Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω κάτι ως συμπληρωματικό ή ίσως καλύτερα... μεταβατικό.Έχω διαβάσει όλο το νήμα, όπως και τα νήματα για όλα σχεδόν τα vv mods, των μπαταριών και ό,τι σχετικό για να διαμορφώσω μία άποψη. Το θέμα είναι το εξής:
-δε μου φτάνουν οι απλές i want μπαταρίες μου, αλλά όχι τόσο από άποψη αυτονομίας όσο από άποψη πτώσης της απόδοσης.Όταν βγουν από τη φόρτιση οκ αλλά μετά από λίγο ψοφάνε και απλά περιμένω να πεθάνουν. Για να καταλάβετε μία 650αρα μου φτάνει για όλη μέρα,ίσως και παραπάνω.Φτάνω τις 500 τζούρες!

εκτός αν βγω έξω, πράγμα που δε συμβαίνει συχνά με δυο μωρά να τα κουβαλάω παντού.Οπότε θέλω καλύτερη
ποιότητα ατμίσματος.
-Είμαι πανάσχετη με ηλεκτρικά,ηλεκτρονικά, κυκλώματα, μετρήσεις κλπ γυναίκα γαρ και φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεια και μπαμ και κάτω έτσι απλά μωράκι μου φευγάτο που έλεγε και το άσμα. Μπορώ να έχω ένα τέτοιο χωρίς να μετράω τις μπαταρίες,τις αντιστάσεις κλπ;Δε με ενδιαφέρει να ανεβοκατεβαίνω σε volts και λοιπά, ας το έχω σταθερό χαμηλά...Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις μπαταρίες πχ θα με "προειδοποιήσει;"Διαβάζω πχ για προστασία από λάθος βάλσιμο των μπαταριών χαχα μη γελάτε, το κάνω συνέχεια στα τηλεκοντρόλ!
Εν ολίγοις μπορώ να το πάρω και να το χρησιμοποιώ με τους epsilon μου σε αντίσταση 2.4 όπως τις απλές μπαταρίες μου, απροβλημάτιστα χωρίς να χρειάζεται να φοβάμαι;Αναφέρομαι σε αυτό γιατί δε θέλω να ξοδέψω μία περιουσία για κάτι που δε θα μπορώ να του φερθώ όπως του αξίζει
υγ δε με νοιάζει το θέμα του μεγέθους των mod.