Καλησπέρα Θανάση, δε με ζορίζεις καθόλου, πραγματικά χαίρομαι να μιλάω μαζί σου και εκτιμώ τη δουλειά σου πραγματικά, όπως είμαι περήφανος που είσαι Έλληνας. Δε συμφωνούμε σε πάρα πολλά πράγματα, σε άλλα περίπου και αν είχες δώσει λίγο έμφαση στα μεγέθη των mod θα συμφωνούσαμε απόλυτα.
Έχω ακριβώς τις ίδιες απόψεις με τον kkostas χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά και τον συμπαθώ γιατί είναι σταθερός στις απόψεις του, δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, την απλότητα, αλλά και την εμφάνιση ενώς προιοντος που καλός ή κακός θα πρέπει να είναι όσο μικρότερο γίνεται όπως είναι και τα starter τσιγάρα, με αυτονομία τουλάχιστον μιας γεμάτης ημέρας και atomizer χωρίς προβλήματα.
(Δεν εβαλα και εγώ επίσης συμετοχή στη κλήρωση, αν και είχα από τότε στο μυαλό αγορά του iatty2-odysseys).
Σχετικά με το τι ακριβώς θέλω....Έχω ένα mod πολύ όμορφο, μικρό που με 18650 μπαταρία έχω την αυτονομία μίας ολόκληρης ημέρας, δε χρειάζομαι παραπάνω αυτονομία από μία μπαταρία...μου τα δείνει στο μεγιστο μια AW 18650 (2600), την επόμενη ημέρα βάσω άλλη πλήρη φορτισμένη για μου μείνει στα 4-4,2v στο μεγάλητερο διάστημα αυτής.
Θα πάρω και ένα P18500 για να μου κάνει αυτή ακριβώς δουλειά στα 3,7v, ενώ είναι ακόμη μικρότερο (18,5cm) και θα κρατήσω το P18650 μόνιμα 6volto ή 7,2volto. (Δε θέλω να μου αρχισεις τώρα ότι θα μπορούσα να τα κάνω με τα μισά χρήματα και ένα mod GGTS, γιατί τα είπαμε, δε μου αρέσει, γούστα είναι αυτά, άλλους τους τρελένει χιλιάδες όπως σωστά λες, δεν είναι κακό να μην κάνει σε έναν).
Αtomizer έχω τον Α2-Τ, έχω παραγγείλει το downgrade σε Α2, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος τόσο με τη σφικτή του τζούρα. Για αυτό το λόγο θα ρισκάρω να πάρω το odysseys μια και έχω δοκιμάσει το iatty που
με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο στον τομέα τζούρα, (χωρίς ρυθμιστή)
στο δικό μου mod.
Σε αυτά θα μείνω μέχρι να αλλάξει κάτι τεχνολογικά.
P18650 + odysseys (αν είναι έτσι όπως τον περιμένω) (6v-7,2v)
P18500 + A2-T με εναλλαγή σε Α2. (3,7v)Αυτά τα ολίγα...όπως λες και εσύ...