Η δικια μου γνωμη...
Κανω αποκλειστικα freedom 5-6-7ml την ημερα εδω και 1,5 χρονο.
Κατα καιρους εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα υγρα της Halo, χωρις ομως να μου αρεσει κανενα (σε συγκριση παντα με το freedom που μου "εκατσε")
Να πω επισης οτι θεωρω το Freedom μια απο τις βασικες αιτιες που εκοψα για πλακα το κ.τ. (2-3 πακετα την ημερα)
Μου εκανε εντυπωση η συγκριση του freedom με το captain Jack απο τον φιλο Giannis Pap.
Μου εκανε εντυπωση επισης το σχολιο του Micron οτι το Freedom ειναι βαρυ καπνικο μαζι με το Tribeca και το Longhorn.
Εγω παλι εχω διαφορετικη γνωμη.
Ξερω οτι ολα ειναι υποκειμενικα και ο καθενας αντιλαμβανεται τα αρωματα διαφορετικα.
Αυτο ομως που εγω εχω διαπιστωσει ειναι οτι σχεδον ΟΛΑ τα καπνικα αρωματα (και απο αλλες εταιριες) εχουν μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ καπνικη μυρωδια + καποιες αλλες ουσιες πχ καραμελα-βανιλια...κτλ
Το βασικο ομως "καπνικο" αρωμα ειναι ιδιο σχεδον παντου.
ΕΚΤΟΣ απο το Freedom που δεν εχει αυτη τη "βασικη" καπνικη γευση-αρωμα.
Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε τι προσπαθω να πω, δεν ειναι και ευκολο να το περιγραψω με λογια....
Σημερα παρελαβα Tribeca, Voodoo και Southern Classic. Δεν τα δοκιμασα ακομα, θα τα αφησω καμια 20ρια ωρες να ωριμασουν.
Αλλα επειδη τα μυρισα τα μπουκαλακια, μπορω να πω οτι...
το Tribeca εχει αυτην την "κλασσικη" καπνικη μυρωδια που εχω μυρισει σε δεκαδες αλλα καπνικα αρωματα + βεβαια καραμελα και αλλα πολλα που το κανουν να ξεχωριζει σε σχεση με αλλα υγρα.
Το Voodoo και το Southern ομως δεν εχουν αυτην την "κλασσικη" καπνικη μυρωδια. Μυριζω διαφορα πραγματα, αλλα οχι αυτο το συγκεκριμενο καπνικο που εχει το Torque, Turkish Tobacco, Captain Jack, Tribeca ...
Κατι μου λεει οτι ενα απο τα δυο (Voodoo-Southern) θα μου αρεσει.....(αρκει να μην με μπουχτιζουν).....ιδωμεν
Θα επανελθω συντομα με σχολιο για τα καινουργια υγρα