Καλέ μου φίλε, για αποφυγή παρεξηγήσεων, όταν έσπευσα να διευκρινίσω ότι δεν υπάρχουν "ατμιστικές" μπαταρίες, δεν το έκανα με πρόθεση το λογοπαίγνιο, αλλά έχοντας την ασφάλεια κατά νου. Δεν είχε να κάνει με την αναφορά σου στις 9βολτες.

Και βλέποντας πως στο από πάνω σχόλιό σου απαντάς, όντας μέλος του φόρουμ επί 2 χρόνια (δεν είμαστε & αρχάριοι, εγώ είμαι εδώ 3), πως "δεν ξέρω αν υπάρχουν ατμιστικές μπαταρίες", νοιώθω πως καλά έκανα.
Για ανενημέρωτους "έμπειρους" & αδαείς "πρωτάρηδες στον χώρο, καλό είναι να γνωρίζουμε:
1) Δεν υπάρχουν μπαταρίες που να είναι κατασκευασμένες ειδικά για άτμισμα.
2) Οι μπαταρίες αυτές δεν έχουν φτιαχτεί για να πωλούνται (στο απλό καταναλωτικό κοινό) μεμονωμένες, αλλά σε κλειστές συστοιχίες (battery packs).
3) Δεν έχουν κανενός είδους προστασία & δυνητικά μπορεί να γίνουν ένας θανατηφόρος εκρηκτικός μηχανισμός (κανονίστε να σας συλλάβει κανένας ΜΑΤατζής & να σας δούμε στα κανάλια σαν επικίνδυνους με βόμβες 18650, κλπ).

4) Τα ατυχήματα που πήγαν στα δικαστήρια, κατέληξαν σε υψηλότατες αποζημιώσεις (στις ΗΠΑ) & κάποια εργοστάσια (Samsung, LG) άρχισαν να φέρουν την ένδειξη "ακατάλληλη για ατμιστική χρήση" στα wraps τους.
5) Υπάρχει η ανησυχία της με νομοθετική ρύθμιση απαγόρευση πώλησής τους ή & ακόμη χειρότερα, απαγόρευση κυκλοφορίας mods με αποσπώμενη μπαταρία, ή η κυκλοφορία τους μόνο με κάποιου είδους αποσπώμενο battery pack.
Το αντικείμενο απέχει πολύ από το γνωστικό μου πεδίο, όμως δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.
Παραθέτω βίντεο του Battery Mooch, το σημείο με το ζουμί είναι μεταξύ 7:00-20:00.