vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

401 επισκέπτες, 6 χρήστες
maprix, Buliwyf, dvelev, Doubt, tapantari, kkoumas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Τροποι πλυσιματος των πλαστικων και γυαλινων μπουκαλακιων

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1210
  • Φύλο: Άντρας

Ε ρε πως φαινονται οι νυκοκυρεμενοι αντρες  :thumpup: :thumpup:  Οσον αφορα το ξυδι παντως, υπαρχει βαση, δεδομενου του οτι πολλα υγρα απορρυπαντικα πιατων εχουν σαν βαση τους το ξυδι.

Γρηγόρη, απλά το ξέρω ότι το κάνει...Εγω προσωπικά, μιας και δεν αλλάζω και συχνά γεύσεις στα υγρά μου (ή και να αλλάξω θα είναι όλες παρόμοιες καπνικες), δεν μπαίνω στη διαδικασία να βάλω ούτε σαπουνάδα.
Σκέτο νεράκι, και έτοιμος... ;)

Λευκο ξυδι ναι , ειναι γνωστες οι ιδιοτητες του... Αλλα αν μαθω που ειναι θα πρεπει να κανω και φασινα και απλα....δεν... Ειμαι ανατολιτης :)

Σωστός :thumpup:
Σ'αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το : "΄οσο λιγότερα ξέρεις τόσο το καλύτερο" :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 573
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
πειτε μου και ενα τροπο μετα να διωχνω την βρωμα απο το ξυδι ναι? :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
4-5 σταγόνες αρκούν για να βγει η όποια μυρωδιά δίχως να μένει και η ξυδίλα.
Ξύδι κανονικό έβαλα εγω.Το υπόλοιπο μπουκαλάκι γέμισε το με νερό.

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • 1115
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
Εφη το λευκο ξυδι δεν μυριζει ;)

Τρεις σελίδες για να καταλήξουμε στο ... ξύδι !!!! είπαμε μάρκα ?  :laugh1: :laugh1:
Βαλσάμικο ή μηλόξιδο ?  :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 573
Εφη το λευκο ξυδι δεν μυριζει ;)

ανατολιτη μου εσυ με τετοιο πλενεις τα πιατα και με ζεστο νερο? :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

εχω θεμα με την μυρωδια του ξυδιου την σιχενομαι......και οπως προειπα με σκετο νερο μου φευγουν οι μυρωδιες εκτος απο το πορτοκαλι που το κανω στο ιδιο μπουκαλι παντα....... ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• **
  • 224
  • DUM SPIRO SPERO
πειτε μου και ενα τροπο μετα να διωχνω την βρωμα απο το ξυδι ναι? :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Εφη, γυναικα ουσα, μπορεις να το ψεκασεις με Channel No 5 ή απλα το πετας και αγοραζεις καινουργιο μπουκαλακι  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 573
σιγα μην χαραμισω το σανελ μου για τα μπουκαλακια......... :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
αγοραζω καινουργια και τελειωσε σιγα το κοστος....μπροστα στην σανελ..... :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1440
  • SKY
Σωστή η Εφη. Πέταμα και άλλο. Ειδικα σε αυτα με έντονο άρωμα.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • big sister's watching you!
Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο εκτός θέματος;;

Αν μη τι άλλο, σανέλ δε χρησιμοποιούν οι κύριοι και δε θέλουμε σκηνές απείρου κάλλους με τις κυρίες τους να τους κυνηγούν γιατί τους πήραν τις κολώνιες για να καθαρίσουν τα μπουκαλάκια. Ας επανέλθουμε στα ξύδια και τα σχετικά.

Αποσυνδεδεμένος GATOS45

• *
  • 45
ανατολιτη μου εσυ με τετοιο πλενεις τα πιατα και με ζεστο νερο? :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

εχω θεμα με την μυρωδια του ξυδιου την σιχενομαι......και οπως προειπα με σκετο νερο μου φευγουν οι μυρωδιες εκτος απο το πορτοκαλι που το κανω στο ιδιο μπουκαλι παντα....... ;) ;)

Στιψε λιγο λεμονακι και ξεπλυνετα και ελα να μου πεις μετα αν μυριζουνε

Αποσυνδεδεμένος Atrum

• 1062
Ζεστό νεράκι. Αν χρειαστεί τα αφήνω όλη νύχτα (πχ πορτοκάλι που είναι πολύ έντονο). Όταν τελειώσω τα ξεπλένω με απιονισμένο μια φορά να φύγουν ότι άλατα έχουν μείνει και τέρμα.

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων: αυτοί που πάντα ολοκληρώνουν ότι αρχίζουν
  • 694
εγω θα συστηνα την προσοχη οταν χρησιμοποιουμε απορρυπαντικα, καθως θελουν πολυ καλο ξεπλυμα για να φυγουν!

ειδικα σε στενα μπουκαλακια πρεπει κανεις να ειναι προσεκτικοτερος.. ;)

κι εγω χλιαρο τρεχουμενο νερακι, για τις πιο βαριες περιπτωσεις ισως και λιγο μουλιασμα πρωτα... το ξυδι δεν ακουγεται κακη ιδεα, απλα μεχρι τωρα δε μου χρειαστηκε  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος papoys

• Ο μέτρ του οφ τόπιτς
  • 1068
Παλιά που χρησιμοποιούσα αρώματα είχα σοβαρό πρόβλημα να πλύνω τα μπουκαλάκια και να φύγει το άρωμα,
ειδικά με κείνο το πορτοκάλι. :yes: :yes:
Πλύσιμο ξανά και ξανά με απορυπαντικό πιάτων.

Τώρα που δεν χρησιμοποιώ αρώματα  ένα καλό πλύσιμο με σκέτο καθαρό νεράκι και τα πλαστικά μου μπουκαλάκια
είναι έτοιμα. :yes:

Αποσυνδεδεμένος stam

• once you go VV you never go back
  • 637
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
με καθαρό οινόπνευμα.βάζω μέσα το χτύπα λίγο κ άδειαζω.το αφήνω 5 λεπτά να φύγει το πολύ μετά του βάζω φωτιά να καεί ότι έχει μεινει μέσα.κ σε 5 λεπτά είναι έτοιμο.ούτε μυρωδιά ούτε τίποτα.

εγώ όλα τα περνάω με οινόπνευμα συνέχεια.ειδικά εκεί που ακουμπάει το στόμα μου το κάνω τουλάχιστον 5-6 φορεσ την μέρα.

αν σασ είναι ακριβό το καθαρό στα τζάμπο έχει 70βαθμούς οινόπνευμα με λίγο άρωμα χαμομηλι μέσα.δεν είναι καθόλου ενοχλητικό κ φεύγει μετά από λίγο.2εύρο 400μλ έχει.εγώ το δουλεύω πολύ αυτό.κ για τα χέρια μετά που θα φτιάξω υγρό.κ αν πέσει υγρό στα ρούχα μου το ρίχνω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 132 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20160 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1013 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877667 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361848 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466172 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907599 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519165 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1564 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375205 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701409 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19933 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos