vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

441 επισκέπτες, 6 χρήστες
maprix, camber, grag, Tem, mathimatikos1966, PsykieG

Ληγμένα Υγρά & Ημ/νία λήξης υγρών

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
  • Φύλο: Άντρας
    • workfolio
Απ: Ληγμένα Υγρά & Ημ/νία λήξης υγρών
« Απάντηση #75 στις: Μαρτίου 18, 2013, 13:40 »
@ antreas700 : προς αποφυγή παρεξήγησης, φίλε μου δεν είπα ότι τα υγρά άλλαξαν χρώμα και μέσα στο μπουκάλι, είπα ότι ήταν σκουρόχρωμα από την αγορά τους. Τα δύο από τα τρία που αγόρασα, αλλά αυτό δεν με ανησύχησε γιατί έχω ξαναδεί σκούρα υγρά, που κατά το άτμισμα δεν έπαθαν κάτι. Το χρώμα τους μέσα στο μπουκάλι παραμένει ιδιο, στο clearomizer άλλαξε.

Κατά τα άλλα : το συγκεκριμένο clearo-μπαταρία τα χρησιμοποιώ πάνω από μηνα, η κεφαλή αλλάχτηκε την περασμένη Πέμπτη, βρίσκεται στην 5η μέρα λειτουργίας της. Επίσης πλένω όλο το clearo με ζεστό νερό και την κεφαλή και με οινόπνευμα, καθε τρείς μέρες. Αν τύχει να αλλάξω υγρό (γεύση ) νωρίτερα από τις 3 μέρες, πλένω πριν βάλω το νέο υγρό. Τέλος, έβαλα άλλο υγρό σήμερα το πρωί (όχι κάποιο από τα τρία αυτά), και όλα δούλεψαν κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε αλλοίωση χρώματος, ούτε υδαρότητα, ούτε διαροές, ούτε χάσιμο γευσης, οπότε μάλλον ή κάτι δεν πάει καλά με το υγρό ή αυτή είναι η φυσιολογική συμπεριφορά του :confused1:

Δεν τα έχω όλα μαζί μου τώρα για να δω ημερομηνίες. Από αυριο θα τα δοκιμάσω όλα στο clearo θα δω τις ημερομηνίες και θα επανέρθω.

Αποσυνδεδεμένος darkeid

• **
  • 192
    • VapeClub
« Απάντηση #76 στις: Μαρτίου 18, 2013, 14:20 »
Στα clearo (Vivi , CE4, Τ3) ΣΥΝΗΘΩΣ όταν το υγρό σκουραίνει σημαίνει ότι έχει αρχίσει να πιάνει μάκα το φυτίλι (έχει μαυρίσει η αντίσταση και προχωράει πρός το σώμα του φυτιλιού). Πάντα όταν βάζεις ενα κρύο υγρό σε tank / clearo και αρχίζεις και ζεσταίνεις το όλο σύστημα με την χρήση πιστεύω ότι υπάρχει μια ΜΙΚΡΗ αλλαγή στην ρευστότητα του.

Να ξέρεις πάντως ότι τα σκουρόχρωμα liquid τείνουν να είναι πιο παχύρευστα από τα άλλα , Προσωπικά και σε CE4 αλλά και σε Vivi πχ. το belgian cocoa & cafe mocha από Halo (βαθύ καφέ χρώμα) έβλεπα ότι αλλάζουν χρώμα πιο εύκολα από άλλα. Τώρα το να γίνουν νερουλά δε μου έχει τύχει ποτέ.

Για την διαρροή που αναφέρεις , ή δεν βίδωσες καλά την κεφαλή πάνω στο σώμα και τρέχει από εκεί ή τραβάς υπερδυνατές τζούρες ή παίζει και η κεφαλή που έβαλες να έχει θεματάκι.
Λύσε το όλο , πέρνα ένα χαρτάκι με λίγο οινόπνευμα να σκουπίσει τυχών υπολείματα του υγρού που είναι εμπλουτισμένο με maurila :)) άλλαξε κεφαλή και αν στο ξανακάνει εντός 24-48 ωρών μπορείς με σιγουριά πλέον να απευθυνθείς στο μαγαζί που τα αγόρασες. 

