vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

347 επισκέπτες, 4 χρήστες
mantzoumis, Aoratix, maraki1308, manoslykos

Mod VV Nο1

Αποσυνδεδεμένος zilberto

• **
  • 222
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Mod VV Nο1
« Απάντηση #195 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 13:12 »
Πόση ώρα θέλει τυπικά η φόρτιση ένός ζευγαριού και πόσο προτείνεται να είναι οι πρώτες φορτίσεις;

« Απάντηση #196 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 13:16 »
Οι μπαταρίες έρχονται προ φορτισμένες και διαρκούν περίπου για μια μέρα ίσως και παραπάνω
για 4,5 ml. Η φόρτιση διαρκεί περίπου 3 ώρες και να τις φορτίζεις μέχρι να ανάψει πράσινο το
λαμπάκι στον φορτιστή. Τις φορτίζω όταν αρχίσει και αναβοσβήνει λευκό χρώμα το κουμπί ενεργοποίησης του mod δηλαδή τις βγάζω αφόρτιστες εντελώς μετρημένες στα 3,2 ή 3,1 volts

Αποσυνδεδεμένος greedy

• **
  • 145
  • www.rottweilers-club.com
« Απάντηση #197 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 14:34 »
Πολυ καλη αυτονομια .Ειδικα αν εχεις και ενα δευτερο ζευγαρι μπατ εισαι σουπερ!

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #198 στις: Νοεμβρίου 13, 2012, 16:45 »
ΠΑΝΤΑ έχεις ένα δεύτερο ζευγάρι μπαταρίες! ;)

Αποσυνδεδεμένος zilberto

• **
  • 222
« Απάντηση #199 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 01:25 »
Μετά από μία γεμάτη μέρα δοκιμής δηλώνω απογοητευμένος κι ελπίζω να έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι...

Το αρχικό φορτίο των μπαταριών του σετ δεν κράτησε πάνω από 20 λεπτά κι αρχισε να αναβοσβήνει το λευκό. Δεν έδωσα πολλή σημασία, είπα απλά δεν φύγαν καλά φορτισμένες από το εργοστάσιο και τις έβαλα στον φορτιστή του set.
Ανοίγω ένα επίσης καινούριο ζευγάρι Trustfire protected 880 (γκρι), και αυτό ανάλογη συμπεριφορά. Με μία διαφορά, το φωτάκι αναβοσβήνει κόκκινο αυτή τη φορά.

Αφού άφησα τις μπαταρίες του πακέτου συνολικά γύρω στις 5 ώρες στο φορτιστή, τις φοράω στο mod κι αρχίζω να δοκιμάσω πως παίζει με διάφορους άτμο κτλ και στην μία ώρα επάνω σβήνει έχοντας καταναλώσει γύρω στο 1+ ml.

Αφήνω να συμπληρώσουν και οι Trustfire γύρω στις 5 ώρες φόρτισης και πάλι η ίδια συμπεριφορά. Μετά από μία ώρα και 1.5ml τα έφτυσε αναβοσβήνοντας το κόκκινο φωτάκι.
Τότε σκέφτηκα να τις μετρήσω και βλέπω με έκπληξη πως είχαν ακόμα 3,91 & 3,54 volt.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί 1ον να τις κόβει ενώ είναι ακόμα ψηλά και 2ον που οφείλεται αυτή η ασσυμετρία. Με τον ίδιο ρυθμό δεν υποτίθεται ότι πέφτουν;

Τέλος πάντων βγάζω τις μπλε μόλις πρασίνισε η ένδειξη του φορτιστή και τις μετράω: 4,1 volt και οι δύο (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το νούμερο αλλά ήταν ίδιο πάντως και στις δύο).
Ατμίζω γύρω στο 1.5 ml για καμιά ώρα - πάλι τα ίδια, τα έφτυσε αναβοσβήνοντας το λευκό. Τις μετράω: 3,68 & 3,01 volt.

Παράλληλα να προσθέσω ότι ακούγεται ένας ηλεκτρονικός ήχος υψηλής συχνότητας κάθε φορά που λειτουργεί, όπως ακριβώς είχε αναφέρει ένας συνατμιστής κάπου παλιότερα στο νήμα,
κι ότι θερμαίνεται αισθητά το πάνω μέρος με άτμο που έχουν την αντίσταση κοντά στη βάση (phoenix rba, ce3, c).

Update:

Γκρι Trustfire φορτισμένες πριν καμιά ώρα: 4,24 V & 4,21 V
1ml μετά έκλεισε με: 3,93 V & 3,53 V

@zacharis1955 ναι εννοείται θα γίνει επικοινωνία, θέλω να ελέγξω πρώτα και το 2ο mod που πήρα για τον ξάδερφό μου μην τυχών διπλώσει το κακό.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2012, 02:50 από zilberto »

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #200 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 02:20 »
Αμεση επιστροφή και αλλαγή τουλάχιστον της κεφαλής...

Αποσυνδεδεμένος greedy

• **
  • 145
  • www.rottweilers-club.com
« Απάντηση #201 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 15:59 »
Να φταινε και οι δυο  μπαταριες ή ο φορτιστης δυσκολο?

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #202 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 16:34 »
Από πολύ δύσκολο έως αδύνατον...Δοκίμασε με μια άλλη κεφαλή και θα το δείς...Το ίδιο πρόβλημα είχε αναφέρει πριν αρκετό καιρό κάποιος στο forum με Lava ή Vmax...

