Γενικά τα Halo θέλουν υπομονή και αλλάζουν απίστευτα με τον καιρό. Χτες έπαθα πλάκα προσπαθώντας να δοκιμάσω Freedom μετά από 2-3 εβδομάδες.
Πριν από καιρό είχα κάνει ένα review στα Tribeca, Torque 56, Midnight Apple, Prime 15 και Freedom. Ήταν όλα δοκιμαστικά 7ml στα 12mg/ml και τα άτμιζα εναλλάξ για μια εβδομάδα. Στο review είχα γράψει ότι το μόνο που δεν μπορώ να κρίνω είναι το Freedom καθώς μου έβγαζε μια γεύση αντρικής κολώνιας. Χτες, είπα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία αφού δεν το είχα αγγίξει για 2-3 εβδομάδες. Λοιπόν, άλλο υγρό. Από χτες το απόγευμα έχω κάνει περίπου 3ml και δεν το πιστεύω. Η κολώνια έχει εξαφανιστεί και έχει αντικατασταθεί από αρώματα cheddar, κακάο, λίγο menthol και κάτι ακόμα το οποίο σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι είναι (το ξέρω σίγουρα και σαν μυρωδιά και σα γεύση αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ με τίποτα). Γενικά πολύ ευχάριστη εμπειρία το Freedom και σκεφτομαι σοβαρά να το πάρω σε 30ml, να το ξεχάσω κανένα μήνα και να το απολαύσω μετά.
Από εκεί και πέρα μετά τις δοκιμές μου πήρα το Tribeca και το Torque 56 σε 30ml στα 6mg/ml θέλοντας να περιορίσω την ποσότητα νικοτίνης. Δυστυχώς απέτυχα. Και τα δυο, δεν έχουν καμιά σχέση με τα αντίστοιχα 12mg/ml που είχα δοκιμάσει. Είναι αρκετά πιο γλυκά, σε σημείο που είναι ενοχλητικό για εμένα και μου αφήνουν μια επίγευση "γκαζόν" στο στόμα. Αποτυχία... (Σημειωτέον ότι παρόμοια επίγευση "γκαζόν" μου αφήνει και ένα Golden Margy στα 6mg/ml που πήρα). Άρα τείνω στο συμπέρασμα ότι οφείλεται στην χαμηλή περιεκτικότητα νικοτίνης. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω την νικοτίνη τους με PG νικοτινούχα βαση, μήπως και σώσω την κατάσταση.