Καλησπέρα συνατμιστές .
Εδώ και 3 μέρες με υγρά tribeca , freedom , Torque 56 όλα 18mg των 30ml.
Θέλω με τη σειρά μου να καταθέσω τη προσωπική μου άποψη .
Πρώτη δοκιμή χωρίς ωρίμανση για να καταλάβω τη διαφορά στην γεύσεις που θα έχουν μετά την ωρίμανση .
Tribeca , κάτι σαν καμμένη καραμέλα , λίγο από οινόπνευμα , πολύ βαρύ .
Freedom , από τη πρώτη στιγμή απλά τέλειο , ξυπνάει αναμνήσεις , λίγο από οινόπνευμα .
Torque 56 , δροσιστικό , κάτι από μέντα , κάτι από δυόσμο , είναι απροσδιόριστο και λίγο παγωμένο κατά την εκπνοή .
Σήμερα έχοντας αφήσει ανοιχτά τα μπουκαλάκια 3 μέρες τελείως ανοιχτά τελικά συμπεραίνω ότι
Tribeca , Απίστευτο , η καμμένη καραμέλα μεταμορφώθηκε σε ένα απολαυστικό καπνικό υγρό χωρίς ίχνος γεύσης οινοπνεύματος , με κάποια χαρακτηριστικά έντονων μπαχαρικών , και πλέον θα είναι μέσα στην επόμενη παραγγελία μου
Freedom , δέθηκα από την αρχή μαζί του και για μένα είναι στο νούμερο 1 , μπορώ να το ατμίζω όλη τη μέρα , το ίχνος γεύσης οινοπνεύματος έχει φύγει και σε αυτό το υγρό , ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι μαγικό εχει αυτό το υγρό και με κάνει να το έχω πιπίλα όλη τη μέρα .
Torque 56 , παρέμεινε δροσιστικό , δεν μπορώ να πω ότι θα το ατμίζω όλη τη μέρα , δε ταίριαξε με το καφέ μου , αλλά μου άρεσε όταν το ατμισα μετά το φαγητό .
Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τους ποιο έμπειρους , αν μπορούν να αναμειχθούν 20 ml tribeca 18mg που έχω , με 20ml tribeca 12mg της επόμενης παραγγελίας μου , γιατί στα 18mg μου φάνηκε δυνατή η νικοτίνη . Η σκέψη μου είναι να κατεβάσω λίγο τη νικοτίνη , δε ξέρω αν θα το πετύχω με τη συγκεκριμένη λογική , εσείς θα μου πείτε .
ευχαριστώ.