Αποσυνδεδεμένος zilberto

• **
  • 222
« Απάντηση #203 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 17:05 »

Να φταινε και οι δυο  μπαταριες ή ο φορτιστης δυσκολο?
Εννοείς η μία από κάθε ζευγάρι ε; Δεν είναι απίθανο, αλλά κι εγώ ποντάρω στην κεφαλή όπως ο zack.

Για τον φορτιστή όμως εφόσον τις βγάζει φορτισμένες στο ίδιο επίπεδο, δεν πάει να πει ότι η αποστολή του εκτελείται κανονικά;

Εδώ και κάποιες ώρες από το μεσημέρι δοκιμάζω το 2ο και μέχρι στιγμής δείχνει παλικάρι. Εχω κάνει 2-3 ml και δεν φαίνεται να πτοείται.
Μόνο που ακούγεται κι εδώ ο ίδιος ηλεκτρονικός θόρυβος. Είναι φυσιολογικό αυτό, συμβαίνει και σε σας;

Επόμενη κίνηση να δοκιμάσω τις δικές μου μπαταρίες στο 2o mod. Θέλω πρώτα όμως να τελειώσω τις δικές του και το πρόβλημα είναι πως δεν αντέχω άλλο άτμισμα!

Ακυρο το update που έκανα πριν λίγο, είχα failure στον ατμο, το mod συνεχίζει δυναμικά. Με έχει ξελιγώσει αυτό αντί εγώ εκείνο.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2012, 17:58 από zilberto »

Αποσυνδεδεμένος sebastian

• **
  • 168
  • ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ
« Απάντηση #204 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 17:06 »
καλησπέρα
πήρα την ``καινούρια`` κεφαλή (για ego) και από χθες ουσιαστικά 2η μέρα χρήσης ακούγεται ένας ήχος περίεργος όταν το πατάω για να ατμίσω.

Αποσυνδεδεμένος Asitianos

• 1
« Απάντηση #205 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 21:46 »

Παιδια καλησπερα. Μετα απο ακριβως ενα μηνα που το χρησιμοποιησα, με vivi nova και mini vivi nova και με κεφαλες μονο 2,4 ( αφου ακολουθησα κατα γραμμα τις οδηγιες του gianni pap!!), εχω τα προβλημτα που ανεφεραν προηγουμενως οι ouzou και new holborn.. Δηλαδη  όταν πάω να ατμίσω και πατάω το κουμπί ,αναβοσβήνει 3 φορες ασπρο φώς και δεν δουλεύει. Το καθαρισα, το φυσηξα, τιποτα.. Και ειμαι και Χανια.. Επιστροφες δεχονται? Και με συμφερει να το στειλω για επισκευη με τα εξοδα αποστολης κλπ ή να προχωρησω στην αγορα νεου? Φυσιολογικο ειναι δλδ να κραταει ενα μηνα περιπου? Ευχαριστω..   

« Απάντηση #206 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 01:58 »
Τα τρία αναβοσβήματα του κουμπιού ενεργοποίησης σημαίνουν πως οι μπαταρίες είναι άδειες.
Βέβαια και αυτό είναι περίεργο, μετά από λίγα λεπτά σε αφήνει να πάρεις 2,3 τζούρες -δηλαδή
ξαναενεργοποιείται- και μετά πάλι το ίδιο αναβοσβήνει τρεις φορές λευκό χρώμα.
Βγάλε και μέτρησε τις μπαταρίες σου αν είναι δυνατόν πριν προβείς σε τυχόν αντικατάσταση
μήπως και αυτό είναι το πρόβλημα σου και δεν είναι το mod.  :)

Αποσυνδεδεμένος dapan

• *
  • 31
« Απάντηση #207 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 08:28 »
Οποιαδήποτε μπαταρία που πλησιάζει στο τέλος της, ή που το mod σου έκοψε την τροφοδοσία, όταν μένει σε ηρεμία, πάντα σου δίνει λίγο ακόμη από το ρεύμα της και για αυτό μπορείς μετά από λίγη ώρα να κάνεις 1-2 τζούρες.

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• **
  • 188
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
« Απάντηση #208 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 11:13 »
καλλημερα και απο μενα.Σκεφτομαι και γω σιγα σιγα να αφησω τις EGO και να περασω σε μοντ!!απ οτι διαβασα στο νημα μπορω να πω οτι ειναι ενα καλο μοντ το vv και με τιμια τιμη ;) !!αυτο που 8ελω να ρωτησω ειναι αν παιρνει με ανταπτορα πανω τον EGO C JOUE ..και αυτο γιατι μου αρεσει παρα πολυ η αποδοση γευσης που εχει ο συγκεκριμενος!!αν ναι με nr η lr...??? ???  8α εχει καλη αποδοση η 8α εχω καμμενο και τετοια :wall: !!!ευχαριστω εκ των προτερων!!

« Απάντηση #209 στις: Νοεμβρίου 15, 2012, 11:21 »
Δεν το έχω δοκιμάσει με ατμοποιητές eGo-C joyetech για να σου απαντήσω, όμως θα σου πω
ότι θες αντάπτορα 510 σε eGo και επίσης οι περισσότερες κεφαλές C είναι στα 2 Ω και εκεί
υπάρχει περίπτωση να παίρνεις καμένο στα 4 volts που είναι τα ελάχιστα volts του mod.
Θα σου πρότεινα αν βρείς μεγαλύτερης αντίστασης κεφαλές μόνο για να είσαι σίγουρος.

Παρεμπιπτόντως θα το δοκιμάσω το απόγευμα και θα σου πω εντυπώσεις με αυτές που έχω :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360386 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114373 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450758 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375393 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328502 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6465 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15327 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99991 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F