Τελικά με έπεισες πήγα και το πήρα το Bella Valente Cigar στα18mg το 12&6 έκαναν φτερά, μαζί πήρα και ένα από τα αγαπημένα μου Prime 15 για να μην ξεμείνω.
Τώρα το Bella Valente Cigar το άνοιξα και το μύρισα όντος μυρίζει σαν το Torque 56 αλλά μια κλάση ποιο πάνω και όντος μυρίζει ελάχιστα πούρο, τσιγαρο κάτι ενδιάμεσο όχι όμως εκείνη την έντονη μυρωδιά του πούρου, θα το αφήσω να ωρίμαση 48ωρες και θα σας πω εντυπώσεις.
Καλησπέρα, σήμερα βρήκα ευκαιρία να σας περιγράψω το
Bella Valente Cigar, ωρίμανση 48 ώρες, αρχικά με την εισπνοή μοιάζει με το
Torque 56 άλλα πολύ ποιο έντονο άρωμα κατά την εκπνοή σβήνει το
Torque 56 και μυρίζει πούρο βαρύ πούρο γ@μ@το και μια ισχνή μυρωδιά μελιού γλυκίζει λίγο , μου άρεσε πολύ και θα είναι σε κάθε παραγγελία μου.
Το πήρα στα 18mg εγώ συνήθως 12mg και κάτω, αλλά δεν με χτύπησε κατακούτελα το φοβήθηκα λίγο λόγω κακών εμπειριών στα συγκεκριμένα mg έχει καλό ντουμάνι όπως όλα τα halo δεν ξεραίνει το λαιμό δεν είναι για όλη μέρα μια δυο ωρήτσες έτσι να γουστάρεις μυρίζει στον χώρο.
Έχω πάρει το torque 56 στα 18mg και μου την δίνει αυτό το άρωμα που έχει σαν ασετον. Για ωρίμανση αφήνεται τα μπουκαλάκι ανοιχτό χωρίς καπάκι ή απλα ξεσφράγγιστο? Θα φύγει αυτό το άρωμα? Ευχαριστώ!
Καλησπέρα jonelos, μην διάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα.

Αυτό που έχω με την οδοντογλυφίδα είναι
torque 56 στα 18mg εχθές το αφίσα να ωρίμαση σήμερα το δοκίμασα είναι άθλιο πιστεύω ότι θα χρειαστεί άλλες 2 μέρες, εγώ το έπαιρνα στα 12mg και σε 2 μέρες ήταν οκ τώρα στα 18mg δεν βρήκα 12mg μάλλον 3 μέρες.
Λίγο υπομονή και θα ανταμειφτείς δες λίγο εδώ.
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2094.msg201276.html#msg201276