vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

485 επισκέπτες, 2 χρήστες
pngtszs1976, SEB

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
  • Φύλο: Άντρας
Off topic ON

Εεεεεεεεεεεεεεε;;; Ποιος;;;  :o :o :o Τι; ; ;  :idiot1: :idiot1: :idiot1: (Από) Πότε; ; ; ; ; ;  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Off topic OFF

Η kapapa οεο, όχι εγώ. :))

Αποσυνδεδεμένος kostas1177

• **
  • 149
Παιδιά όταν αγοράζουμε μια καινούρια μπαταρία από κατάστημα, τη βάζουμε πάνω στο mod κατευθείαν ή θέλει φορτισμα??
Θέλει κάποιο στρώσιμο?

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2160
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Κώστα συνήθως σχεδόν όλες η καινούργιες μπαταρίες έχουν φορτιστή και δοκιμαστή βαλτην πανω στο μοντ και μόλις αδειάσει ξανά φορτίζεισ κανονικά 

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
Αυτο με το φορτισμα / ξεφορτισμα , ειναι πλεον μυθος.
Ειναι ενα φαινομενο που το βλεπαμε και το βλεπουμε ακομα σε μπαταριες διαφορετικες απο τις δικες μας.
Καποτε και στις 18650 υπηρχε η αναγκη τετοιας λειτουργιας , αλλα ηταν για μπαταριες πολυ παλαιωτερες και διαφορετικης συνθεσης.
Παλιες ICR χωρις καμια σχεση με τις σημερινες.
Οι μπαταριες του σημερα δεν κινδυνεύουν απο το φαινομενο μνημης , οπως καποτε....

Οποτε θελεις φορτιζεις , οποτε θελεις αποφορτιζεις .....

Αποσυνδεδεμένος VAPE PRESIDENT

• *
  • 13
Αγαπητοί φίλοι.....
Αγόρασα τις Panasonic NCR Li-Ion 3400mah και μου είπαν ότι ίσως έχω πρόβλημα με το μοντ μου, γιατί εχουν προστασία και οι μπαταρίες και το μόντ ταυτόχρονα. Ισχύει?
Το μόντ μου είναι το joyetech cuboit 200watt.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ισχυει ρε νικο.ρωτα πρωτα ρε φιλε.αυτες ειναι για μηχανικα μοντακια.

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος MARK-ANTONY

• **
  • 201
Είναι για μοντάκια αν παίζεις με νορμαλ βατ(μέχρι 15-20 το πολύ).Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι τα αμπερ αποφόρτισης της κάθε μπαταρίας!Κοίτα για sony vtc5,LG HG2(καφέ),SAMSUNG 30Q,SAMSUNG 25R.Και σίγουρα δεν προτείνω για μηχανικά μοντάκια!!!Θέλεις ασφαλούς χημείας,και αφού δεν έχεις ηλεκτρονικές προστασίες δεν το προτείνω!!!

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3455
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
όχι ρε σι τι για μηχανικό
ncr μπαταρία σε μηχανικό?

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
Οι μπαταριες αυτες ειναι για να ατμιζεις μεχρι τα 15 αντε βιαια 18W maximum... αν ατμιζεις ως εκει, εισαι καλως, αλλιως θα πας σε αλλες O0

• Αποσυντονιστης
  • 4518
Ολες οι μπαταριες μπορουν να δουλεψουν παντου.
Εμεις εδω κοιταμε ποιες ειναι οι καλυτερες για εμας σε θεμα ασφαλειας και αποδοσης.

Οι συγκεκριμενες ειναι με προστασια , αρα ουτε στο Cuboid δεν θα μπορεσει να τις δουλεψει ο φιλος.
Η προστασια θα διαβαζει οτι υπαρχει μεγαλη αποφορτιση και θα κοβει το ρευμα.
Απο τη μερια του μοντ , η πλακετα θα διαβαζει λιγο ρευμα και θα σταματαει κι αυτο.

Ο Kostas Lazarou , υποθετω οτι εγραψε πως ειναι για μηχανικο λογο της προστασιας.
Δεν ισχυει αυτο ομως Κωστη.
Σε μηχανικο θα εχει πολυ μικρη αποδοση και καπου στα 3.6V ...... , απλα δεν θα ατμιζει.
Ειναι ομως και κατι αλλο.  Οι μπαταριες ανηκουν στην ομαδα μπαταριων που ειναι επικινδυνες σε μεγαλες αποφορτισεις.
Οποτε δεν ειναι και οτι το καλυτερο για εμας...

Αποσυνδεδεμένος apostolisk4

• 712
Καλησπέρα σε όλους .Οι γρατζουνιες που γίνονται στο αρνητικό πολο από το βάλε βγάλε είναι ανησυχητικες?

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αποσυντονιστης
  • 4518
Αν ειναι στο μεταλλο και οχι στο καλυμμα , δεν εχεις προβλημα

Αποσυνδεδεμένος apostolisk4

• 712
Ναι στο μέταλλο εννοώ .Ευχαριστώ πολύ :)

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kostas1177

• **
  • 149
Ξέρει κάποιος κατάστημα από Ελλάδα που να έχει τις Samsung 30Q??
Στο παρακάτω κατάστημα τελείωσαν.
http://www.teomav.gr/2016/01/samsung-inr18650-30q-15a.html?m=1#.VtwLK-YasmQ

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 668356 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 365803 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 372 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 538 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20995 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1506 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 880712 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 470623 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1920265 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 526661 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1763 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 379769 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos