καλησπερα σε ολους
δοκιμασα και εγω επιτελους το Tribecca μονο και μονο επειδη ειχα διαβασει τα κολακευτικα σχολια πολλων..
Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι ενα αρκετα καλο υγρο αλλα μαλλον πολυ υπερτιμημενο.
σε οσους υπαρχει η περιεργεια προτεινο αν δοκιμασουν να παρουν 7ml και αν τους αρεσει τοτε μονο να συνεχισουν.
οτι και να λεμε ολοι, η γευση των υγρων ειναι τελειως υποκειμενικη.
το golden margy μου εχει αρεσει πολυ περισσοτερο αλλα δεν μπορω να το ατμισω λογω αυξημενης PG (80%) και μου φερνει πολλες ζαλαδες..(διαλυτες ισως? δεν ξερω)
Περισσοτερο πρεπει να χαρακτηριστει παροδικο φαινομενο της αρχικης χρησης των πρωτων 48 ωρων που ο οργανισμο γνωριζει κατι προτογνωρο, και οχι τοσο στην περικτικοτητα της νικοτηνης αν δεν ειναι σε υπορβολικα ποσοστα.
Το ειχα παρατηρησει και εγω να μου ειχε παρουσιαστει αλλα μετα απο 2-3 μερες σταδιακα ατονισε κ εξαλιφθηκε.
Και εγω ειχα κανει πρωτη φορα Freedom 12mg με EgoT και μου παρουσιαστηκαν αυτες οι ζαλαδες κ μαλιστα με ηπια χρηση οταν ξεκινησα με λιγα ml και χαλαρο ρουφηγμα.
Μετα παροτι αυξησα την νικοτινη στα 15mg γιατι δεν με καλυπτε το 12αρι δεν μου ξαναεμφανιστηκαν.
Βεβαια τωρα πλεον χρησιμοποιω μονο υγρα που φτιαχνω ο ιδιος γιατι δεν θελω να απορροφω και τα διαφορα προσθετα που βαζουν μεσα, και να πειραματιζομαι με τις καθε αλχημειες τους, οταν μαλιστα δεν σου ανακοινωνουν την πληρη συσταση τους και την κρατουν ως επτασφραγιστο μυστικο, οσο σοβαρες κ εγκυρες εταιριες και αν κατονομαζονται.
Αυτο βεβαια ειναι προσωπικη μου επιλογη και σε καμια περιπτωση δεν αποτελει προτροπη η καθοδηγηση.