Μετά από μία γεμάτη μέρα δοκιμής δηλώνω απογοητευμένος κι ελπίζω να έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι...
Το αρχικό φορτίο των μπαταριών του σετ δεν κράτησε πάνω από 20 λεπτά κι αρχισε να αναβοσβήνει το λευκό. Δεν έδωσα πολλή σημασία, είπα απλά δεν φύγαν καλά φορτισμένες από το εργοστάσιο και τις έβαλα στον φορτιστή του set.
Ανοίγω ένα επίσης καινούριο ζευγάρι Trustfire protected 880 (γκρι), και αυτό ανάλογη συμπεριφορά. Με μία διαφορά, το φωτάκι αναβοσβήνει κόκκινο αυτή τη φορά.
Αφού άφησα τις μπαταρίες του πακέτου συνολικά γύρω στις 5 ώρες στο φορτιστή, τις φοράω στο mod κι αρχίζω να δοκιμάσω πως παίζει με διάφορους άτμο κτλ και στην μία ώρα επάνω σβήνει έχοντας καταναλώσει γύρω στο 1+ ml.
Αφήνω να συμπληρώσουν και οι Trustfire γύρω στις 5 ώρες φόρτισης και πάλι η ίδια συμπεριφορά. Μετά από μία ώρα και 1.5ml τα έφτυσε αναβοσβήνοντας το κόκκινο φωτάκι.
Τότε σκέφτηκα να τις μετρήσω και βλέπω με έκπληξη πως είχαν ακόμα 3,91 & 3,54 volt.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί 1ον να τις κόβει ενώ είναι ακόμα ψηλά και 2ον που οφείλεται αυτή η ασσυμετρία. Με τον ίδιο ρυθμό δεν υποτίθεται ότι πέφτουν;
Τέλος πάντων βγάζω τις μπλε μόλις πρασίνισε η ένδειξη του φορτιστή και τις μετράω: 4,1 volt και οι δύο (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το νούμερο αλλά ήταν ίδιο πάντως και στις δύο).
Ατμίζω γύρω στο 1.5 ml για καμιά ώρα - πάλι τα ίδια, τα έφτυσε αναβοσβήνοντας το λευκό. Τις μετράω: 3,68 & 3,01 volt.
Παράλληλα να προσθέσω ότι ακούγεται ένας ηλεκτρονικός ήχος υψηλής συχνότητας κάθε φορά που λειτουργεί, όπως ακριβώς είχε αναφέρει ένας συνατμιστής κάπου παλιότερα στο νήμα,
κι ότι θερμαίνεται αισθητά το πάνω μέρος με άτμο που έχουν την αντίσταση κοντά στη βάση (phoenix rba, ce3, c).
Update:
Γκρι Trustfire φορτισμένες πριν καμιά ώρα: 4,24 V & 4,21 V
1ml μετά έκλεισε με: 3,93 V & 3,53 V
@zacharis1955 ναι εννοείται θα γίνει επικοινωνία, θέλω να ελέγξω πρώτα και το 2ο mod που πήρα για τον ξάδερφό μου μην τυχών διπλώσει το κακό.