vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

629 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, camber, trollga, ΨΗΛΟΣ, nikpepa, manoslykos, Buliwyf

Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
Απ: Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος
« Απάντηση #375 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 15:59 »
Τι εννοείς όταν λές ότι θα στάξει αν δεν τον γύρεις καλά όταν τον γεμίζεις, απο πού θα στάξει;

Αποσυνδεδεμένος nikosma

• **
  • 122
« Απάντηση #376 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 16:14 »
Έχεις δίκιο σε αυτό που λές...όντως υπάρχει και ο παράγοντας αφηρημάδα, γενικότερα όμως λέω πως αν ακολουθήσεις τις οδηγίες του
κατασκευαστή δεν θα μπείς στη διαδικασία καμίας χαρτοπετσέτας, τον έχω στην κατοχή μου πάνω απο 1/1,5 χρόνο και του έχω πιεί το αίμα, τι σετάρισμα με βαμβάκι και microcoil του έχω κάνει, τι βαμβάκι με 16άρα αντίσταση του έχω βάλει, ποτέ μα ποτέ όμως δεν μου έσταξε.

Αποσυνδεδεμένος wazedi

• *
  • 67
« Απάντηση #377 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 16:16 »
Χαχα με βαζεις πραγματικα σε σκεψεις να τον παρω   :))

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #378 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 17:37 »
Επιβεβαιώνω και εγώ για dripper pro, ότι σε ότι θέση και αν τον έχω βάλει, ακόμη και σε θήκη μεταφοράς και στην τσέπη ΔΕΝ έχει στάξει!! Τον χρησιμοποιώ 7 μήνες και διαρροή δεν έχω δει. Μόνο γουργούρισμα αν τον παραγεμίσω που φεύγει με ένα φύσημα από πάνω σε μια χαρτοπετσέτα… Σχεδόν από την αρχή τον στήνω με βαμβάκι, άρα δεν ξέρω τι παίζει με φυτίλι...

Αποσυνδεδεμένος bykostas

• **
  • 171
« Απάντηση #379 στις: Ιανουαρίου 30, 2015, 18:46 »
δεν ξέρω αν τίθεται θέμα σταξίματος στο dripping. είναι το βασικό στυλ ατμίσματος για εμένα πάνω απο δύο χρόνια. η διαδικασία με τον dripper οποιοσδήποτε και αν είναι δεν έχει την λογική του τανκ. μοιάζει περισσότερο με την διαδικασία του τσιγάρου, έχεις διάθεση για ατμισμα στάζεις 3, 4 σταγόνες ατμίζεις και όταν καταλαβαίνεις ότι κοντεύει να τελειώσει το υγρό σταματάς. δεν είναι εργαλείο όπως τα τανκοειδή που τα έχεις στην θήκη και όποτε σου κατέβει ρουφάς μια και το ξαναβάζεις στην θήκη.οι διακοπές  στο συνεχόμενο που εκ των πραγμάτων σημειώνονται στο ντριπαρισμα κατά την διάρκεια της ημέρας βοηθούν και δεν έρχεσε ευκολα στην φάση να μην καταλαβαίνεις την γεύση του υγρού

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #380 στις: Απριλίου 09, 2015, 18:05 »
Καλησπέρα σας.
Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός dripper από Fasttech, μιας και τα οικονομικά είναι δύσκολα και εκεί οι τιμές είναι δελεαστικές.
Είμαι στον κόσμο του ατμίσματος 7 περίπου μήνες και ξεκίνησα να ατμίζω με ΕΤ-s BDC dual coil με Vision Spinner II. Εδώ και 2 μήνες αναβαθμίστηκα με Eleaf Lemo και Istick 50W. Πλέον το απολαμβάνω, αλλά θέλω να δοκιμάσω και το "dripping", μιας και βλέπω πολύ κόσμο να το δουλεύει και από ότι ακούω θα έχω και καλύτερη γεύση.
Η ερωτήσεις μου είναι οι εξής και περιμένω απάντηση από τους κατέχοντες το συγκεκριμένο άθλημα :)) :
1. Επειδή ήδη φτιάχνω μόνος μου coils και έχω εξοικειωθεί αρκετά, θα δυσκολευτώ πολύ μιας και ο χώρος στους drippers είναι πιο περιορισμένος;
2. Από τα παρακάτω που μου αρέσουν, ποιό προτείνετε;
https://www.fasttech.com/products/0/10012406/2106600-derringer-styled-rda-rebuildable-dripping-atomizer
https://www.fasttech.com/products/1984202
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος L.G.

• **
  • 217
  • GGTS+IATTY+RAM + ΟΔΥΣΣΕΑΣ + KILLER 705 = <3
« Απάντηση #381 στις: Απριλίου 09, 2015, 18:17 »
Συνταμιστα μου ,
θα σου προτεινα αυτον , τον εχω περιπου ενα μηνα τωρα , και τον εχω λιωσει κυριολεκτηκα !!!
βεβαια δεν ειναι για τρελλα ντουμανια - πλοιου κτλ .. ειναι υπεροχος ομως στην γευση του ! και με μονη και με διπλη αντισταστη και με nickel σε tc ! απιστευτη γευση !
στον πρωτινω ανεπιφυλακτα !

https://www.fasttech.com/products/0/10011955/2056506-marquis-styled-rda-rebuildable-dripping-atomizer

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• 818
  • Ζήτω τα boxmods
« Απάντηση #382 στις: Απριλίου 09, 2015, 18:44 »
Πολλοί στα comments λένε ότι αυτός έχει λάθος βίδα και δεν βιδώνει καλά. Ο δικός σου είναι εντάξει και πιάνει σύρμα εύκολα; Τον πρώτο που βγήκε δεν το συνιστώ καθώς τον έστησα για φίλο και το τι βρισίδι έριξα με τη στενή βίδα δεν λέγεται καθώς δεν πιανόντουσαν τα σύρματα.

