Πριν λιγες ημερες παρήγγειλα μαζι με ενα φιλο (για να μοιραστουμε τα εξοδα της δοκιμης λογω αποστασης απο τα μεγαλα αστικα κεντρα) το VOODOO και το SOUTHERN, προσωπικα δεν μου αρεσε κανενα απο τα 2 νεα υγρα της Halo, γιατι:
- VOODOO, προσωπικα μου θυμιζει γλυκο του κουταλιου σε τσιγαρο και επειδη δεν τις παω τις πολυ φρουτενιες γευσεις το απερριψα (αντιθετα ο φιλος που παραγγειλαμε μαζι το λατρεψε)
- SOUTHERN, πολυ ιδιαιτερο υγρο, ισως κατι μεταξυ VOODOO και CAPTAIN JACK, πολυ οινοπνευμα με φρουτα, επισης το απέρριψα (το ιδιο και το φιλαρακι μου)
Χθες κατεβηκα Θεσσαλονικη και δοκιμασα το PRIME και το JAVA, εδω ηρθε και εκατσε, τωρα καπνιζω το JAVA με τον καφε και ειναι απιστευτο, μου θυμισε λιγο τις ημερες του κανονικου τσιγαρου με τον καφε. Με το PRIME (καπνιζω TORQUE εδω και κανα δυο μηνες) νομιζω οτι βρηκα το υγρο που εψαχνα για να αλλαζω κατα την διαρκεια της ημερας (οταν με κουραζει) το Torque, πολυ light υγρο με πολυ καλο χτυπημα, με μια πολυ ανεπαίσθητη δοση κακαο ή κατι τετοιο, ισα ισα να σου δινει λιγη γευση στην εκπνοη (οπως μου δινει το Torque μια ανεπαισθητη γευση καφε στην εκπνοη).
Επισης η γυναικα μου λατρευει (καπνιζει μονο αυτο) το HX3, το οποιο ειναι πολυ ξεκουραστο υγρο αλλα εγω ψαχνω πιο εντονες καπνικες γευσεις.