Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1301471 φορές)

Αποσυνδεδεμένος krasopateras (Αντωνης)

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα
  • Φύλο: Άντρας
με μια Τσεχικη μεταφορικη

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• Κωνσταντίνος
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Aλιμος
ευχαριστω για την αμεση απαντηση..

Απο ταχυτητες πως πανε οι τσεχοι;

Αποσυνδεδεμένος krasopateras (Αντωνης)

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα
καλες.................15-20 μερες υπολογισε

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• Κωνσταντίνος
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Aλιμος
ευχαριστω πολυ :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
Τι μάρκες ψωνίζετε?  :hmmm:

LG και Samsung όπως όλος ο σοφός κόσμος.

Είστε σϊγουροι τι μπαταρίες είναι κάτω από το wrap?

Ναι

ΥΓ. Πράγματι όλες οι μπαταρίες φτιάχνονται στην Κίνα, αλλά είναι το ίδιο να παίρνεις καινούρια με το να αγοράζεις rewrapped μεταχειρισμένες ότι ναι?

Που σημαίνει πως στο μυαλό σου, όλα τα κινέζικα καταστήματα πουλάνε rewrapped μεταχειρισμένες ότι να' ναι. Μάλιστα. Και δεν έχει βουήξει όλο το internet ακόμα στο κράξιμο. Μάλιστα. Και είναι πιο πιθανό να πουλάει rewrapped μεταχειρισμένες ότι να' ναι η Gearbest παρά ο μπαρμπα Λαμόγιος της γειτονιάς που είχε ντονατσάδικο πριν και τώρα θα πιάσει την καλή με τα ηλεκτρονικά. Μάλιστα.

(Το teomav φαντάζομαι το ξέρετε...)

Φυσικά και το ξέρουμε και το γουστάρουμε, αλλά η αρχική σου προτροπή δεν ήταν "Ψωνίστε από το teomav, που κάθεται και τσεκάρει τις μπαταρίες που πουλάει και είναι καλό καρντάσι, ας το υποστηρίξουμε". Ήταν "Μην αγοράζετε μπαταρίες από Κϊνα ρειιιιιιιιιι". Έτερον επ'άπειρον  :))

P.S. 1: Δεν ξαναπαίρνω τίποτα από GB γιατί 3 φορές παράγγειλα, 2 φορές κάνανε πάνω από 20 μέρες να μου στείλουν, την τρίτη ζήτησα refund στις 10 μέρες. Αλλά μούφα μπαταρίες δεν στέλνει. Έχω πάρει γνησιότατες HG2 στα 3.5 ευρώ έκαστη, την περίοδο που τα ελληνικά μαγαζιά είχαν γεμίσει μαιμούδες HG2 και ψαχνόμασταν ομαδικώς.

P.S. 2: Έτσι επιστρέφει ο Πειραιάς  :))

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
    • cpbaroqueTheBlog
Έτσι επιστρέφει ο Πειραιάς indeed! Και on-topic αν το νήμα ήταν της gearbest... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
ή αν έστελνε η Fasttech μπαταρίες  :tongue_smilie:

Ποιά μεταφορική είναι γρηγορότερη τελευταία από FT?

Αποσυνδεδεμένος Atmogia

• e-medium ατμιστής
  • **
Οποια επιλογη και να κανεις ιδια ειναι τον ιδιο χρονο κανουνε

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• @psilosx
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χανιά - Μαρούσι
  • instagram: @psilosx
    • IG
Που σημαίνει πως στο μυαλό σου, όλα τα κινέζικα καταστήματα πουλάνε rewrapped μεταχειρισμένες ότι να' ναι.

Το παρανάλυσες βρε παιδάκι μου!  :laugh1:
Εγώ βαριόμουν να κάτσω να ξαναπιάσω το πολυσυζητημένο θέμα των rewrapped και είπα απλά να κάνω ένα κοφτό και περιεκτικό σχόλιο. Προφανώς δεν πουλάνε rewrapped όλα τα Κινεζομάγαζα και προφανώς και ένας καλός αριθμός καταστημάτων στην Ελλάδα που ψωνϊζουν ότι να να απ´όπου να ναι έχουν ϊδιες και χειρότερες μπαταρίες.

