προσωπικα εντελως τυχαια εχω δει μονο...2 ανθρωπους να χρησιμοποιουν η.τ. ως τωρα.
ο...δευτερος ηταν πριν λιγες μερες.μπαινοντας στο γραφειο ενος πελατη μου τσουπ βλεπω ενα τσιγαρακι σε μια ακρη.χωρις να τον πολυξερω(μια φορα τον ειχα ξαναδει)του λεω μου επιτρεπετε ?και το βουταω και το επεξεργαζομαι!το γνωστο μου ενο ηταν!
ειναι ηλεκρονικο τσιγαρο !μου λεει.
ε με αδιαφορο στυλ βγαζω και εγω απο το τσεπακι το δικο μου

περιττο να σας πω οτι καμια ωρα γιαυτο μιλαγαμε!
Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοε 23, 2011, 23:42
σχετικα με τον πρωτο που ειδα του χρωσταω πολλα.
γι αυτο και τον βαζω σε ξεχωριστη ενοτητα.
ηξερα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο.διαβαζα συχνα τα posts στο παλιο φορουμ.ειχα δει απειρα βιντεο.
ομως δεν το αποφασιζα.ελεγα σιγα εγω ο άρρωστος με το τσιγαρο μην ευχαριστηθω το ηλεκτρονικο.
ενα πρωι μπαινοντας που λετε σε ενα καταστημα βλεπω εναν κυριο να το κραταει με περηφανια και να το εξηγει στον κατστηματαρχη φιλο του.ειναι φοβερο,σαν το τσιγαρο και καλυτερο,σωθηκα και διαφορα τετοια του ελεγε.
για να ειμαι ελικρινης τον κυριο δεν τον θυμαμαι καθολου ως φυσιογνωμια.μονο οτι ηταν μιας καποιας ηλικιας και πολυ καλοντυμενος.ισως επειδη ειχα καρφωθει να κοιταζω το τσιγαρο του.δεν τον ρωτησα καν τιποτα.
φυσικα οταν μπηκα το απογευμα στο σπιτι το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να παρω τηλεφωνο και να παραγγειλω και εγω.
να σαι καλα καλε μου κυριε οποιος και να σαι!