Με το πάντρεμα των μπαταριών εννοούμε να χρησιμοποιούνται πάντα όλες μαζί (μερικοί προτιμούν μόνο από το ίδιο mod και όχι σε άλλο). Δηλαδή δε προτείνετε να πάρεις μια 3άδα, να την έχεις στο RX200S και μόλις θες να βγεις έξω να παίρνεις μια από αυτές τις 3 και να τι πετάς στο Pico για παράδειγμα. Επίσης, πρέπει να φορτίζονται μαζί με τον ίδιο ρυθμό φόρτισης.
Εφόσον προτείνεται εξωτερικός φορτιστής και όχι φόρτιση μέσω USB, θα πρέπει να κοιτάξεις ο φορτιστής να μπορεί να δώσει το ίδιο ρεύμα και στις 3 μπαταρίες σου. Θέλει προσοχή η αγορά φορτιστή, μιας και οι περισσότεροι 4ων θέσεων χωρίζονται σε 2 κανάλια, με αποτέλεσμα οι δυο να φορτίζονται με τον ίδιο ρυθμό, ενώ η 3η με διαφορετικό. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείς να τις φορτίζεις κυκλικά, δηλαδή να φορτίζεις πχ. την πρώτη φορά 1-2-3, μετά 3-1-2, 2-3-1, 1-2-3.. (το ίδιο προτείνετε, αν έχεις την όρεξη, να κάνεις και στο mod ώστε μετά από κάθε κύκλο φόρτισης να αλλάζει η μπαταρία που το RX200S δίνει "βάρος"). Εγώ προσωπικά πήρα τον OPUS BT-C3100 ο οποίος μπορεί να φορτίσει 3 μπαταρίες μέχρι και 1Α η καθεμία και ξέγνοιασα, αλλά είναι ακριβός.
TL:DR - Πάντρεμα = χρήση των μπαταριών πάντα μαζί, είτε στην αποφόρτιση είτε στη φόρτιση.
Έξτρα κίνδυνος "θεωρητικά" ίσως να υπάρχει, αλλά πιστεύω με σωστή χρήση (διάβασμα, τήρηση των παραπάνω ή όσων αναφέρουν οι εμπειρότεροι πιο κάτω) δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Εγώ σαν καινούριος σε 18650mods, φορτιστές, επισκευάσιμους - builds μόνο με διάβασμα κατάφερα να σταματήσω να χε*ομαι απάνω μου με κάθε τζούρα.
Επίσης, να προσέχεις πάντα την κατάσταση του wrap των μπαταριών!