vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

556 επισκέπτες, 7 χρήστες
guss, manoslykos, camber, george kotsopoulos, Milarepa, stauros53, maprix

Mod VV Nο1

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: Mod VV Nο1
« Απάντηση #405 στις: Ιουνίου 06, 2013, 11:34 »
Το σφύριγμα προφανώς οφείλεται στον τρόπο που η κεφαλή τραβάει ρεύμα από τις μπαταρίες. Το ίδιο σφύριγμα ακούω και εγώ ενίοτε, όπως και στο πρώτο μισάωρο φόρτισης της μπαταρίας όταν την έχω "τεντώσει".
Όσον αφορά την διαφορά στο φορτίο μετά την αποφόρτιση, έχει αναφερθεί ξανά ότι η πάνω αποφορτίζει περισότερο, καλό είναι να βάζουμε εναλλάξ τις μπαταρίες πάνω-κάτω με κάθε καινούρια φόρτιση.

Αποσυνδεδεμένος President

• *
  • 87
« Απάντηση #406 στις: Ιουνίου 07, 2013, 14:37 »
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις!!   :thumpup: :thumpup:

Αντάπτορα χρησιμοποιώ συνέχεια καθώς οι περισσότεροι ατμοποιητές που έχω είναι με σπείρωμα ego.

Το σφύριγμα δυστυχώς δεν έχει σταματήσει..και ακούγεται είτε οι μπαταρίες είναι φρεσκοφορτισμένες είτε όχι.. :dontknow:

Χτές μέτρησα το μοντάκι με παλμικό πολύμετρο..Οι μετρήσεις που πήρα δεν με ικανοποίησαν..
Χωρίς φορτίο ήταν σωστές..

- Στο πράσινο έδειξε 4.3
-Στο κίτρινο έδειξε 5.3
-Στο κόκκινο 6

Το περίεργο ήταν οι μετρήσεις με φορτίο..Είχα πάνω αντάπτορα 510-ego και το clearomizer ce4+ απο cleverstore.

- Στο πράσινο έδειξε 2.9
-Στο κίτρινο έδειξε 3.3
-Στο κόκκινο έδειξε 4.3 ( αυτό περίπου..δεν τα σημείωσα κάπου και δεν είμαι 1000% σιγουρος).

Είναι φυσιολογικές αυτές οι μετρήσεις?

Σημείωση κατόπιν επιθυμίας του μέλους President:
Οι μετρήσεις αναρτώνται με επιφύλαξη, καθώς είναι κατά πάσα πιθανότητα εσφαλμένες.
Απ'το συντονισμό του φόρουμ.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 10, 2013, 20:26 από Vangos »

• 9074
« Απάντηση #407 στις: Ιουνίου 10, 2013, 16:26 »
Κάποιο λάθος κάνεις με τη μέτρηση, το οποίο καθότι μή ειδικός δεν μπορώ να το βρω!

Εκτός αν ο Τ3 μου, με 2.4Ω ντουμανιάζει τον τόπο με μόλις 2.9 volt και μου δίνει καμένο με 4.3. Δύσκολο!!!

Αποσυνδεδεμένος President

• *
  • 87
« Απάντηση #408 στις: Ιουνίου 10, 2013, 17:41 »
Καλησπέρα και πάλι!

Λοιπόν, επειδή κι εμένα μου φαίνονται περίεργες οι μετρήσεις..και δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα..θα το κάνω έντιτ και αν μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να το μετρήσω βλέπουμε..

Κάτι άλλο που παρατήρησα αυτές τις μέρες και θα ήθελα να το προτείνω σα συμβουλή είναι το εξής..

Επειδή παρατήρησα μια Α διαφορά τάσης ( κλασσικά η πάνω μπαταρία πέφτει πάντα πιο πολύ) στις μπαταρίες μετά απο πλήρη αποφόρτιση, και επειδή είδα και τάση κάτω απο τα 3 βόλτ...παρατήρησα το εξής..

Εάν βγάλω τις μπαταρίες αρκετά πρίν την πλήρη αποφόρτιση....η τάση είναι ολόιδια και στις 2 μπαταρίες..( πχ. 3.52 και 3.52)

Προσωπικά θα συνεχίσω έτσι..για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..και φυσικά το προτείνω σε περίπτωση πάντα που υπάρχουν 2-3 ζευγάρια απο μπαταρίες διαθέσιμα!

