Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1312445 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Β ΕΥΒΟΙΑ !!!
  • Φύλο: Άντρας

Αποσυνδεδεμένος tibolaso

• Το ντουμάνι, μάνι-μάνι
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ίλιον
Καλημέρα σας.

Έχω την εξής απορία. Αν κάποια μπαταρία, eGo ή άλλη όχι μηχανική, δεν την κλειδώνουμε έχει κάποια επίπτωση στη διάρκειά της;

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
Οχι, το κλείδωμα χρησιμεύει μόνο για να μην πιέζεται το κουμπί κατά λάθος...

Αποσυνδεδεμένος capable

• e-regular ατμιστής
Στα vv νομίζω ότι πέφτει η απόδοση της μπαταρίας. Τουλάχιστον στο λάβα που έχω αν δεν το κλειδωσω το βράδυ που θα πεσω για υπνο το πρωί η μπαταρία έχει εξαντληθεί.

μέσω tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα CITY
οχι δεν εχει διαφορα. το κλειδωμα οπως λεει και ο ζαχαριας ειναι για να μην πατιουνται τα κουμπια.
τουλαχιστον εγω δεν βλεπω καμια διαφορα οπως και να την αφησω το βραδυ!

Αποσυνδεδεμένος kaminadas

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ηρακλειο
παρατηρησεις  ακουστε ενα κουφο αποψε αφου σεταρα το βιβι νοβα  στο vv1 mod  με φρεσκοφορτισμενες μπαταριες βλεπω κατι μαγνητακια και λεω  να κανω τη μ@##κία να τα κολλησω στη μπαταριοθηκη απανω  τα βαζω ριχνω δυο τρεις τζουρες και λεω ολα καλα.. βγαζω μετα τα μαγνητακια στο ξανακανω δυο τρεις τζουρες και βλεπω οτι δεν ειχε την ιδια δυναμη οπως πριν το μοντ λεω μπα ιδεα μου το ξανακανω παλι τα ιδια :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana: ...βαζω το μαγνητη σφαιρα το μοντ τι συμβαινει :confused1: 3  με 4 φορες παλι τα ιδια   οποιος εχεις γνωσεις μπορει να μου εξηγησει??

Αποσυνδεδεμένος vato

• e-regular ατμιστής
  • a toda madre o un desmadre
"βλεπω κατι μαγνητακια και λεω  να κανω τη μ@##κία να τα κολλησω στη μπαταριοθηκη απανω"

χαχαχαχαχαχαχα!!! Σε φαση οπως κολλαμε στο ψυγειο κατι "μπαρμπασταθης" κλπ?

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: GN-z11
Καπου ειχα διαβάσει οτι αν μπουν μαγνήτες πανω στο provari ; νομίζω... οτι χανεις την εγγύηση. Αν δεν επανέλθει μάλλον χάλασε :P

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
ισχυει αυτο γιατι κανει προβλημα στα ηλεκτρονικα του προβαρι...γιαυτο επισημαινεται απο την εταιρια οτι χανει την εγγυηση

Αποσυνδεδεμένος aelaras

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: rodos/larissa
  • 306DCA,vision eternity,,A7,AIOLOS,AGA-Tv2,GINI..
εχω μια απορια..οι φορτισμενες μπαταριες εκτος mod ποσο κρατανε μεχρι να αρχισουν να αποφορτιζονται?

• Φουγαροκαραβάνα
Οσο καλύτερης ποιότητας είναι η μπαταρία τοσο περισσότερο πιο αργά αποφορτίζεται εκτός συσκευής...
Εχω παρατηρήσει ότι οι ΑW & Efest IMR, oi Panasonic και οι Sanyo κρατάνε πολύ περισσότερο χρόνο φορτισμένες στο 90-95 % της ολικής χωρητικότητας τους εκτός συσκευής από τις διάφορες TrustFire, UltraFire, GTL ή no name ICR...

Αποσυνδεδεμένος Knomax

• Provari V2.5+Svoemesto Nivel+DID+NextGen genesis+TNS genesis+Somnium Hybrid V2
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Σαμος
Ο efest bio charger δεν ειναι ιδιος με τον Xtar WP2??
Εχουν καμμια διαφορα???
Εχω μονο AW και μεταξυ τους εχουν διαφορα..η AW IMR 2000 δεν ειναι τοσο δυνατη σε μηχανικο μοντ οπως η
AW IMR 1600!!!Με χρηση ατμο genesis μιλαω παντα.
Παντως η επομενη αγορα θα ειναι efest.

• Φουγαροκαραβάνα
Εfest BIO & Xtar WP2 II είναι ακριβώς οι ίδιοι φορτιστές: http://www.mountainprophet.de/2012/10/27/liion-lader-efest-bio-charger/

Αποσυνδεδεμένος aoratos

• e-medium ατμιστής
  • **
καλησπερα! εχω 2 μπαταριες κοκκινες AW IMR και παρατηρησα σημερα οτι και στις δυο εχει αρχισει να ξεκολλαει το κοκκινο εξωτερικο αυτοκολητο..στην μια μπαταρια στο πανω μερος και στην αλλη στο κατω.Υπαρχει κανας κινδυνος για κανα μπουμ  ;D αν τις χρησιμοποιησω παλι η να τις παω για ανακυκλωση καλυτερα;;; Δεν ξερω αν παιζει κανα ρολο αλλα τις βαζω σε VV και συγκεκριμενα στο προβαρι που απ'οτι γνωριζω εχει καποια ασφαλεια στα βραχυκυκλωματα.

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• Steampunk
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
Μπορείς να βάλεις μονωτική ταινία στα σημεία που έχει ξεκολλήσει το προστατευτικό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 2644 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3878 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 395078 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 378269 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 263568 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 726534 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 265808 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 688348 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 881 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1793 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22854 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63