Αποσυνδεδεμένος L.G.

• **
  • 217
  • GGTS+IATTY+RAM + ΟΔΥΣΣΕΑΣ + KILLER 705 = <3
« Απάντηση #383 στις: Απριλίου 09, 2015, 19:21 »
 η βιδα που ειναι πανω του μολις τον παρεις ειναι πολυ μικρη ,
αλλα εχει μια ανταλακτικη στο κλασικο σακουλακι με τα spares που εχει μεγαλο κεφαλι και πιανει τα συρματα μια χαρα ,
μεχρη και τα πιο περιεργα συρματα μου ειναι οκ ! να υπενθυμισω βεβαια οτι θελει ενα μεγαααλο και καλο μπανακι να φυγει αυτη η ασχημη μυρωδια που εχει , μετα απο αυτο ολα οκ  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #384 στις: Απριλίου 09, 2015, 20:49 »
Οντως πολυ καλος ο Marquis και τον συστηνω ανεπιφυλακτα οπως και τον derringer που εχεις ως πρωτη επιλογη. Αυτο που ηθελα να σου προτεινω ειναι να τους προμηθευτεις απο το ελληνικο Vapesin. O Marquis υπαρχει ηδη και τον derringer θα τον φερουν πολυ συντομα. Η τιμη οπως θα δεις ειναι ακριβοτερη απο οτι σε fastech, αλλά θα τον παραλαβεις καθαροτατο αφου του κανουν τα μπανακια του και εξασφαλιζεις αψογο και αμεσο service σε οτιδηποτε παει στραβα (που σε κλωνους αυτων των τιμων ειναι αρκετα συχνο φαινομενο). Πιστεψε με θα γλιτωσεις χρονο και ταλαιπωρια  ;) .

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #385 στις: Απριλίου 09, 2015, 22:53 »
Tον πρώτο που αναφέρεις (Marquis) το εν λόγω ελληνικό κατάστημα τον έχει στην διπλάσια τιμή από το εξωτερικό + 3,70 μεταφορικά. Το μόνο αρνητικό προσωπικά για παραγγελία από το εξωτερικό είναι ο χρόνος παραλαβής μιας και δεν υπάρχουν ούτε μεταφορικά. Σε περίπτωση μάλιστα στραβής αυτό όπως ξέρετε διορθώνεται. Όλα τα παραπάνω με την προυπόθεση ότι δεν βιαζόμαστε να λάβουμε την παραγγελία μας όπως καλή ώρα εγώ.
Στο θέμα μας τώρα. Για τον Marquis δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα.
Για τα δύο που αναφέρω πιο πάνω ποιά είναι η άποψή σας;
Με ενδιαφέρει πρώτα από όλα να είναι σχετικά εύκολος στο στήσιμο και να μην λερώνει - δακρύζει με το παραμικρό.

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• 818
  • Ζήτω τα boxmods
« Απάντηση #386 στις: Απριλίου 09, 2015, 23:00 »
Προσωπικά φέρνω αυθεντικό Holmes V2 (φθηνός της Cigreen) απο Αγγλία και πιστεύω ότι αυτός θα γίνει ο καθημερινός μου dripper. Magma-ειδής με περισσότερο αέρα, πολύ χώρο για υγρό και μηδενικές διαρροές.

Αποσυνδεδεμένος Εξατμιστής

• **
  • 117
  • http://www.deeptechno.fm/
« Απάντηση #387 στις: Μαΐου 06, 2015, 23:35 »
Καλησπέρα!
Για dripping τι μπαταρία-mod (ή ότι άλλο τέλος πάντων) προτείνετε προκειμένου να δουλεύουμε χαλαρά με 2 (ή και περισσότερες αντιστάσεις χωρίς να αγχωνόμαστε για το αν θα ξεμείνουμε αλλά και για να μην υπάρχει ταυτόχρονα το παραμικρό θέμα από αύξηση θερμοκρασίας του rda λόγω συνεχούς χρήσης;
Έχω ένα w5 (κινέζικο) και άμα πλακώνομαι αρχίζει και ζεματά το σύμπαν. Άσε που το istick30 που έχω σφίγγεται τρελά όταν πάω σε 0,5ohm.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #388 στις: Μαΐου 06, 2015, 23:42 »
Για ηλεκτρονικο θα χρειαστεις ενα mod που να μπορει να σου δωσει τουλαχιστον 50-60W (για να μην το δουλευεις μονιμα στο τερμα και σε κοβει ή δε δινει αυτα που γραφει),
αν δυναται να παιρνει δυο μπαταριες και που θα διαβαζει αντιστασεις απο 0.2-0.3Ω και πανω.
Εναλλακτικα παιρνεις ενα μηχανικο, βαζεις μια απο τις 2-3 προτεινομενες high drain μπαταριες 18650 και ξενοιαζεις.

Αποσυνδεδεμένος Εξατμιστής

• **
  • 117
  • http://www.deeptechno.fm/
« Απάντηση #389 στις: Μαΐου 07, 2015, 00:16 »
Ευχαριστώ. Κάπως έτσι το έχω και εγώ στο μυαλό μου. Απλά θα ήθελα να ακούσω για δοκιμασμένες προτάσεις που να μην νοιώθουν και από άποψη θερμοκρασίας. Που να τα πήγαν καλά σε βάθος χρόνου κλπ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374746 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29349 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F