vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

494 επισκέπτες, 8 χρήστες
anetost, webtool, Tem, chkontog, lagoudakis, camber, tony1976, aalex

Ultrasonic Cleaners - Αξεσουαρ καθαρισμου μηχανικων "mods"

Αποσυνδεδεμένος jlemonak

• **
  • 162
  • Φύλο: Άντρας
  • Live to Vape, Vape to Live
Απ: Ultrasonic Cleaners - Αξεσουαρ καθαρισμου μηχανικων "mods"
« Απάντηση #195 στις: Ιουλίου 25, 2014, 21:08 »
Παράθεση από: jlemonak
Σήμερα θα έχω και εγώ το AEG στα χέρια μου να το δοκιμάσω... θα σας πω εντυπώσεις... εγώ για αρχή, θα χρησιμοποιήσω για διάλυμα νερό, ξύδι (παραγωγής μας, μπόμπα), αλάτι (αν επιτρέπεται) και καθαριστικό πιάτων...

Όπως είπα, έτσι έγιναν τα πράγματα... το παρέλαβα και αφού διάβασα τις οδηγίες, το χρησιμοποίησα με το καθαριστικό "cocktail" μου και το πήγα κατευθείαν στα δύσκολα!

Χρησιμοποίησα 3 εφαρμογές των 3 λεπτών, γιατί, στις οδηγίες έλεγε να του αλλάζουμε το υγρό ανά 3 καθαρίσματα...

Χρησιμοποίησα ότι μοντ και ατμοποιητή χρησιμοποιώ τις τελευταίες 2 βδομάδες, χωρίς να τα έχω καθαρίσει μέσα σε αυτό το διάστημα καθόλου, άρα αρκετά βρώμικα, ειδικά τα brass κομμάτια...

Nemesis κλώνο mixed version, Nemi κλώνο shined version, Zenith V2, Anima, Kayfun Mini κλώνο. Μέχρι και το UCAN έβαλα μέσα...

Στο δοχειάκι χωρίς το καλάθι (γιατί στις οδηγίες λέει ότι κόβει 30% απόδοση), μέχρι εκεί που μας λέει η ένδειξη, βάζω 2 ποτηράκια νερό, 1 ποτηράκι ξύδι, μια κουταλίτσα αλάτι, και 4, 5 σταγόνες καθαριστικό πιάτων και πατάω το On!

Όσο δουλεύει, ο ήχος του είναι δυνατός και σταθερός.

Αφού τελείωσε και το τρίτο καθάρισμα, ανοίγω το καπάκι και δοκιμάζω το νερό. Χλιαρό. Άρα σηκώνει παραπάνω καθαρίσματα. Σημείωση για την επόμενη φορά.

Τσεκάρω τα πιο βρώμικα κομμάτια που είχα και με ανακούφιση μου, είχαν καθαρίσει. Πολύ καλά. Όχι τέλεια. Πολύ καλά.

Τα έλουσα με χλιαρό νερό να φύγουν τα κατάλοιπα του "cocktail" και τα στέγνωσα στο φούρνο για 10 λεπτά.

Μια χαρά. Την επόμενη φορά, δε θα βάλω ξύδι και αλάτι για να δω τη διαφορά και τη μεθεπόμενη, θα το βάλω να εφαρμόσει 10 καθαρίσματα (μισή ώρα) για να δω τη διαφορά...

Αν το κινέζικο είναι πιο δυνατό από το AEG, πάρτε τον κινέζο. Εγώ πάντως ευχαριστημένος έμεινα από την πρώτη φορά που δοκίμασα το AEG. Ίδωμεν στη συνέχεια...  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #196 στις: Ιουλίου 25, 2014, 22:17 »
εδω και δυο χρονια κανω χρηση αυτου του πλυντηριου που το εχω παρει απο lidl στα 20Ε,ειναι 50W και τα κανει ολα να αστραφτουν......
αν το βρειτε αξιζει το κοπο........βεβαια υπαρχει και εδω....

http://www.ebay.ie/itm/SilverCrest-Ultrasonic-Cleaner-Ultraschall-Reiniger-fur-Brillen-Schmuck-TOP-/390780174112

και μια φωτο

Αποσυνδεδεμένος nickgr

• 517
  • Dum Spiro Vapo
« Απάντηση #197 στις: Ιουλίου 27, 2014, 20:57 »
Δοκίμασα σήμερα τον κινεζο σε αυτούς

http://greyhaze.co.uk/products/trident-v2-clone-dual-coil-dripping-atomizer-w-adjustable-airflow-1
 https://www.fasttech.com/products/0/10005256/1716602-trident-v2-style-rebuildable-dripping-atomizer

Με εξαίρεση ενα ελληνικο (απο ελληνικό eshop) καυφουν κλωνο  που μου ηρθε με σκουριασμενη καμπανα
 είναι οι πιο βρωμεροί και τρισάθλιοι κλώνοι που πεσαν στα χεριά μου

Το βαρέλι, εκεί που είναι οι πολλές τρύπες αέρα είναι από ένα υλικό μου μυρίζει σαν βρεγμένη σάπια στάχτη.
 Δεν βρίσκω καλύτερο τρόπο να το περιγράψω.
 Τα υπόλοιπα κοματια δεν μυρίζουν
 Μέτα από 30λετπα μπανακια, η μυρουδιά παρέμεινε

Δεν το αποδίδω όμως στον καθαριστή.
 Ο καθαριστης εκανε δουλειά, είδα αρκετά ρινίσματα σιδήρου στον πάτο μετά το πλύσιμο.

