Πήρα κι εγώ tribeca, ένα 30 ml, 18mg, πριν 5 μέρες, από κατάστημα alter στην Αθήνα.
Πρώτη εντύπωση πολύ ασχημη, μυρωδιά/γεύση: χημικό, συνθετικό, καμένο ... δηλητήριο. 1ο κάρτο, 2ο καινούρια κάρτο συν ένα χρησιμοποιημένο, τα ίδια.
Διαβασα τα ποστ εδώ που έλεγαν για ...ωρίμανση και τα ακολούθησα. Δεν ξερω αν ωρίμασε, πάντως ξεβρώμισε! Πράγματι αρχισε να ξεβρωμίζει γρήγορα και μετά από δύο 24ωρα μπορούσα να το ατμίσω.
Πλέον δεν ειναι ασχημο, αλλά αυτο που μου βρώμαγε στην αρχη παραμένει ως μέρος της γευσης του και μου 'ρχεται καμια φορα ως κακη αναμνηση.

Σιγουρα δεν ειναι απ τα αγαπημένα μου. Εχω δοκιμάσει δύο ry4 κ μου φαινεται πως κατι τέτοιο ειναι και το τριμπεκα, εχει γραφτει κ παλιότερα στο φορουμ.
Θα το χαρακτηριζα πάντως, "καπνικο", χορταστικο, χωρίς ιδιαίτερη γευση, με πολύ ντουμάνι. Όμως αν το ψάξω με τη γευση του, (να το κρατήσω στο στομα, να το βγάλω απ τη μύτη), κατι συνθετικο μου βγαζει. καταλαβαίνω αυτο που γράφουν οι φίλοι σαν "καμενη ζάχαρη-καραμέλα", αλλά μου φαινεται οτι δεν το πετυχαίνει και πολύ.
υγ: Αυτά, με την ελπίδα οτι ατμίζουμε τα ιδια...
γιατι το έχω απορία και ερωτώ τους εμπειρους, αν ποικίλουν οι γευσεις απο παρτιδα σε παρτίδα ή αν παιζουν χαλασμένα, μαιμουδες και τέτοια.