vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

688 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, sakissalonika, Mimhsdr, camber, manoslykos

ΠΟΣΟ ΒΟΛΙΚΟ Η ΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Η.Τ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ,ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ?

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• 1209
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
Το πρόβλημα μου είναι οτι καμιά φορά πάω να ατμίσω το κολλητήρι. :wall: :wall: 

Αποσυνδεδεμένος supernova

• **
  • 183
  • Δύναμις μου, ο Θεός.
    • ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Kritikos727 να το προσέξεις αυτό γιατί αν το κολλητήρι είναι αναμμένο θα κανείς πολύ καιρό να ξαναατμίσεις  :laugh1:

Ευτυχώς την περισσότερη ώρα στην δουλεια έχω στο χέρι την argon και δεν μπερδεύομαι...  :))

Το μόνο ενοχλητικό είναι το θέμα της ''γρήγορης αποθήκευσης'' μιας και επειδή δεν θέλω να βάζω το μοντάκι χύμα στην τσέπη της φόρμας (εργασίας) το έχω μέσα σε θήκη με φερμουάρ, μέσα στην τσέπη της φόρμας (αλλο φερμουάρ εκει) και οταν θελω να ατμίσω 2 τζούρες (που της κάνω πολύ συχνά) κάνω ολόκληρη διαδικασία.  :))
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 27, 2013, 23:58 από supernova »

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• 3068
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
Εμένα στη δουλειά, μου κάνει πολύ κακό το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Μια γυμναστική μου είχε απομείνει και την έκοψα για χάρη του. Δεν ανεβοκατεβαίνω πια τη σκάλα για να βγω έξω να καπνίσω. Και κάθομαι σε έναν υπολογιστή όλη μερα... :))

Αποσυνδεδεμένος Pandora

• *
  • 79
  • Φύλο: Γυναίκα
    • HandMade By Pandoras
Δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα στην εργασια μου (οικογενιακη επιχειρηση)και δεν βρωμιζω τον χωρο πια. :)

Αποσυνδεδεμένος pjdb

• **
  • 121
  • A NON PROVARI OWNER
Ως οδηγος μονος στην καμπινα ολα απλωμενα στο καθισμα και παντα καθαρο και αρωματισμενο το βαν,μονο λιγη υγρασια στο μπαμπριζ στα εντονα γκαζια(του ατμο)!

Αποσυνδεδεμένος takisathens

• *
  • 56
παιδια τα πραγματα για μενα στη δουλει δεν ειναι ροδινα .
ηλεκτρολογος στο επαγγελμα και χρειαζονται και τα δυο χερια  συνεχως...
τοσα χρονια ειχα μαθει να δουλευω με το τσιγαρο στο στομα και η δουλεια εχει κομπρεσερακι ,σκονη , λασπωμα ,  σκυψίματα κλπ( ο στεφανος παραπανω καταλαβαινει ) εμενα στη δουλεια δεν με βολευει  και τοσο , το θελω πανω μου και εχω τσαλακωσει κανα-δυο ego. τωρα πηρα ενα μηχανικο ss για να τη βγαλω καθαρη (οταν εχει δουλεια)..

Αποσυνδεδεμένος tzim

• *
  • 33
Δουλεύω πωλητής.Δεν έχω συνάντηση σχεδόν κανένα πρόβλημα στην δουλειά αντίθετος αν δεν έχω κόσμο τραβάω και καμία τζούρα ενώ με το τσιγάρο έπρεπε να βγω έξω.

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
Βολικότατο. Μέσα στην τσαντα είναι όλα και με περιμένουν να τελειώσω αφού ούτε να καπνίσω στη δουλειά γινόταν, ούτε ν' ατμίσω γίνεται...

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
Υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα η.τ πιά,σε τόσα πολλά διαφορετικά μεγέθη  και τόσο πολλοί ατμοποιητές διαφορετικοί σε φιλοσοφία αλλά και χωρητικότητα που κάθε χρήστης ανάλογα με τις ανάγκες του (επαγγελματικές και μή) μπορεί εύκολα να βρεί αυτό που του ταιριάζει... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος gtm

• **
  • 307
εγω παντως δεν εχω προβλημα μετα απο 1 αγορα απο ατμομηχανη
ειμαι συνεχεια σε σκαλα ,κεραμιδια η στο εργαστηριο
τα 2 χερια 1 κολητηρι 1 καλαι 1 μονταρω συσκευες και ειχα προβλημα ειτε με πτωση η με λερωματα.
ξαφνικα ειδα θηκη με λουρακι στο λαιμο για μοντ , νομιζω ηταν για vmax, αλλα εμπαινε και το λαβα και τωρα το provari.
οποτε ειναι παντα καθαρο γιατι ειναι καλυμενο ,εχω μονο το κουμπι εξω και τον πανω πολο και οταν κρεμομαι η κουβαλαω απλα το βαζω απο μεσα στην φορμα και ειναι ολα ενταξει

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ανούσιο να γράψω για τη δικιά μου δουλειά, άλλωστε εκτός του ότι πρόκειται για γραφείο δε μ'αρέσει να προκαλώ και ατμίζω μόνο στο διάλειμμα. Φίλος είναι σε συνεργεία, και μάλιστα συνεργεία στρατού, που σημαίνει πως μπορεί να έχει χρώματα πετρέλαια γράσσα... Επειδή εμένα ρωτάει συνήθως, ψάχνει για ατμοποιητές με καπάκι και μάλιστα κουμπωτό ώστε να μπορεί απλά να πάρει τζούρα και να το ξαναβάλει στην τσέπη και πάλι μπογιά σε αεροπίστολο στο χέρι ή κάτω από καναδέζα..

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• **
  • 312
με ενα 6αρι καρτοτανκ μια χαρα ειμαι στη δουλεια τον did τον αφηνω σπιτι αν ειχα  και μοντακι με 18500 ή 18650 μπαταρια δεν θα επερνα τιποτα αλλο μαζι μου τωρα παιρνω μια εξτρα 18350

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• **
  • 276
Κανένα πρόβλημα. Το μόνο που προσέχω είναι επειδή  υπάρχουν παιδιά στον χώρο εργασίας να μην είναι  εκεί όταν ατμίζω.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
Κανένα απολύτως , πιπίλα όλη την ώρα  :laugh1: :laugh1: :laugh1: [size=78%] [/size]

Αποσυνδεδεμένος TheGreatDalmuti

• *
  • 51
Δουλεύω σε εργοτάξια. Άβολα δεν είναι, απλά πήρα δυο τρεις κλώνους γιατί δεν είναι και το καλύτερο περιβάλλον για τα "καλά"...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359765 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110661 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F