Δεν καταλαβαινω. Χρειαζεται καποιος λογος για να διαφωνησει καποιος με μια αποψη? Ειπα καποια πραγματα, τα θεωρησες υπερβολικα. Αρα? Αρα δεν συμφωνησες? Καλα εκανες. Που ειναι το προβλημα?
Κι εγω με τη σειρα μου διαφωνησα με την αποψη οτι
Μια καλή λογική στο να μην πάρει νέος ατμιστής μια twist είναι ότι εύκολα μπορεί να ξεχαστεί και να κάψει ατμοποιητή ή μπορεί να πέσει και να καταστραφεί - οσο να πείτε, λίγο πιο περίπλοκα είναι τα κυκλώματά της.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να την πάρει αν προσέχει πολύ ή να την πάρει μετά από ένα δίμηνο.
λεγοντας απλα οτι ο νομος της βαρυτητας δεν ισχυει παρισσοτερο για το vv ουτε ειναι συναρτηση εμπειριας. Αμα ειναι να σου πεσει αυτο που κρατας θα σου πεσει ειτε εχει κουμπια +και - ειτε δεν εχει. Επισης θα σου πεσει (ξερω δεν ακουγεται καλα αυτο χιχιχιχι) ειτε ατμιζεις 1 μηνα ειτε 5 χρονια. Ατμιζοντας δεν μαθαινεις να κρατας καλυτερα τα αντικειμενα.
Επισης στο "αν προσεχει πολυ".... Ποσο περισσοτερο πια πρεπει να προσεχει? Και γιατι αυτο να ισχυει μονο για νεο ατμιστη? Εκει διαφωνησα.
Να λες σε καποιον οτι ειναι καλυτερο να δωσει λεφτα να παρει κατι και μετα απο ενα διμηνο να ξαναδωσει κι αλλα για να παρει ουσιαστηκα το ιδιο πραγμα απλα με μια λειτουργια παραπανω αντι να το παρει μια και καλη απο την αρχη, ε, δεν το βρισκω και τοσο καλη συμβουλη. Συγγνωμη.
Οπως ειπα ειναι η αποψη μου και ο καθε φιλος και συνατμιστης θα κρινει απο μονος του. Εγω απλα ειπα οτι χαλασα τζαμπα χρονο και χρημα ενω θα μπορουσα να ειχα παρει απο την αρχη κατι πιο χρηστικο και γι αυτο ειπα στο φιλο οτι δεν χρειαζεται να χαλασεις 50-60 ευρω πριν παρεις το vv, παρ'το απο τωρα. Το ιδιο πραγμα ειναι με μια λειτουργια παραπανω.
Ετσι λοιπον, οταν βλεπω οτι καποιος συμβουλευει και προτεινει σε εναν αλλο να παει να αγορασει πρωτα ενα αυτοματο αμαξι και μετα απο ενα μηνα να παει να παρει ενα με ταχυτητες, απλα του λεω "παρε αγορι μου κανονικα το αμαξι, δεν υπαρχει λογος να σπαταλας λεφτα διοτι τον ιδιο χρονο θα σου παρει να μαθεις να αλλαζεις ταχυτητες ειτε οδηγουσες πριν αυτοματο ειτε οχι. Θα μαθεις που θα μαθεις να πατας φρενο/γκαζι μαθε το μια και καλη στο κανονικο, δεν σου προσφερει κατι το να το μαθεις πρωτα σε αυτοματο".
Αυτο.
Ενυγουευ, σκοπος μου δεν ειναι να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν, απλα καταθετω τη γνωμη μου. Και επειδη κανω αναδρομη στα ποσα πραγματα εχω αγορασει και σκεφτομαι "τι μ..κια εκανα, θα μπορουσα να τα ειχα γλιτωσει" γι αυτο το λεω και στον συγκεκριμενο φιλο. Θα πας που θα πας να παρεις μπαταρια, θα σου πει που θα σου πει ο καταστηματαρχης πως δουλευει (ετσι φορτιζει, ετσι γεμιζει, ετσι ατμιζει) καν'το μια και καλη με μια vv, δεν χρειαζεται να τα κανεις 2 φορες. Γι αυτο υπαρχει και το φορουμ, για να λες σε καποιον τα λαθη σου ωστε να μην τα κανει κι αυτος.
EDIT: Και επειδη βλεπω οτι ο φιλος μενει Γερακα κι εγω μενω Χαλανδρι, αμα εχει καμια απορια ας παμε για ενα καφεδακι να φερω και την ego-v να του δειξω ο,τι θελει. Ας χαλασει 3 ευρω για ενα καφε απο το να χαλασει 30 για.... τελος παντων.