Αλήθεια τι μάρκα είναι τα υγρά;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 18, 2013, 14:34 από darkeid »

Αποσυνδεδεμένος ews

« Απάντηση #77 στις: Μαρτίου 18, 2013, 18:43 »
Παντως και στα δικα μου Halo τα σκουρα (Shamrock) μετα απο 2-3 μερες μεσα στον ατμοποιητη σκουραινουνε και γινονται παχυρευστα. Αλλαζει καπως και η γευση αφου γινεται πιο βαρυα και τραχια. Μια ειναι η λυση. Πλυσιματακι και γεμισμα εκ νεου.
Παντως τα υγρα δεν ληγουνε αλλα αλλιονωνται μετα απο λιγο αν δεν ειναι κλειστα

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #78 στις: Μαρτίου 18, 2013, 19:10 »
Μου εχουν τυχει κι εμενα υγρα που μετα απο 1-2 μερες παραμονης σε clearomiser να εχουν σκουρυνει αρκετα
(πχ Turkish Tobacco απο Halo να εχει γινει πιο σκουρο απο Tribeca).
Πιστευω πως φταιει η μακα της κεφαλης που λιγη λιγη κατευθυνεται στο tank.
Τωρα το οτι τα υγρα ειναι πολυ κοντα στην ημ. ληξης τους μπορει να παιζει κι αυτο καποιο ρολο.

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #79 στις: Μαρτίου 18, 2013, 21:24 »
Έχω 5 διαφορετικά clearomizer. Στα 4 έχω από ένα συγκεκριμένο υγρό σχεδόν μόνιμα πλέον και στο πέμπτο βάζω διάφορα υγρά. Σε κανένα από αυτά δεν είχα παρατηρήσει χρωματική αλλαγή μέχρι την χρήση του υγρού στο οποίο αναφέρθηκα, αν και στα 4 clearo τα υγρά μένουν για αρκετες μέρες, συχνά πάνω από τρείς (αυτά τα clearo δεν τα καθαρίζω με τη συχνότητα που καθαρίζω αυτό που χρησιμοποιώ συνέχεια). Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα Halo που αναφέρθηκαν και η χρωματική αλλαγή που αναφέρω δεν επήλθε μετά από παραμονή ημερών του υγρού στο τανκ, αλλά από το πρώτο γέμισμα.

Τέσπα, θα προσπαθήσω να βρω ένα πιο φρέσκο, είτε από το κατάστημα που πήρα αυτό, είτε από αλλού και θα δω αν κάνει το ίδιο. Μάλλον μόνο έτσι θα έχω την απάντησή μου. Θα ποστάρω την κατάληξη.

Φίλε darkeid δεν θα πω ποιό υγρό είναι ούτε και από που αγοράστηκε, γιατί αν τελικά δεν φταίει το υγρό, θα είναι δυσφήμιση και για την εταιρεία παραγωγής και για το κατάστημα και αυτό δεν το θέλω.

Βέβαια εδώ μπαίνει και ένα θέμα δεοντολογίας σχετικά με το αν πρέπει ένα κατάστημα να πουλάει υγρά που έχουν αγγίξει την ημερομηνία λήξης, έστω κι αν αυτή θεωρούμε πως δεν τα επηρεάζει, αλλά είναι off topic...

Αποσυνδεδεμένος darkeid

• **
  • 192
    • VapeClub
« Απάντηση #80 στις: Μαρτίου 19, 2013, 07:14 »
5-6 ημέρες είναι αρκετός χρόνος να ξεφτιλίσουν φυτιλοαντίσταση ακόμα και με σταθερή επιλογή σε υγρό . σε Τ3 κεφαλή είδα χρωματισμό και αλλαγή γεύσης στην 3η ημέρα με συνολική καύση λιγότερο από 10ml και η συγκεκριμένη δεν στεγνώνει ποτέ.

Αν τώρα έχεις τα άλλα 4 να δουλεύουν και πιάνεις το 5ο μια φορά το 2ώρο δύσκολο να έχει πιάσει τόση μάκα. Άν όμως το δούλευες για 5-6 ημέρες και μετά είπες να δοκιμάσεις και αυτό το liquid διόλου απίθανο με τη μια να εμπλούτισε " maurila " ακόμα περισσότερο αν η συγκεκριμένη κεφαλή έμεινε και λίγο στεγνή κατά το άτμισμα.

