Έχεις δίκιο πως έκανα λάθος.
Δε πλήρωσα μεταφορικά 48$ αλλά 38$.(δε ξέρω το λόγο!Μάλλον για να πατσίσουν το δώρο των 7ml που δε μου έβαλαν?!)
Σου διαφεύγει,βέβαια(λογικό),πως έκανα παραγγελία με πτώση δολαρίου στα 1€=0.675$.
Με αυτούς τους αριθμούς και υπολογισμούς μου βγαίνει 13,40€ περίπου.(και πάλι έχεις δίκιο για το 11€)
Τώρα,όσον αφορά περί ελληνικών μαγαζιών κάνεις τόσο μα τόσο λάθος ή τουλάχιστον δεν έπεσα εγώ σε ένα τόσο μα τόσο "καλό" κατάστημα που να κάνει καλύτερη έκπτωση(-2€/μπουκάλι) και μάλιστα αν δεν είσαι και μέλος του forum ή δε τα παραγγείλεις μέσω net(καλά κρασιά).
Επίσης,δε βρίσκω καθόλου ευκαταφρόνητο το ποσό,ακόμη και με τα νούμερα που postάρες,των 5€/μπουκάλι!!!
Αν τα βάλεις κάτω στα 13 μπουκάλια που αγόρασα,που συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά που δήθεν Ελλάδα δε πληρώνεις σε παραγγελίες άνω των 50-100ευρώ,μας βγαίνει ένα αστρονομικό κέρδος(προσωπικά) 13χ5=65€ ή άλλα 4χφυαλίδια με Ελληνικά δεδομένα και τιμές.
Τέλος,όσο για τα τελωνεία ή χτυπημένη συσκευασία σε πληροφορώ πως όχι μόνο ποτέ μα ποτέ δε μου έτυχε στα τόσα χρόνια που πέρνω πράγματα από Αμερική αλλά και η συσκευασία της halo,συγκεκριμένα,είναι να ντρέπεσαι να τα βγάλεις απ το κουτί.Οπότε δεν υπάρχει θέμα καν για σπασμένα φυαλίδια ή χτυπημένη συσκευασία.
Συγνώμη που θα το πω αλλά εκεί δεν είναι Ελλάδα.(εννοώ πως σέβονται το πελάτη).
Αυτά,φιλικά και