Με βαζεις στον πειρασμο να τα δοκιμασω (αν και πολυ ακριβα....) Εχω παρατηρησει οτι συνηθως τα σχολια σου ειναι...ευστοχα
Πριν λιγο καιρο εκθειαζες το torgue, φανταζομαι οτι ακομα σου αρεσει; Τφρα μιλας περισσοτερο για το togue... Αυτα τα 2 σου θυμιζουν καποιο αλλο υγρο, π.χ. απο FA; Εχεις παρατηρησει καποια αλλαγη στην συσταση τους οσο καιρο τα ατμιζεις; Δηλ. εχουν παντα την ιδια γευση-αισθηση-χτυπημα;
Nομιζω οτι απο modernvapor ειναι πιο φτηνα τα εξοδα αποστολης και με την χρηση του εκπτωτικου κουπονιου. Η halocigs εχει κατι...διαφορετικο και παιρνεις απο κει; Η μονο οπτικη διαφορα που ειδα ειναι οτι η modern τα διαθετει σε συσκευασιες των15 και 30ml ενω η hallo σε 5 και 30ml. Εκτος απο απο το torgue freedom και bella εχεις δοκιμασει αλλο; Το blue foam που το χει, δεν το ειδα πουθενα...
EDIT: Τελικα μπηκα στο πειρασμο και παρηγγειλα απο modern τα: torgue-smooth-freedom και ενα blue foam. Το κουπονι δεν το δεχονταν με τπτ, δοκιμασα καμια 10αρια φορες για να το δεχτει. Η τιμη τους δεν ειναι πολυ ακριβη (νομιζα οτι το νομισμα ειναι σε ευρω και οχι σε δολλαρια) Εξοδα αποστολης δεν μου βγαλε, μου γραφει οτι θα με ειδοποιησουν με mail. συγκεκριμενα μου γραφει αυτο: Shipping Speed:Online Delivery / No Shipping ... Εν αναμονη λοιπον...