Άσχετα με το ανωτέρω, επειδή είχα γράψει κάποια πράγματα για Voodoo και SOuthern κανα δυο σελίδες πριν... έχω να καταθέσω τα εξής:
Άφησα το Voodoo ανοικτό για μια εβδομάδα+ και πήρα εν τέλει την τελική γεύση.... Αναθεωρώ λοιπόν και λέω πως πρόκειται για ένα υγρό που ατμίζεται άνετα, με εμφανή την παρουσία σοκολάτας, σταφίδας και λικερ cherry. Αρκετά χορταστικό, αρκετά ιδιαίτερη γεύση με όχι τόσο δυνατό χτύπημα και όχι τόσο έντονη γεύση (χαρακτηριστικά γενικά των HALO). Απο την άλλη κατάφερα μέσα σε 1 ώρα να αναπαράγω το Southern με υγρά που ήδη έχω στο σπίτι. Θα το μεταφέρω όπως το έγραψα σε άλλο site ως αξιολόγηση:
"Εντοπίζω τρία συγκεκριμένα πραγματάκια ως προς το άρωμα. Πάρτε τη βανίλια της FlavourArt*, ατμίστε την και θα πάρετε μια γεύση καπνικής βανίλιας η οποία είναι το 70-80% της γεύσης του Southern. Μετά πάρτε το Bery Mix της Liqua, ατμίστε το και θα πάρετε το υπόλοιπο 10-15% της γεύσης Southern. Τέλος πάρτε το Citrus Mix της Liqua, ατμίστε το και θα πάρετε το υπόλοιπο 10-15% της γεύσης Southern. Για μένα το Southern είναι η προσεγμένη μίξη όλων των ανωτέρω. Η πρώτη εντύπωση είναι τσιχλόφουσκα... φρουτότσιχλα (ακριβώς η αίσθηση του BeryMix). Στην πορεία αντιλαμβάνεσαι οτι υπάρχει μια έντονη αίσθηση καπνοβανίλιας (ακριβώς η αίσθηση της βανίλιας Flavourarts*(*εδώ έκανα λάθος αλλά το έιδα αφου το είχα γράψει-υποβαλει. Η Vanilla είναι της Liqua) ). Τέλος σου αφήνει μια μπλεγμένη αίσθηση πορτοκαλιού....? κίτρου...? λάιμ?
? λεμονιού?
? έ, ακριβώς αυτό είναι το Citrus Mix. Δεν με ενθουσίασε όπως το Tribeca και δεν με απογοήτευσε όπως το Voodoo. Είναι ένα μέτριο υγρό που κατά την άποψή μου θέλει ΠΟΛΛΗ ωρίμανση ώστε να δώσει τελικό αποτέλεσμα ικανοποιητικό.. Δεν το λες καπνικό πάντως με την καμία. Αλλά ούτε και απολύτως φρουτένιο. Είναι 80-20 φρουτένιο - καπνικό αντίστοιχα. Τι έκανα εγώ λοιπόν στην πράξη:
σε ένα μπουκαλάκι των 10 ml έβαλα
5ml Vanilla της Liqua
4ml Berry Mix της Liqua και
1ml Citrus Mix της Liqua
δεν το άφησα καν να ωριμάσει. Απευθείας πέταξα 0,25ml στον ατμο και είχα τη γεύση του Southern 90%. Δεν ξέρω πως το κατάφερα αλλά το κατάφερα. Αν παίξει κανείς με το μίγμα και το κάνει π.χ. 6-3-1 ίσως έρθει ακόμα πιο κοντά στο 100% της γεύσης. Δοκιμάστε το και θα δείτε οτι η διαφορά ανάμεσα στο σπιτικό και το γνήσιο είναι σχεδόν ανύπαρκτη.
Αλλαγη χρωματος γραμματοσειρας.