vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

677 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, camber

Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• **
  • 452
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος
« Απάντηση #285 στις: Αυγούστου 21, 2013, 14:16 »
Απλα το ειπα γιατι στις επιλογες που μου εδωσαν εχει και 7 € ταχυδρομικα κουριερ και δεν βολευει

Διαγραφή άμεσης παράθεσης

Παρήγγειλα πριν 1 εβδομάδα κάτι και τα μεταφορικά ήταν δωρεάν. Εξάλλου το λέει από δίπλα "Worldwide Free Shipping". Δε ξέρω γιατί σου λέει για μεταφορικά.

« Απάντηση #286 στις: Αυγούστου 21, 2013, 14:26 »
Για την e-smokers λέει ο kinhtomania  :)

Edit:
Τα μεταφορικά και η αντικαταβολή από την e-smokers είναι 4 €  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2013, 20:11 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• **
  • 452
« Απάντηση #287 στις: Αυγούστου 21, 2013, 15:07 »
Α ναι! Καλά, πάω οφθαλμίατρο κατεπειγόντως!  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #288 στις: Αυγούστου 31, 2013, 13:47 »
Είμαι 100% σίγουρος ότι οι γεύση των ντριπάτων που πέρνουν λίγες σταγόνες είναι καλύτερη από αυτούς που πέρνουν 20 ή 30. Αυτό οφείλεται στο ζέσταμα του υγρού μέχρι να καταναλωθεί...
Αυτο είναι φανερό αν για παράδειγμα στον Omikron ή στον Α7 βάζεις 6-7 σταγόνες και ξανά παλί, παρα αν τους ρίχνεις 20-30 σταγόνες... το παρατεταμένο ζέσταμα "χαλάει" το υπόλοιπο υγρό...

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #289 στις: Αυγούστου 31, 2013, 14:16 »
Πρώτος και καλύτερος κατά τη γνώμη μου: HH.357 Cisco Spec Hybrid 510 Atomizer 1.5ohm

Cisco 306 LR (1.8 ohm) με 2 drip shield

AERO 306 Bridgeless Atomizer 1.5ohm

Και εδώ από τη "μαμά" στις Η.Π.Α. http://www.avidvaper.com/categories/Atomizers/
Αυτοί κρατάνε περισσότερο από κεφαλές thor ή protank? Γιατί ο μινόταυρος γονατίζει τέτοιες κεφαλές στα 5-6ml κι αν είναι να δώσω 26€ για ΗΗ.357 θα βγαίνει πανάκριβα.

« Απάντηση #290 στις: Αυγούστου 31, 2013, 14:37 »
Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, αλλά ο hybrid HH 357 έχει 6 μήνες εγγύηση ενώ οι άλλοι DOA.  :)

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #291 στις: Αυγούστου 31, 2013, 14:47 »
Από την άλλη, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά υποθέτω ότι το κεραμικό κρατάει απίστευτα τη θερμοκρασία (δευτερευόντως και την υπάρχουσα γεύση, αφού είναι πορώδες) στις συνεχομενες ρουφηξιές, συγκριτικά με το μέταλλο, με αποτέλεσμα οικονομία ρεύματος, αφού οι αντιστάσεις φτάνουν στην ποθητή θερμοκρασία γρηγορότερα.
Αλλά αυτό είναι οξύμωρο συγκριτικά με την καταστροφή των υγρών λόγω θερμοκρασίας .. πφφφ ...

Αποσυνδεδεμένος diggy

• *
  • 11
Πρώτη εμπειρία dripping και ερώτηση για dripping atomizer
« Απάντηση #292 στις: Νοεμβρίου 10, 2013, 03:56 »
Καλησπέρα σε όλους.

Πριν περίπου 15 μέρες αντικατέστησα το ego με το Vamo v5 και με νέους clearomizer (επίσης πρώτη επαφή) και θεωρούσα πλέον ότι το επόμενο λογικό βήμα θα ήταν οι επισκευάσιμοι.
Πόσο λάθος έκανα...

Καθ' ότι νέο μέλος στο φόρουμ, τις τελευταίες εβδομάδες έχω διαβάσει πολλά θέματα εδώ σχετικά με το dripping.
Έτσι για δοκιμή και επειδή με έξυνε, ξήλωσα το καρφάκι από έναν ego-c (διάβασα ότι δεν είναι για dripping) του έριξα μια σταγόνα, και κούμπωσα από πάνω το αρχικό μαύρο πιπάκι του σετ (χωρίς αμπούλα).
ΣΟΚ. Αναθεώρησα αμέσως κάθε εντύπωση που είχα για τις γεύσεις που είχα δοκιμάσει καθώς και για την έντασή τους.
Αν εξαιρέσω μια-δυο φορές που μου έδωσε καμένο μέχρι να βρώ πόσες τζούρες με πάει η σταγόνα, απλά ήταν τέλειο!

