Την περασμένη Παρασκευή παρέλαβα κάποια δοκιμαστικά Halo. Συγκεκριμένα πήρα Tribeca, Torque 56, Prime 15, Midnight Apple και Freedom. Αν και δεν ήμουν σίγουρος ότι χρειάζεται ωρίμανση τα αφήσα ένα 24ωρο και ξεκίνησα δοκιμές.
Tribeca: Πωπωπω... Έπαθα πλάκα με αυτό. Έντονο άρωμα, βαρύ όσο πρέπει, δεν κουράζει για όλη την ημέρα, ικανοποιητικό χτύπημα στα 12mg. Μου βγάζει μια αίσθηση καμμένης ζάχαρης, σαν ένα υπόγλυκο πράγμα, συνδυασμένο με ινδικά spices. Το μόνο που θα ηθελα παραπάνω είναι να μένει η γευση στο στομα μετά το άτμισμα. Αφήνει πολύ ωραίο άρωμα στο χώρο και εισέπραξα μόνο θετικά σχόλια. Οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν το άρωμα μαλλί της γριάς. 10/10
Torque 56: Δυνατό. Άρωμα, γεύση, χτύπημα, επίγευση. Κάπου είχα διαβάσει ότι θυμίζει Sante τσιγάρα. Κάτι τέτοιο μου έφερε κι εμένα στο μυαλό. Έντονο άρωμα άφιλτρου τσιγάρου. Η γεύση μένει στο στόμα για αρκετή ώρα μετά το άτμισμα. Είναι καλή περίπτωση για τις ώρες που θέλω κάτι έντονο και δυνατό, π.χ. πρωινός καφές, μετά το φαγητό, κλπ. Δεν νομίζω ότι θα το χρησιμοποιήσω για all day. 9/10
Prime 15: Είχα διαβάσει πολλά και νόμιζα ότι θα ατμίσω την απόλυτη αηδία. Δεν ήταν έτσι. Απλώς το υγρό είναι λίγο ξηρό και άγευστο. Στην εισνπνοή δεν έχει κάποια ιδαίτερη γεύση, ενω εκπνέοντας αφήνει μια επιγευση στραγαλιού. Αν η εκπνοή γίνει από την μύτη, το στραγάλι μετετρέπεται σε κακάο. Είχε το χειρότερο άρωμα στο χώρο με διαφορά από τα υπόλοιπα. Δε θα το ξαναπάρω, αλλά δε θα πετάξω και τα υπόλοιπα 3-4 ml, που έχουν μείνει. 6/10
Midnight Apple: Μια λέξη, απλά απίστευτο. Ωραίο άρωμα, καθόλου βαρύ για εμένα, θα μπορούσα να το έχω για all day. Το μήλο το καταλαβαίνεις στην εκπνοή, ενώ η μέντα που υποθέτω ότι περιέχει αφήνει μια δροσιά στο στόμα για αρκετή ώρα μετά το άτμισμα. Έρωτας με την πρώτη τζούρα με το μηλαράκι. Λιγότερος ατμός, και λιγότερο χτύπημα από όλα τα υπόλοιπα της Halo. 9/10
Freedom: Δυστυχώς δεν μου έκατσε καθόλου και δεν μπορώ κάν να το βαθμολογήσω. Το 1 ml που άτμισα δεν μου έβγαλε τίποτα καπνικό, πάρα έντονο άρωμα κολωνιας. Ίσως το δοκιμάσω σε κανά δυο εβδομάδες αλλα νομίζω ότι δεν είναι για μένα.
Μένει να δοκιμάσω Bella Valente, Menthol και Captain Jack, αλλά δε βλέπω να υπάρχουν δοκιμαστικά στην ελληνική αγορά, οπότε μόνο από Αμερική μάλλον, ε?