Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

442 επισκέπτες, 3 χρήστες
Mimhsdr, thanos1071, infernity

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1313049 φορές)

Αποσυνδεδεμένος aoratos

• e-medium ατμιστής
  • **
εκανα ηδη την ''εξυπναδα'' και εβαλα χαρτοταινια επειδη ειναι πιο λεπτη...κανει αυτη η να την βγαλω και να βαλω μονωτικη;;

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• Steampunk
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
Ο σκοπός είναι να μην ακουμπήσει το περίβλημα της μπαταρίας στο μοντ, ώστε να υπάρχει ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος.
Άρα και η χαρτοταινία κάνει, απλώς η μονωτική κολλάει καλύτερα και δεν φθείρεται εύκολα.

Αποσυνδεδεμένος manos

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • SKY
καλησπερα! εχω 2 μπαταριες κοκκινες AW IMR και παρατηρησα σημερα οτι και στις δυο εχει αρχισει να ξεκολλαει το κοκκινο εξωτερικο αυτοκολητο..στην μια μπαταρια στο πανω μερος και στην αλλη στο κατω.Υπαρχει κανας κινδυνος για κανα μπουμ  ;D αν τις χρησιμοποιησω παλι η να τις παω για ανακυκλωση καλυτερα;;; Δεν ξερω αν παιζει κανα ρολο αλλα τις βαζω σε VV και συγκεκριμενα στο προβαρι που απ'οτι γνωριζω εχει καποια ασφαλεια στα βραχυκυκλωματα.
οταν εχεις να κανεις με μπαταριες και ασφαλεια κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να κανεις πειραματα,για μενα οταν μπορεις αλλαξε τες με ενα νεο ζευγαρι.αλλα σε ηλεκτρονικο μοντ και συγκεκριμενα στο provari δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα.

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
...εχω 2 μπαταριες ... AW IMR ... και στις δυο εχει αρχισει να ξεκολλαει το κοκκινο εξωτερικο αυτοκολητο..στην μια μπαταρια στο πανω μερος και στην αλλη στο κατω.Υπαρχει κινδυνος ...αν τις χρησιμοποιησω παλι η να τις παω για ανακυκλωση καλυτερα;
Επειδή: 1) Δεν ξέρεις από τι προκλήθηκε η βλάβη  &  2) δεν πρέπει να γίνονται πειράματα και πατέντες σε θέματα ασφάλειας, άλλαξε τες αμέσως!

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα CITY
προσωπικα χησιμοποιω efest και ειναι τελεις.
αν σε χαλανε τα χρηματα των aw παρε αυτες.. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος aoratos

• e-medium ατμιστής
  • **
αλλα μια ερωτηση για τις κοκκινες μπαταριες AM IMR..
μερικες μπαταριες εχουν απο κατω καποιες ενδειξεις οπως CE RoHS,το σημα της ανακυκλωσης και ενα σημα με εναν καδο και ενα απαγορευτικο...και καποιες αλλες δεν τα εχουν καθολου αυτα.Υπαρχει περιπτωση οι δευτερες να ειναι μαιμου;

Αποσυνδεδεμένος capable

• e-regular ατμιστής
οχι. απλα αυτες που χαρακτηριζεις ειναι η νεα εκδοση.

Αποσυνδεδεμένος aoratos

• e-medium ατμιστής
  • **
θενκς capable  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος domaze

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καλλιθέα - Αθήνα
  • Say Hello to my little friend!
Αγορασα μια ego vv (αυτη που παει 3,2 - 3,7 - 4,2 V). Τη χρησιμοποιησα εκανα 3-4 κυκλους φορτισης, τη φορτισα πληρως και μετρησα με πολυμετρο. Παει 3 - 3,5 - 4 V. Μεχρι εδω οκ. Το θεμα ειναι οτι σε συγκριση με ego t απλη με ενα χρονο βαριας χρησης στην πλατη της στα 3,3 V, η καινουρια ego vv ειναι ψοφια. Ενω βγαζει 4 βολτ ειναι σαν να βγαζει 2. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;

Στάλθηκε από το GT-P1000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
μονο αν καταφερεις να μετρησεις την ταση στα ακρα της με ατμοποιητη πανω θα μπορεσεις να καταλαβεις... μπορει με την πτωση τασης να φτανεις κοντα στα 3βολτ... περνα απο κανα μαγαζι η.τ. απο τα μεγαλα, αν εχουν βολτομετρακι με EGO συνδεσεις να το μετρησετε μαζι..

Αποσυνδεδεμένος domaze

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καλλιθέα - Αθήνα
  • Say Hello to my little friend!
Ενο ολοκληρο βολτ κατω; θα το κανω αυτο. Παντως μου κανει πολυ εντυπωση οτι με αντοσταση 1,8 ειναι τελειως ψοφια. Περιμενα οτι κατι θα ηταν με τα αμπερ. Θα επανελθω μολις.κανω οπως μου ειπες...

Στάλθηκε από το GT-P1000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
μα το ποσο θα δεις τα βολτ κατω εξαρταται απο τα αμπερ...
ειναι η εσωτερικη αντισταση της μπαταριας που θα παιξει ρολο (ποσο μειωση της τασης ειναι πιθανο να σου δωσει) ;)

μετρησε το να καταλαβεις πως αντιδρα το μοντακι..

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Νίκη

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e_High ατμιστής
Θα ήθελα να ρωτήσω πόση διαρκεια ζωής έχουν οι ego μπαταρίες 650mah no name
έκείνες που πουλάνε μαζί με του ςe4ατμό.

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα CITY
η διαρκεια οφειλεται σε πολλα.
αλλα ενα μ.ο. απο τις δικες μου θα σου πω (που πλεον δεν χρησιμοποιω) ειναι γυρω στις 300φορτισεις.
χονδρικα ενα 6μηνο. φυσικα μπορει και να σου τυχει στον μηνα να χαλασει.
μετα χανουν την δυναμη. και θελουν συχνα φορτιση.

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηρακλειο Κρητης
Καλημερα. Εχω δυο μπαταριες Trustfire Protected 16340 τις οποιες τις βαζω σε ηλεκτρονικο μοντ. Τις φορτιζω μαζι παντα εναλλασοντας την θεση στον XTAR WPS2 και στο μοντ κατα την τοποθετηση τους παντοτε. Ειναι 2 μηνων περιπου ισως και λιγοτερο. Μεχρι πριν λιγες μερες δεν ειχα θεμα. Χτες ομως, η μια μου φορτισε στα 4.11 και η αλλη στα 3.97 . Προφανως και δεν τολμαω να τις βαλω μαζι στο μοντακι, τις αφησα εκτος φορτιστη ολη νυχτα και σημερα το πρωι, εβαλα εκεινη που ειχε φορτισει στα 3.97 μονη της πανω και ανεβηκε στα 4.10 . Εχει κανεις σας συναντησει τετοιο φαινομενο? γιατι μου περναει η σκεψη να ΜΗΝ τις βαλω στο μοντ πανω και να πανε για ανακυκλωση και οι δυο αφου ειναι ζευγαρι. Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι μην ακουσω κανενα μπουμ, και ποιος δεν θα φοβοταν θα μου πειτε.........

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 2652 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3893 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 395156 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 378365 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 263652 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 726707 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 265870 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 688493 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 884 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1801 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22861 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2793 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63