vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

503 επισκέπτες, 6 χρήστες
Milarepa, manoslykos, gfilip, stauros53, aalex, laniel

GGTS !

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • Φύλο: Άντρας
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
Απ: GGTS !
« Απάντηση #2610 στις: Απριλίου 10, 2012, 22:32 »
ευτηχως που ζοριζεσαι να γραψης ελληνικα Στελιο
και βαζεις τονους για να μας ξεγελασεις :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος CaptSteve

• *
  • 78
  • Ένας φίλος των GG απο μακριά
« Απάντηση #2611 στις: Απριλίου 10, 2012, 22:39 »
ευτηχως που ζοριζεσαι να γραψης ελληνικα Στελιο
και βαζεις τονους για να μας ξεγελασεις :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Καλά θα ήταν να τους έβαζα εγώ  :D Spell checker και Άγιος ο Θεός φιλαράκο

Αποσυνδεδεμένος imeothanasis

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #2612 στις: Απριλίου 10, 2012, 22:41 »
Σε αυτους που λενε οτι καποιοι με γλυφουν θα πω 2 απλα πραγματακια:

1. Οταν εκφραζεις την αγαπη σου για ενα προιον δεν ειναι γλυψιμο προς τον κατασκευαστη. Μερικοι αστειοι τυποι προσπαθουν να περασουν αυτη την αποψη στο κοσμο με σκοπο να μην υπαρχει ελευθερια εκφρασης και να περιθωριοποιηθουν οσοι θελουν να εκφρασουν τα συναισθηματα τους.

2. Και το απλουστερο των απλουστερων. Κανεις δεν με εχει αναγκη. Γιατι λοιπον να με γλυψει? Το φυσιολογικο θα ηταν εγω να γλυφω τους πελατες και οχι αυτοι εμενα.

Αρα δεν υπαρχει καποιος που με γλυφει και δεν υπαρχει καποιος που γλυφω εγω.

Αυτα τα ολιγα και απλα

Σε ευχαριστω πολυ steve για τα καλα σου λογια. Με χαροποιει ιδιαιτερα το γεγονος οτι ειμαστε μια ωραια παρεα και συντομα θα τα πουμε ολοι μαζι απο κοντα

• 715
« Απάντηση #2613 στις: Απριλίου 10, 2012, 22:41 »
Καλά θα ήταν να τους έβαζα εγώ  :D Spell checker και Άγιος ο Θεός φιλαράκο
γιου αρ ε τσεκ μασιν
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
 :lotpot: :lotpot: :lotpot: :lotpot: :lotpot:
 :heat: :heat: :heat: :heat: :sign_oraios:

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #2614 στις: Απριλίου 10, 2012, 22:42 »

• *
  • 78
« Απάντηση #2615 στις: Απριλίου 10, 2012, 22:47 »
Απ' ότι βλέπω το "γλειψω" το σκότωσε το spell checker μου.   :-[

• *
  • 78
« Απάντηση #2616 στις: Απριλίου 10, 2012, 22:48 »
γιου αρ ε τσεκ μασιν
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
 :lotpot: :lotpot: :lotpot: :lotpot: :lotpot:
 :heat: :heat: :heat: :heat: :sign_oraios:

:)) :)) Θα με πεθάνετε πάλι

• 715
« Απάντηση #2617 στις: Απριλίου 10, 2012, 22:50 »
Στελιο οπως και να γραφεις τις ιδιες απαντησεις θα παιρνεις :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
μην ανχωνεσαι :thumpup:

• *
  • 78
« Απάντηση #2618 στις: Απριλίου 10, 2012, 22:51 »
Σε μια ανακατασκευή ποδηλάτου που είχα κάνει παλαιότερα είχα καταφέρει να γυαλίσω 25 ετών ταλαιπωρημένο αλουμίνιο με steel wool http://en.wikipedia.org/wiki/Steel_wool και autosol. Με πολύ προσοχή υπομονή και επιμονή το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό!
Steel wool βρίσκεις στα περισσότερα super market.

Το συστήνω με επιφύλαξη. Καλό θα ήταν αν το δοκιμάσεις να κάνεις πρώτα ένα πείραμα σε κομμάτι που δεν πολυφαίνεται! ;)

Ιδού και το αποτέλεσμα στις αλουμινένιες ζάντες του ποδηλάτου:

Πριν:

Φανταστική δουλεία έκανες  :thumpup:

(Image removed from quote.)

Μετά:

(Image removed from quote.)

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #2619 στις: Απριλίου 10, 2012, 23:12 »
Απ' ότι βλέπω το "γλειψω" το σκότωσε το spell checker μου.   :-[

Νομιζω οτι το εχω δει και με "ει" γραμμενο steve. Πιθανον να εχει αλλαξει και στην δημοτικη να γραφεται με "ει"

Αποσυνδεδεμένος Christos_Tz

• **
  • 467
  • Provari Mini Titanium White+Russian 91%
    • http://www.facebook.com/profile.php?id=573023804&ref=tn_tnmn
« Απάντηση #2620 στις: Απριλίου 10, 2012, 23:16 »

1. Οταν εκφραζεις την αγαπη σου για ενα προιον δεν ειναι γλυψιμο προς τον κατασκευαστη. Μερικοι αστειοι τυποι προσπαθουν να περασουν αυτη την αποψη στο κοσμο με σκοπο να μην υπαρχει ελευθερια εκφρασης και να περιθωριοποιηθουν οσοι θελουν να εκφρασουν τα συναισθηματα τους.

2. Και το απλουστερο των απλουστερων. Κανεις δεν με εχει αναγκη. Γιατι λοιπον να με γλυψει? Το φυσιολογικο θα ηταν εγω να γλυφω τους πελατες και οχι αυτοι εμενα.

Αυτα τα ολιγα και απλα

Σε ευχαριστω πολυ steve για τα καλα σου λογια. Με χαροποιει ιδιαιτερα το γεγονος οτι ειμαστε μια ωραια παρεα και συντομα θα τα πουμε ολοι μαζι απο κοντα
:thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος MichalisF

• 579
  • Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!
    • https://www.flickr.com/photos/97769829@N08/
« Απάντηση #2621 στις: Απριλίου 10, 2012, 23:18 »

Αυτα τα ολιγα και απλα

Ακριβώς έτσι είναι Θανάση ,συμφωνούμε απόλυτα  :thumpup:
Τώρα αν δεν το κατάλαβες σε γλυφω :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• **
  • 467
« Απάντηση #2622 στις: Απριλίου 10, 2012, 23:23 »
Παιδια πλακωστε τον στο γλυψιμο τον Μαεστρο τωρα για να βγαλει τα μπουτονακια πιο γρηγορα..και οποιοσ προλαβει να μου πει εσυ πηρεσ ρε φιλε...απανταωωωω.....θελω και αλλο ενα ενοχλησα κανεναν????? :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• *
  • 78
« Απάντηση #2623 στις: Απριλίου 10, 2012, 23:31 »
Εμένα πιάστηκε η γλώσσα Χρήστο  :D

• **
  • 467
« Απάντηση #2624 στις: Απριλίου 10, 2012, 23:33 »
 :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat: :heat:
Εμένα πιάστηκε η γλώσσα Χρήστο  :D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1020 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450599 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110846 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375201 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328456 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1084 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F