Από τότε που ξεκίνησα το άτμισμα, είχα βρεί τη γεύση μου αλλά υπήρχαν στιγμές που ήθελα σύντομα διαλείμματα με αλλαγή σε γεύσεις που συνήθως μου κάθονταν καλά για μερικές ώρες αλλά δεν ήταν για όλη την ημέρα. Οι αλλαγές στις αμπούλες του ego ήταν απλά ημίμετρα.
Μετά το σημερινό πείραμα, σίγουρα πρέπει να προσθέσω έναν dripping άτμο στο kit που κουβαλάω μαζί μου.

Οπότε λοιπόν ζητάω τη γνώμη σας για την πρώτη μου επιλογή για dripping.
Τον θέλω για λίγες ώρες την ημέρα οπότε σε πρώτη φάση δεν κοιτάω για επισκευάσιμο.
Πείτε μου τη γνώμη σας.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Απ: Πρώτη εμπειρία dripping και ερώτηση για dripping atomizer
« Απάντηση #293 στις: Νοεμβρίου 10, 2013, 04:07 »
Απίστευτο ε..;
Αν θες τη γνώμη μου, και να ήθελες επισκευάσιμο dripping, σαν τη γέυση της  πρώτης σταγόνας/πρώτης τζούρας δε θα βρεις.
Dripping atomizer 306 λοιπόν.. Παίδεμα; Ναι. Στάξιμο μόνο δυο τρεις σταγόνες; Ναι. γεύση όμως που δεν υπάρχει σε τίποτα.

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• **
  • 379
« Απάντηση #295 στις: Νοεμβρίου 10, 2013, 04:18 »
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,12664.0.html#lastPost

Ριξε μια ματια εδω.
Εγω εχω καλες εμπειριες απο τον cisco και απο τον bauway 306.

Με προλαβαν οσο εγραφα,3η ψηφος λοιπον στον cisco!!!
Aν τον θες για μεγαλυτερη χρηση ριξε και μια ματια στον επισκευασιμο dripper (πουλιουνται για αυτον ετοιμες φυτιλοαντιστασεις που δεν ειναι και πολυ δυσκολο να αντικατασταθουν)+οτι εχεις μεγαλυτερη αυτονομια.

Αποσυνδεδεμένος diggy

• *
  • 11
« Απάντηση #296 στις: Νοεμβρίου 10, 2013, 04:23 »
Και εγώ που νόμιζα ότι είμαι από τους λίγους ξενύχτηδες.

Ευχαριστώ για τις απόψεις σας παιδιά.
Σίγουρα θα υπάρχει ένας στην επόμενη παραγγελία για ανεφοδιασμό.

Αποσυνδεδεμένος xristoskap11

• *
  • 75
« Απάντηση #297 στις: Νοεμβρίου 10, 2013, 16:41 »
Εδω και 2 μηνες που ατμιζω αλλαζα τους εργοστασιακους τοσο συχνα μιας και ηθελα να τους ςχω ολους και να δοκιμαζω.απο την Παρασκευη λοιπον ειμαι κατοχος του the dripper by leo και νομιζω οτι δεν θα ξαναασχοληθω με ατμοποιητες καθως μου απογειωνει τις γευσεις των υγρων και εχω και απιστευτο ντουμανι που με τρελαινει!!!!δεν με κουραζει καθολου το να τον γεμιζω,δεν ξερω αν ειμαι ενθουσιασμενος επειδη ειναι αρχη αλλα νομιζω βρηκα αυτο που ηθελα!!να ευχαριστησω τον Γιωργο με τον Atmokipo στη Λαμια που ειναι εξυπηρετηκοτατος και μας κανει και εκπτωσει σε εμας του φορουμ οπως επισεις και τον Leo για το απιστευτο εργαλειο που εχω και απολαμβανω!!!!

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #298 στις: Νοεμβρίου 18, 2013, 19:42 »
Έχετε να προτείνετε κάποιον (πλατύ) για να ταιριάζει σε μηχανικό μοντ 23χιλ περίπου και να είναι ευκολόστητος σαν τον ετέρνιτυ που έχω. Προτιμώ από ελληνικό μαγαζί για να τον δω (εκτός dripper που τον ξέρω)

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #299 στις: Νοεμβρίου 18, 2013, 20:05 »
Ρίξε μια ματιά σε αυτόν.

Έχει παρουσιαστεί εδώ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359966 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1005 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114275 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450272 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110745 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374928 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328220 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1076 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F