vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

176 επισκέπτες, 9 χρήστες
Tem, ZoeM, KORG N364, Methodios, Blackwolf, Milarepa, manoslykos, maraki1308, Tsai1711

Nobacco Unique (ΚΡΙΤΙΚΗ)

Αποσυνδεδεμένος sisx1

• *
  • 39
  • Φύλο: Άντρας
    • Tech news
Απ: Nobacco Unique (ΚΡΙΤΙΚΗ)
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 22, 2010, 10:28 »
Μετά από μία βδομάδα συμβίωσης με το Unique
μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος αρκετά. :thumpup:

Οι μπαταρίες με την χρήση που τους κάνω κρατάνε μία ολόκληρη μέρα.
Εδώ να πω ότι χρησιμοποιώ και τις δύο μπαταρίες ταυτόχρονα.
Στο ένα έχω RY4 High για τις ώρες που χρειάζομαι μια δόση νικοτίνης
και στο άλλο έχω Coffee Non που χρησιμοποιώ και περισσότερο.

Τώρα σκέφτομαι και την αγορά του Janty eGo για να δούμε και κάτι διαφορετικό. :hmmm:

Σας ευχαριστώ όλους, γιατί από εκεί που μπουσούλαγα τώρα πλέον μπορώ να κάνω τα πρώτα μου βήματα χωρίς πολύ βοήθεια. :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος sisx1

• *
  • 39
    • Tech news
« Απάντηση #91 στις: Ιουλίου 01, 2010, 10:33 »
Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και να μου δώσετε τα φώτα σας.
Αν δεν κάνω λάθος το Unique χρησιμοποιεί atm 510 υπάρχει
τρόπος τοποθέτησης άλλου atm?
Θα ήθελα να δοκιμάσω τον 401 που από ότι έχω καταλάβει είναι
αρκετά καλός

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #92 στις: Ιουλίου 01, 2010, 10:39 »
Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και να μου δώσετε τα φώτα σας.
Αν δεν κάνω λάθος το Unique χρησιμοποιεί atm 510 υπάρχει
τρόπος τοποθέτησης άλλου atm?
Θα ήθελα να δοκιμάσω τον 401 που από ότι έχω καταλάβει είναι
αρκετά καλός
o 401 είναι καλός αλλά πολύ ήπιος. Δεν έχει το χτύπημα ενός 510.
Με έναν κατάλληλο προσαρμογέα μπορείς να κάνεις τη δοκιμή.
Υπάρχει και εδώ
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=165

Αποσυνδεδεμένος sisx1

• *
  • 39
    • Tech news
« Απάντηση #93 στις: Ιουλίου 01, 2010, 10:59 »
Σ' ευχαριστώ Tem.

Απλά είδα ότι με ECOpure είναι "καλύτερος" ο 401.
Ο Joye 510LR κάνει κανονικά στο Unique?

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
  • Njoy/BL/Titan/Miniturbo/Εgo/SDMKIΙ Black+Silver
« Απάντηση #94 στις: Ιουλίου 01, 2010, 12:06 »
Κάνει κανονικά sisx1.
Να είσαι όμως προετοιμασμένος για συνεχόμενο τάισμα

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #95 στις: Ιουλίου 01, 2010, 12:56 »
πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να κολλήσεις στον LR και μετά όλοι οι άλλοι να σου φαίνονται σαν μπουκωμένοι  ;)
Μιλάμε για φοβερό throat hit  8)

Αποσυνδεδεμένος Lancerlot

• **
  • 407
« Απάντηση #96 στις: Ιουλίου 01, 2010, 13:14 »
πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να κολλήσεις στον LR και μετά όλοι οι άλλοι να σου φαίνονται σαν μπουκωμένοι  ;)
Μιλάμε για φοβερό throat hit  8)
Sorry αν ξεφύγω off topic, Tem δοκίμασε τους LR 901 από το cloud9vaping, αν και τους είχα στη μπάντα καιρό, διαπίστωσα ότι έχουν πολύ καλό χτύπημα , όχι σαν τους LR 510 αλλά έχουν το πλεονέκτημα ότι τονίζουν τη γεύση εκεί δηλαδή όπου ο LR 510 μου έδειξε την αδυναμία του και πλέον δεν τον χρησιμοποιώ. Αν κρατούσαν και οι 10440 θα ήταν όλα τα λεφτά αλλά με 3 μπαταρίες και συνδυασμό  LR 901 και καρτομάϊζερ βγάζω όλο το πρωί στη δουλειά.

« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 03, 2010, 16:53 »
Πρώτη εντύπωση : γεύση άμεση, αδιαπραγμάτευτο κτύπημα, και λειτουργία απαλή, ανεμπόδιστη, αβίαστη, μελίρυτη, πρόσχαρη, με δυο λόγια βελούδινη σαν ελβετικό ρολόϊ...

Φαίνεται σαν να είναι φιαγμένο να κερδίσει τον πρώην χρήστη κανονικού τσιγάρου και δείχνει τα ''δόντια'' του με το καλημέρα κάνοντάς σου τα κέφια...

Η επίγευση που απιθώνει στον ουρανίσκο, είναι ένα σκαλάκι πιο κάτω από το πραγματικό άρωμα του υγρού, κάτι στο οποίο το Evo τα καταφέρνει καλύτερα, αλλά με μία διαφορά : εάν τα σαγόνια μου είχαν τρικέφαλους, το Evo θα με είχε αναδείξει σε Μίστερ Ελλάς...

Η γεύση που παράγει, είναι λιγάκι άγρια, επιθετική, σαν να θέλει να ξεφύγει από την εσάνς του κατασκευαστή και να επιβάλλει κάτι άλλο, κάτι  που έδωσε όρκο να ομογενοποιήσει και να εγκολπώσει το ξένο και να το κάνει δικό του...

