vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

336 επισκέπτες, 5 χρήστες
Buliwyf, tapantari, camber, costasibiza84, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

[Ψηφοφορια]Χρήσης Ηλεκτρονικού-Κανονικού Τσιγάρου

Αποσυνδεδεμένος prvhn

• Θα σας πείραζε να μη καπνίσω;
  • *
  • 33
  • Φύλο: Άντρας
10 μήνες αποκλειστικά ΗΤ.
Όμως θέλω να πω το εξής: Όταν ξεκίνησα το ΗΤ δεν το έκανα για να κόψω το ΚΤ. Το είδα απλά σαν ακόμα έναν τρόπο να φουμέρνω!! Αυτό τόκανα σ΄ ολα τα 35 χρόνια της "λαμπρής" μου καπνιστικής πορείας! Κάπνιζα τσιγάρα, κουβάλαγα όμως και καπνό για στριφτό. Κάπνιζα τσιγάρα, άναβα και καμιά πουράκλα που και που. Για να μην επαναλαμβάνομαι, ότι καπνίζεται το κάπνιζα παράλληλα πάντα με το ΚΤ. Λέω και γω τι, είμαι οπισθοδρομικός; Μαζί με το ΚΤ, στριφτό, πούρα, πίπες, ναργιλέδες, καπνό μασητό και ότι άλλο, θα προσθέσω στην γκάμα μου και το ΗΤ.
Και το θαύμα συναίβει έτσι απλά!!! Τα έχω πετάξει όλα, δεν τα θέλω πια. Με την πρώτη ατμισιά. Απορώ και γω με τον εαυτό μου.
Εγινα "κεραυνοβόλος ατμιστής".............!!!!

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
Εγινα "κεραυνοβόλος ατμιστής".............!!!!

Μου άρεσε πολυ αυτή η έκφραση ...!
Και μου άρεσε πολύ το ποστ σου...
Μπράβο σου φίλε μου...

Sent from my A100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Νίκη

• **
  • 116
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e_High ατμιστής
Είμαι και εγώ κεραυνοβόλα ατμίστρια :yahoo:

Αποσυνδεδεμένος prvhn

• Θα σας πείραζε να μη καπνίσω;
  • *
  • 33
Είμαι ολοκληρωτικά ΗΤτοπαθής......!!!!

Αποσυνδεδεμένος makos

• **
  • 171
Μόνο η.τ αλλά δυστυχώς στην παρέα καπνίζουν και όταν βγαίνουμε έκανα ένα  τσιγαράκι. Τώρα όμως το ψιλοσιχαίνομαι..

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1510
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
Ήμουν ΠΑΝΤΑ  ατμίστρια  κ δεν το γνώριζα!!  :yes: :yes: :yes: :yes:

Είναι αστείο μα δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρωινό που μια "φωνή" μου είπε "υπάρχει κάτι μα θα πρέπει να το ψάξεις"!!!

Ειλικρινά από τη στιγμή που βρήκα αυτό το φόρουμ κ μίλησα με αρκετά παιδιά ήξερα ότι το Η.Τ. που θα παραλάβω  είναι
αυτό που πραγματικά που θα έκανε μακρινό παρελθόν το Κ.Τ.  :yes: :yes: :yes:

Στα δυο χρόνια + δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να καπνίσω μα  κ αυτή τη στιγμή που γράφω εδώ χαμογελάω κ σκέφτομαι..
Τι δουλειά είχα εγώ με το Κ.Τ. ? Ειλικρινά ήταν το μεγαλύτερο λάθος που  έκανα στην ζωή μου!!!!!  :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος hliask1

• *
  • 27
  • ATMIZO FOUL
Καπνίζω 10% κανονικό και 90% ηλεκτρονικό

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
Αντε ξανα μανα  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Καπνίζω 10% κανονικό και 90% ηλεκτρονικό
Μακάρι να φτάσεις στο 100% η.τ. ή στο 0 από όλα

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241

μηπως πρεπει να κλεισει αυτη η ψηφοφορια..?
μην με παραξηγησετε.. για να μην εχουμε επαναληψη το αναφερω (και φυσικα μετα τις προσφατες οδηγιες του διαχειρηστη)

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1510
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
:laugh1: :laugh1: :laugh1: Μα τώρα είμαστε στο θέμα!!  ;)
Ο φίλος μας θα τα καταφέρει όπως πολλοί από εμάς κ θα αφήσει κ αυτά τα λίγα Κ.Τ. που κάνει!!
Γιατί ο άνθρωπος που παραδέχεται την αλήθεια του μπορεί να καταφέρει να νικήσει κ το "ψέμα" που λέγεται Κ.Τ.!!!  :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Edit: Εγώ είδα τον τίτλο πάντως κ έγραψα. Αν αυτό το θέμα δεν επιτρέπεται ζητάω συγγνώμη!  :-[ :-[ :-[
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 04, 2012, 13:18 από DARK ANGEL »

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5900
Και αλλοι ειπαν την αληθεια αλλα  :fight_knuppel: :fight_knuppel: :fight_knuppel: :lotpot: :lotpot: :lotpot: :lotpot:
Η αληθεια ειναι αρετη και οσο σκληρη και αν ειναι δεν πρεπει να φιμωνεται.
Τι ειπα ο ανθρωπας παλι  :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 04, 2012, 13:24 από SEB »

Αποσυνδεδεμένος hliask1

• *
  • 27
  • ATMIZO FOUL
Το παλευω.  :angry_orange: Αυτο το πρωινο Κ.Τ δεν κοβετα  ακομα. sorry αν ειμαι off topic

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5900
Για εξορια εισαι αλλα τελος παντων θα σε συγχωρησουμε  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

δοκιμασε μια φορα να μην κανεις να δεις τι θα γινει

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 99 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20270 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1069 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878005 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362374 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467127 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909754 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519884 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1617 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375791 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701930 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