Απο μένα παίρνει έγκριση
 Άλλα θέλει προσοχή

Η ποιότητα κατασκευής είναι αυτό που λέμε "κινεζικη"
 Και ο συνδυασμός νερού ρευματος και κινεζου δεν είναι για πολλά.
 Καλο είναι να υπάρχει διακόπτης ηλεκτροπληξίας στο σπίτι, και να βγαίνει πάντα απο τη μπριζα στο αδιασμα-γεμισμα.
 Και πάντα με προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #198 στις: Αυγούστου 03, 2014, 14:07 »

Αποσυνδεδεμένος GreekNick

• **
  • 204
« Απάντηση #199 στις: Αυγούστου 06, 2014, 10:46 »
Σημερα πηρα και εγω το AEG στα χερια μου

Ελυσα τον κλωνο Nemesis που εχω και το εβαλα μεσα με λιγο απορυπαντικο πιατων 4 φορες το 3λεπτο προγραμμα και το εκανε σαν καινουργιο. Την επομενη φορα θα βγαλω φωτο πριν και μετα και θα δοκιμασω και αλλα ειδη καθαριστικων (σοδα  αμωνια ξυδι κτλ)

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 27, 2014, 07:43 από camber »

Αποσυνδεδεμένος Lux

• 801
  • im Proud for my cloud
Απ: Καθαρισμός - Συντήρηση MOD
« Απάντηση #201 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 19:35 »
Εχει γνωμη κανας ειδημων για αυτο ;

http://www.telemarketing.gr/gr/spiti/frontida-spitioy/synerga-katharismoy-gyalistika/syskeyh-katharismoy-me-yperhxoys-nu20/

μικρο μου φαινεται θα χωραει τα κουμουτσοειδή  :confused1:

Μεταφορά από εδώ

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2014, 20:35 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος nikoshek

• **
  • 249
Απ: Απ: Καθαρισμός - Συντήρηση MOD
« Απάντηση #202 στις: Νοεμβρίου 25, 2014, 20:28 »
Εγώ έχω μια της AEG. Αν πέσεις σε καλό μηχάνημα κάνει καλή δουλειά για ελαφρές έως μέτριες βρωμιές.

Διαγραφή link λόγω μεταφοράς στο παρόν, στο οποίο παρέπεμπε
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2014, 20:36 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• 717
« Απάντηση #203 στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 16:30 »
Λέω παραγγειλω αυτό http://www.dx.com/p/professional-mini-ultrasonic-cleaner-220v-80850#overview
δεν βλέπω αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. πώς το κοιτάω? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #204 στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 16:33 »
Υπαρχει,απο εδω το παραγγελνεις.

• 717
« Απάντηση #205 στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 16:36 »
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Να υποθεσω πώς λόγω των εορτων που εχουν οι κινέζοι θα αργήσει κάμποσο έ?

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #206 στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 16:40 »
Δυστυχως ναι,αν υποθεσουμε οτι οι γιορτες τελειωνουν 27 28 του μηνα,εχει κ 4 μερες απ οτι λεει να το στειλουν στην NL,να το παρει,να το στειλει,ε υπολογιζε αρχες Απριλη..

• 717
« Απάντηση #207 στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 16:43 »
Αρχές Απρίλη?? :'(
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλι...

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #208 στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 16:48 »
Κοιτα γενικος οι παραγγελιες απο εξω κανουν το λιγοτερο 2 βδομαδες αν εισαι τυχερος,απλα το θεμα ειναι κατα ποσο θα ειναι fast το κασταστημα,κ μετα η NL.Απο εκει κ περα εχει να κανει με το αν το καταστημα στελνει μεμονομενα παραγγελιες,η απλα μαζευει εναν αριθμο απο αυτες κ τις στελνει ολες μαζι,ε εκει ο χρονος διαφερει αναλογος το πως λειτουργουν.Ποτε δε ξερεις ομως τι θα γινει,ισως να εισαι τυχερος :)

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #209 στις: Φεβρουαρίου 19, 2015, 16:54 »
Γιατί δεν το παίρνεις από εδώ ρε Κώστα? :dontknow:

http://www.skroutz.gr/s/4661333/OEM-Baku-BK-9050.html

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359936 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374847 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328199 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F