Καλημερα σε ολους..Οπως ειχα πει,θα ελεγα εντυπωσεις απο τα υπολοιπα υγρα της Halo που πηρα...Μετα λοιπον την ευχαριστη εκπληξη του Turkish Tobacco,ηρθε η απολυτη ξενερα του Freedom12mg...Τι απαισιο υγρο ειναι αυτο?Απορω πως καταφερα και εκανα 2ml..Θα συμφωνησω με πολλους που λενε οτι σε αρωμα και γευση φερνει σε κολωνια....Εντονο και βαρυ γευστικα,το καλο ειναι οτι εχει μπολικο ατμο και καλο χτυπημα,αλλα ειναι.....Μπλιαχχχχ.......Ενα απο τα χειροτερα υγρα που εχω κανει εως τωρα....Και φυσικα,ουδεμια σχεση εχει με το Turkish Tobacco και το αναφερω αυτο,γιατι καποιοι ειπαν πως το Turkish Tobacco φερνει σε Freedom η εστω σε ενα αραιωμενο Freedom..Τωρα ατμιζω το Belgian Cocoa18mg....Απολαυστικο υγρο....Η καλυτερη σοκολατα που εχω ατμισει εως τωρα..Μπολικος ατμος και καλο χτυπημα....Το μεγαλο συν?Αν και σοκολατα,δεν μπουχτιζει ευκολα καθως δεν προκειται για πολυ γλυκο υγρο..Ειναι ισσοροπημενο θα ελεγα....Το μονο που μου μενει τωρα να δοκιμασω ειναι το Midnight Apple...Εως τωρα λοιπον η σειρα προτιμησης
1)Belgian Cocoa-Turkish Tobacco
2)Tribeca
3)Torque
4)Freedom(Ακυρο υγρο μα τελειως ομως)