Υ.Γ. το ίδιο το κατάστημα πρέπει να νιώσει ότι υπάρχει η πιθανότητα να ξενερώσει ο αγοραστής και να αλλάξει γνώμη

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #81 στις: Μαρτίου 19, 2013, 14:37 »
Αυτό το συναντούσα συχνά πυκνά στους CE4+ με έτοιμα πάντα υγρά και ιδιαίτερα με τις γλυκές γεύσεις. Ανεξάρτητα από ημερομηνία λήξης.
Δεν μπόρεσα ποτέ να το εξηγήσω. Αλλά το έπαθα μόνο με συγκεκριμένο υγρό!!!

Αποσυνδεδεμένος panosath

• **
  • 105
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 03, 2013, 00:21 »
παρελαβα σημερα βαση και αρωματα FA με ημερ/νια ληξης τον αυγουστο.
Μιλαμε για 300ml τα οποια θα μου εβγαζαν περιπου 3 μηνες.
Διαβασα το νημα αλλα διαβασα και την προειδοποιηση της FA οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιηθουν τα υγρα μετα την ημερ/νια ληξης τους.
Να τον παρω τηλεφωνο αυριο τον εμπορο να τα επιστρεψω η δεν υπαρχει προβλημα???!!!!

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 03, 2013, 00:27 »
Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Αρκεί και ο έμπορος να τα φύλαγε σε δροσερό και σκιερό μέρος.

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• 717
« Απάντηση #84 στις: Ιουλίου 03, 2013, 00:31 »
Εγώ πάντως θα του τα πήγαινα πίσω.
Γιατι να πληρωσεις κάτι που ειναι για ενα μηνα αν ειναι να σε βγαλει για τρείς?

Αποσυνδεδεμένος MAdKetch

• **
  • 126
  • Foggatti Hybrid LE - Poldiac Hybrid V2
« Απάντηση #85 στις: Ιουλίου 03, 2013, 01:49 »
Εγώ παράγγειλα 5-6 αρώματα atmos από γνωστό ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα και κατα τη παραλαβή παρατήρησα ότι το 1 έληγε σε ένα μήνα. Τους πήρα τηλέφωνο και όταν τους το είπα μου είπαν ότι θα μου στείλουν άλλο.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #86 στις: Ιουλίου 03, 2013, 04:01 »
Σε τέτοιες περιπτώσεις να μιλάτε με το κατάστημα που σας τα πούλησε και να ζητάτε να σας τα αντικαταστήσει.
Αν ειναι κάποιο από τα επώνυμα καταστήματα του φόρουμ δε θα έχετε κάποιο πρόβλημα και θα εξυπηρετηθειτε.
Πάντως να ξέρετε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα με τα ληγμένα αρώματα, μπορούν να ατμιστουν άφοβα και μετά την ημερομηνία λήξης τους.

Αποσυνδεδεμένος panosath

• **
  • 105
« Απάντηση #87 στις: Ιουλίου 03, 2013, 10:27 »
ενημερωσα το καταστημα που τα αγορασα ( funstore ) και αυριο μου στελνουν αντικατασταση.
Παροτι και εγω πιστευω οτι δεν θα ειχαν προβλημα, better safe than sorry.
καλη εξυπηρετηση παντως!!!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #88 στις: Ιουλίου 03, 2013, 16:56 »
Δεν έχει να κάνει με το better safe than sorry αλλά με την "παράλειψη" του έμπορου να σε ενημερώσει. Αν με ενημερώσει έμπορος ότι το υγρό λήγει σε ένα μήνα, μάλλον δεν θα με πειράξει, αλλά το να μου το στείλει και να με αφήσει προ τετελεσμένων, είναι μία συμπεριφορά την οποία αποδοκιμάζω έμπρακτα!

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #89 στις: Ιουλίου 03, 2013, 17:03 »
Η λήξη αρωμάτων και βάσεων πιστεύω ότι είναι είναι θέμα περισσότερο τυπικό παρά ουσιαστικό...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359854 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450052 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374761 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328142 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99922 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F