Προσωπικά ΒΑΡΙΕΜΑΙ να κάτσω να ψάχνω πιο μαγαζϊ έχει hg2 γνήσιες και μη χρησιμοποιημένες και από τη στογμη που στο teomav τις έχει standard οκτώ ευρωπουλάκια τη μια και είναι εγγυημένες και μετρημένες, γιατί να χάνω το χρόνο μου? Αντί να ψάχνω δυο τρεις ώρες από που να πάρω μπαταρίες της προκοπής και να τις περιμένω και 20-30-40 μέρες να ρθουν από Κίνα μέσω Ολλανδϊας, Σουηδϊας και Αζερμπαιτζαν  :tongue_2: προτιμώ να ξέρω ότι όταν τις χρειαστώ σε ένα λεπτό θα χω κάνει την παραγγελία και σε δύο άντε τρεις μέρες θα εϊναι σπϊτι μου. 

Περισσότερο έθεσα το θέμα του rewrapped και της φίρμας των μπαταριών λόγω του γεγονότος ότι οι μοϋφα μπαταρϊες ή οι rewrapped δεν αντέχουν το ίδιο ζόρισμα και άμα τις πάρει κανείς και τις βάλει σε κάνα μηχανικό και δεν έχουν και σύστημα εξαέρωσης (όπως λέγεται αυτό βρε παιδί μου) θα μαζεύουμε δόντια από το πάτωμα...  και είναι και άσπρα άσπρα ρε γμτ όχι τπτ άλλο. ;D.

Με τις υγείες μας!  :respect_hat:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 28, 2016, 00:44 από PsilosX »

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
Σεβαστή η προτίμηση σου. Αλλά πήρα 8 HG2 και μου κόστισαν 3.36 η μία (26.88 ευρώ σύνολο).

Οι ίδιες μπαταρίες εδώ θα μου κόστιζαν από 64 έως 88 ευρώ.

Προσωπικά για 40 ως 60 ευρώ λιγότερα, δεν έχω πρόβλημα ούτε να ψάξω τρείς ώρες ούτε να περιμένω 20 και 30 και 40 μέρες. Δεν μιλάμε για 2-3 ευρώ διαφορά. Ο καθένας όμως κάνει κουμάντο στην τσέπη του και στην υπομονή του όπως διαλέγει ο ίδιος.

Και φυσικά είναι θέμα η ασφάλεια και φυσικά πρέπει να ξέρεις από που αγοράζεις, σε αυτό δεν μπορώ να διαφωνήσω. Όποιος ψάχνει όμως βρίσκει.

:bow:

Είμαστε εννοείται offtopic. Σιγά μην ήμουν on πρώτο μήνυμα  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• @psilosx
  • e-high ατμιστής
    • IG
Αφοΰ λοιπόν εϊμαστε ομαδικώς off topic ας γράψω άλλο ένα μήνυμα να μας τα μεταφέρουν όλα μαζί στο νήμα των μπαταριών!  :laugh1:

Οι hg2 που λες είναι 100% γνήσιες και 100% καινούριες?  :hmmm:
Το χω άγχος γιατί  εκτός του ότι ατμίζω από 60 ως 100 βατ (οπότε θέλω να αντέχουν και να κρατάνε), έχω κι ένα noisy cricket το οποίο το δουλεϋω αρκετά, σχεδόν καθημερινά.  :angel:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 28, 2016, 10:38 από PsilosX »

Αποσυνδεδεμένος savo

• Φουγαροκαραβάνα
O Ολλανδός μια βδομάδα κανει .

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• @psilosx
  • e-high ατμιστής
    • IG
Ποιος είναι ο Ολλανδός?  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος savo

• Φουγαροκαραβάνα
Θαρώ πως το ξερες Μανώλη.

https://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size.html

21ευρω μαζί μεταφορικά οι 4 30Q Samsung

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
Οι hg2 που λες είναι 100% γνήσιες και 100% καινούριες?  :hmmm:

Εντάξει τώρα εδώ με έπιασες στα πράσσα πρέπει να το παραδεχτώ, γιατί η αλήθεια είναι πως ήταν μόνο 87% γνήσιες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 28 2141 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 23:38
από kyrgiannis
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375361 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1477 390959 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:04
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 260072 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 721438 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264032 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 683077 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 725 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1419 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22389 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2457 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889701 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.