Αυτά απο μένα...ζητώ συγνώμη αν κούρασα με τα παράπονα και τα σεντόνια μου με το εν λόγω μόντ...πραγματικά!
Αν έχεις καλομάθει απο τα διαμάντια του seb αυτά παθαίνεις !

Εφ'όσον λοιπόν και το σφυριγματάκι δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό ( ρώτησα και στο clever)  συνεχίζουμε το άτμισμα με χαρά!!

Επιφυλάσσομαι και για φωτό με το bulli πάνω που είναι κουκλί..

Καλό απόγευμα!

Αποσυνδεδεμένος Skoudris

• **
  • 100
  • Κeep calm and Vape on
« Απάντηση #409 στις: Ιουνίου 15, 2013, 12:19 »
Καλημερα σε ολους :) αγορασα το τελευταιο κομματι απο το cleverstore αλλα εχω μια απορια .. Μπορει καποιος να μου γραψει την λιστα των ατμοποιητων που δεχετε ? Ευχαριστω εκ των προτερων !!

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #410 στις: Ιουνίου 15, 2013, 12:27 »
Όλους όσους έχουν σπείρωμα 510 και αν αγοράσεις αντάπτορα 510/ego και όλους με σπείρωμα ego

πχ

510: DCT, protank, vivi nova, vapeonly κλπ
EGO: Evod, CE4+, T3 κλπ

Αποσυνδεδεμένος Skoudris

• **
  • 100
  • Κeep calm and Vape on
« Απάντηση #411 στις: Ιουνίου 15, 2013, 12:30 »
Eυχαριστω φιλε μου .. Μηπως ξερεις επισης το ονομα του πρωτου ατμοποιητη στις φωτογραφεις (με το μπλε επιστομιο)

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #412 στις: Ιουνίου 15, 2013, 12:36 »
vivi nova

Αν θες δοκίμασε και dct 1,5 ωμ και evod

« Απάντηση #413 στις: Ιουνίου 15, 2013, 12:38 »
Eυχαριστω φιλε μου .. Μηπως ξερεις επισης το ονομα του πρωτου ατμοποιητη στις φωτογραφεις (με το μπλε επιστομιο)

Mini Vivi Nova  ;)

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 266
« Απάντηση #414 στις: Ιουνίου 20, 2013, 12:34 »
Σημερα παρελαβα το δικο μου απο mpixlimpidi.Αρκετα καλη κατασκευη θυμιζει το V6 μονο που σε αυτο η κεφαλη ειναι αποσπομενη και δεν εχει αυτη την αδυναμια που ειχε το V6 με τα λαμακια που εσπαγαν.Πρεπει να φοραει την ιδια πλακετα.Με διαφορα απο τις καλυτερες αποδοσεις αναμεσα στα mod.Εχω δοκιμασει lava, vamo, vmax, zmax και τωρα το προβατακι και μπορω να πω οτι ισως ειναι το μονο που απο τα 4 Volt σπρωχνει τους ατμοποιητες να αποδωσουν το μεγιστο της αποδοσης τους.Ειδικα με ατμοποιητες με cross κεφαλες δεν προκειται να παρετε καμενο με τιποτα.Μακαρι καποτε σε αυτο το κυκλωμα να φτιαξουν ενα  σωμα πιο στοιβαρο και ανθεκτικο.Μια παρα πολυ καλη αγορα τοσο για εμπειρους οσο και για αρχαριους ατμιστες.

Αποσυνδεδεμένος kaminadas

• *
  • 84
« Απάντηση #415 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2013, 21:55 »
θα ηθελα μια γνωμη μετατρεποντας τη μπαταριοθηκη του vv1 να παιρνει 2   18350 η σε  box mod με 2 18500 εκτος την αυτονομια θα εχει διαφορα στη αποδοση??  :hmmm:

• 9074
« Απάντηση #416 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2013, 13:46 »
Θεωρητικά όχι, εκτός αν μιλάμε για μπαταρίες με μεγαλύτερη εκφόρτιση. Το VV No 1 δουλεύει με step down και η μόνη διαφορά που μπορεί να βρεις θα είναι στο να αφήνει περισότερα ρεύματα να περνάνε. Ας επιβεβαιώσει και κανένας πιο master στις μπαταρίες.

Νομίζω πως το cleverstore φέρνει σωλήνα για 2*18350.

