Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

451 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, e-akapnos, Milarepa, infernity, kozakos, antiklitos140

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1312335 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• stravogian-non ατμιστής
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λήμνος - Μυτιλήνη
  • Φύλο: Άντρας
Χαιρετάω την ομήγυρη
έχω 2 ego μπαταρίες, όχι πολύ χρησιμοποιημένες τις οποίες ξέθαψα από τα μπαούλα τώρα τελευταία. Και οι 2 φορτισμένες δεν δείχνουν πάνω από 3,50 βολτ.  Η ένδειξη στο πολύμετρο δεν είναι ποτέ σταθερή και παίζει συνέχεια από 3,42 έως 3,50 μέσα στην ίδια μέτρηση.
μπορώ να κάνω κάτι για να τις σώσω, να ανέβουν τα βολτ πχ στα 4 και να σταθεροποιηθούν? Δεν πιστεύω ότι γίνεται αλλά ....... :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος George X

• e-medium ατμιστής
  • **
Υπάρχει περίπτωση να μην έχουν τίποτα για να "σώσεις".
Αν είναι παλιές, έχει πολλές φορές αναφερθεί ότι δεν βγάζουν παραπάνω βολτ έτσι κι αλλιώς.

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• Steam Driver
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
πόσο καιρό τις εχεις τις μπαταριες?

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• e-high ατμιστής
Έχω ego από 11/2010 και μου βγάζουν ακόμα 4,20 φορτισμένες. Αυτές που λέω είναι από τον Μάιο του '11 αλλά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πάνω από 2 μήνες συνολικά. Παίζει να είναι έτσι από βραχυκύκλωμα?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αγγελε παιζει να ειναι ετσι απο την αρχη που τις πηρες?

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• e-high ατμιστής
Δεν ξέρω Βαγγέλη γιατί τότε δεν είχα πολύμετρο. Ποτέ δεν ευχαριστήθηκα άτμισμα μ' αυτές. Μου φαινόταν ξεψυχισμένες και γι' αυτό τις έβαλα στην άκρη

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αγγελε τελευταια που πεσαν στα χερια μου αρκετες απο αυτες ζητημα κανα δυο να εβγαζαν 3,7.Ολες ηταν στα 3,5 και καμμια στα 4....4,2 :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• Steam Driver
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Λές να ειναι καμιά παρτίδα που να ειχε προβλημα?
όταν τις ειχες στην αρχη και δουλευαν τις άφηνες καμιά φορά να αδειάζουν τελειως ή με το παραμικρό βουρ στον φορτιστή?
Αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο καλό ειναι με τις μπαταριες να ακολουθουμε καποιες συγκεκριμενες διαδικασιες ωστε να τις εχουμε όσο γινεται περισσότερο καιρό και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• e-high ατμιστής
Τις φόρτιζα το ίδιο με τις παλιές (11/2010). Τελικά ίσως δεν ήταν σόι από την αρχή. Οκ όσο κρατήσουν και μετά για ανακύκλωση.
Πάντως κανα δίωρο έχω την μια στο sm και πάει καλά  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Χολαργός
  • Dulcius Ex Asperis
Εχω και γω κανα δυο που μετα απο καιρό ανακάλυψα οτι είχαν περιοριστή στα 3,5 βολτ.
Ρεγουλάριζαν στα 3,5 και τελικά εκοβαν καπου στα 3,1. Αν εχεις κανα επισκευάσιμο η κατι τεοιο που να παίζει καλα εκει στα 3,5 δεν πανε τζάμπα. Εγω τις χρησιμοποιώ σπιτι με ανταπτοράκι και 808 επάνω και ειναι μια χαρα!

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• e-high ατμιστής
Εχθές το βράδυ ήμουν με την μια μπαταρία από τις 9 έως τις 2μιση με το sm (όχι πιπίλα βέβαια) και σήμερα με την άλλη για 5 ώρες. Μια χαρά τα πήγανε  8)

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα CITY
Να σας πω οσοι εχετε ego vv μπαταρια στα ποσα v ατμιζεται?
πχ με εναν ατμο 2.4ohm

ποιο ειναι το ιδανικο..;
ας πουμε 1.8ohm - 3,7v

εμενα μου αρεσει πολυ με ατμο κρυσταλ
2.4ohm - 3.7v

υ.γ. οσο κατεβαζουμε τα v τοσο παραπανω δεν κραταει η μπαταρια?

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Χολαργός
  • Dulcius Ex Asperis
Σε γενικες γραμμές ναι! οσο κκατεβαζεις τοσο περισσότερο κραταει! Αλλα εφόσον εχεις vv δεν υπαρχει ιδανικο παρα μονο αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο εσένα.

Αποσυνδεδεμένος alex74

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
  • Assumption is the mother of all fuck ups
Αν η αντίσταση δεν ακολουθεί τα βολτ που θες να τον δουλεύεις (δες τον νομο του Ωμ) θα σου καταστρέφει τον ατμο πολύ εύκολα, εξαιρεση τα step down (2 στοιχείων) που ανάλογα της εξομάλυνσης που έχουν σου δίνουν σχεδόν σταθερά, παραπάνω θερμότητα απο αυτή που ορίζεις εσύ στα βολτ η στα βατ που το δουλεύεις, οποτε μπορεις να εχεις χαμηλότερα βολτ χωρις να χάνετε η απαιτούμενη ενέργεια απο την αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος nikoshat

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο Κρήτης
  • Χαμογελάστε σήμερα...το αύριο θα είναι χειρότερο.

Αναρωτιόμουν τις προάλες πως γίνεται και μία μπαταρία 16850 που βγάζει 3.7 volt αν μπει σε ενα Lava tube ή ένα Provari βγάζει κοντά στα 6 volt.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο κύκλωμα πολλαπλασιαστή στη συσκευή?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 2644 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3875 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 395065 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 378268 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 263562 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 726520 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 265805 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 688335 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 881 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1792 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22853 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63