Πήρα τα Tribecca, Prime15 και Freedom στα 12 mg. Παρότι ήξερα για την ωρίμανση, η άτιμη η περιέργεια μ' έκανε να δοκιμάσω αμέσως το πρώτο από τα τρία. Φαρμακώθηκα

Αφού τα άφησα ανοιχτά για 48 ώρες τα δοκίμασα σήμερα ένα ένα σε ξεχωριστό ατμοποιητή προς αποφυγή αλλοίωσης της γεύσης.
Εντυπώσεις: Και τα τρία υγρά
αυστηρά καπνικά με πολύ βαριά και
έντονη γεύση τσιγάρου!!! (τουλάχιστον για τα γούστα μου).
Tribecca: μιλάμε για βρώμα, όχι αστεία. Σκέτη καλτσίλα. Κυριολεκτικά απορώ ΠΩΣ το βγάλατε πρώτο

Μου ανακάτεψε το στομάχι
Prime15: χάλια κι αυτό αλλά ελάχιστα καλύτερο απ' το πρώτο. Με πολύ προσπάθεια και σε ώρα ανάγκης (αν ξεμείνω ποτέ από υγρά) ίσως θα μπορούσα να το καπνίσω.
Freedom: αυτό ξεχώριζε απ' τα δύο προηγούμενα εξαιτίας της αρωματικής γεύσης του. Μου θύμισε πολύ τα more τα πράσινα με τη γεύση μέντας που σου αφήνει φυσώντας

(μπλιαχ).
Συμπέρασμα: Τα δοκίμασα επειδή διάβασα πολλές θετικές κριτικές από συνατμιστές, αλλά ήταν μεγάλη απογοήτευση

Σίγουρα δεν θα τα ξαναγοράσω και δεν τα συγκρίνω καν με τα υγρά της Nobacco τα οποία θεωρώ κορυφαία

Πήγαν και τα τρία να κάνουν παρέα στα άλλα που προορίζονται για ανταλλαγή στην επόμενη συνάντηση της Σαλλλονίκης