Αποσυνδεδεμένος puntomad

• *
  • 7
« Απάντηση #417 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 16:15 »
καλησπέρα,
παρόλο που έχω διαβάσει αρκετά, είναι πρωτη φορά που γράφω. Αγόρασα αρχές σεπτέμβρη απο το Αιγάλεω το vv no1 (είπα να ξεφύγω απο τις ego που χρησιμοποιώ).
Ατμίζω αρκετά (περιπου 10 ml την μέρα).
Πήρα 2 σετ μπαταριών 16340 750mah, μια κεφαλή ego για να ταιριάζουν οι ατμοποιητές nobacco που έχω και ενα καινούριο ατμοποιητή από εκεί που χωραει 3ml υγρό και είναι 3 Ωhm.
Το ένα σετ μπαταρίες μου κρατούσε περίπου 5 ml και το άλλο ούτε 2, πήγα από το κατάστημα και μου έδωσε 2 άλλα σετ (είμαι σχεδόν σίγουρος οτι είναι μεταχειρισμένες)
Με τα 2 σετ (μέχρι και εχτες) βγάζω την μέρα, αλλά έπερνα καμένο και στην πιο χαμηλή ταση, έβαλα στον nobacco ατμο μια καινούρια αντίσταση 1,8 Ωhm dual coil και έχει την ίδια συμπεριφορά.
Ποια θα είναι η ιδανική αντίσταση για αυτήν την μπαταρία?
Δεύτερο θέμα,
Ανεβαίνει κλίμακες μόνο του, δλδ το βάζω στην πρώτη σκάλα και την ώρα που ατμίζω αναβοσβήνει και πάει στο κόκκινο (3η σκαλα)
Υπάρχει θέμα με το κουμπί σε αυτές τις κεφαλές?

Υπάρχει περίπτωση όλα τα "νερα" να τα κάνει λόγω μπαταριών? (για καλο και για κακο εχω παραγγείλει 880mah απο το ebay)

Θυμίζω οτι δεν εχει κλείσει ακομα μηνα.

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

• 9074
« Απάντηση #418 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2013, 21:35 »
Στη χαμηλή τάση(πράσινο=4 βολτ), με 1.8Ω αντίσταση παίρνεις 8.88watt, στα όρια είσαι, μπορεί ο συγκεκριμένος ατμοποιητής να μη σηκώνει πολλά. Οι ιδανικές αντιστάσεις για το Νο.1 ξεκινάν από τα 2Ω και πάνω, και πυροβολάει αδιάκοπα και το νιώθεις πιο δυνατό καθ' ότι παλμικό.

Το δεύτερο θέμα σου μάλλον έχει να κάνει με ελλατωματική κεφαλή, ζήτα να στην αλλάξουν. Όχι μόνο αλλάζει μόνο του, αλλά πηδάει και σκάλα? Αλλαγή γρήγορα.

Τελικά, μάλλον ήμουν από τους τυχερούς που έπεσαν σε καλή παρτίδα, το χρησιμοποιώ αδιάκοπα από πέρυσι και με τις ίδιες μπαταρίες και νερά δεν μου έχει κάνει.

Αποσυνδεδεμένος puntomad

• *
  • 7
« Απάντηση #419 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2013, 18:08 »
Πηγα σημερα το μεσημερι απο το καταστημα.
Οι ανθρωποι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ θα γραψω αναλυτικα οταν βρω το καταλληλο θεμα.

Μου ειπε οτι καηκε η κεφαλη απο κακη χρηση και εβγαλε να μου πουλησει αλλη που μεσα ηταν τιγκα στη βρωμια, γιατι ηταν μεταχειρισμενη.
Που μπορω να προμηθευτω κεφαλη?
Εχουν προβλημα οντως η εφαγα καμια μεταχειρο για καινουρια?
Ποσα ml βγαζετε με ενα σετ μπαταριες?

Τελικά, μάλλον ήμουν από τους τυχερούς που έπεσαν σε καλή παρτίδα, το χρησιμοποιώ αδιάκοπα από πέρυσι και με τις ίδιες μπαταρίες και νερά δεν μου έχει κάνει.

Μαλλον οι πρωτοι πηραν τα καινουρια και τωρα πουλαει οτι εχει γυρισει πισω

Συγχώνευση συνεχόμενων πόστ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 26, 2013, 20:47 από Giannis Pap »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360180 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114318 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450508 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110819 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375116 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328415 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15313 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99969 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F