Σαν να προσπαθεί να κεντρίσει λιγάκι τον ουρανίσκο και τον φάρυγγα με μια μικρή σπιθούλα αιχμηρή και βασανιστική αλλά ταυτόχρονα και επιθυμητή και εθιστική...αντίθετα το Evo, σε παιδεύει..σαν να λιποθυμάς αργά από την προσπάθεια...το ένα σε κόβει με την μια..το άλλο σου χαράζει γλυκά τις φλέβες..

Το μέγεθος δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, μιας και με τις 10-15 πρώτες ρουφοδίνες, ένοιωσα γέμως ως ατμιστής..(μην απομονώσει κανείς την παράγραφο αυτή και αρχίσει το δούλεμα με...υπονοούμενα...)

Υ.Γ.  Τα σχέδια πτήσης του εν λόγω η.τ., υπεβλήθησαν με υγρά Jandy low, γεύσεων capuccino, Ry4 και κριθαροκούλουρο...το φιλτράκι αραιωμένο κατά το ήμισυ...θα επανέλθω όταν και όπως πρέπει...

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 04, 2010, 03:04 »
 Ποιητικότατη η προσέγγιση σου greece_gus !
Να προσθέσω στην συζήτηση για  LR 510  (αν και offtopic) ότι αισίως  πάει στην 3η βδομάδα ο LR μου και δεν καταλαβαίνει τίποτα, τα ml παραμένουν σταθερά (μύθος η φαγάνα) αν και εχω μειώσει στα 4mg/ml  την τελευταία βδομάδα.
Αυτός ο άτμο ίσως με κάνει να κόψω εντελώς τη νικοτίνη , είδομεν !

« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 03:30 »
Καλησπερα.
Συγκεκριμενα θελω να ρωτησω εαν ειναι συμβατος ο Unique με την μπαταρια του eGo 900mHa.Πιστευω είναι πολυ χρησιμη μπαταρια. Η συμβατοτητα ισχύει γενικα για όλα τα εξαρτηματα ego (mega pack) - unique?????

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 08:25 »
ναι ο ατμοποιητής του Unique  είναι συμβατός μς την μπαταρία του eGo

« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 12:27 »
Ευχαριστω Tem!

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 13:40 »
Παράθεση
Η συμβατοτητα ισχύει γενικα για όλα τα εξαρτηματα ego (mega pack) - unique?(Image removed from quote.)?
Εχω μια αμφιβολία για το φορτιστή, καλύτερα να πάρεις ταχυφορτιστή για ego

« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 18:03 »
Καλησπερα.
Σημερα πηρα στα χερια μου το 1ο εβερ ηλεκτρονιο τσιγαρο, το unique.αρχικα σαν να απογοητευτικα για τεχνικους λογους, για παραδειγμα που καθε φορα πρεπει να πιεζεις το button για τζουρα..νομιζα ηταν ον-οφ.αλλα καταλαβα πως ειναι θεμα συνηθειας.. τουλαχιστον πρεπει να το πιστεψω.Στο πακετο εβαλα και φιλτρακια High νικοτινης black line  οπως μου ειπαν να παρω, η ερωτηση μου ειναι πως αν και γενικα δεν εβγαζε ικανοποιητικο καπνο ενιωθα να ζοριζομαι για να παρω μια καλη δοση, μετα απο λιγη ωρα πλεον δεν βγαζει σχεδον καθολου. δεν το χρησιμοποιησα μια ωρα.τι να φταιει με αυτο???να κανω κανενα κολπο η να αντικαταστησω φιλτρακι η ατομαιζερ?? δεν ξερω..αποτι ειχα δει τα φιλτρακια κρατανε με μετρια χρηση κανα 3αρι μερες τουλαχιστον αυτο πιστευα..ο ατομαιζερ απο την αλλη πρεπει να δουλευει σωστα μιας και λαμπαδιαζει..
καμια βοηθειααα???

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 19:06 »
Καλησπερα.
Σημερα πηρα στα χερια μου το 1ο εβερ ηλεκτρονιο τσιγαρο, το unique.αρχικα σαν να απογοητευτικα για τεχνικους λογους, για παραδειγμα που καθε φορα πρεπει να πιεζεις το button για τζουρα..νομιζα ηταν ον-οφ.αλλα καταλαβα πως ειναι θεμα συνηθειας.. τουλαχιστον πρεπει να το πιστεψω.Στο πακετο εβαλα και φιλτρακια High νικοτινης black line  οπως μου ειπαν να παρω, η ερωτηση μου ειναι πως αν και γενικα δεν εβγαζε ικανοποιητικο καπνο ενιωθα να ζοριζομαι για να παρω μια καλη δοση, μετα απο λιγη ωρα πλεον δεν βγαζει σχεδον καθολου. δεν το χρησιμοποιησα μια ωρα.τι να φταιει με αυτο???να κανω κανενα κολπο η να αντικαταστησω φιλτρακι η ατομαιζερ?? δεν ξερω..αποτι ειχα δει τα φιλτρακια κρατανε με μετρια χρηση κανα 3αρι μερες τουλαχιστον αυτο πιστευα..ο ατομαιζερ απο την αλλη πρεπει να δουλευει σωστα μιας και λαμπαδιαζει..
καμια βοηθειααα???
το πιθανότερο είναι ότι έχει στεγνώσει το φιλτράκι. Γέμισέ το πάλι αν έχεις υγρό. Δεν κρατάει σε καμμία περίπτωση 3 μέρες

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 946 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359673 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449911 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110584 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374621 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327921 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6383 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15243 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29287 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99822 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F