vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

284 επισκέπτες, 8 χρήστες
aalex, zamploutos, Tem, highland, gfilip, JohnDag, Methodios, Milarepa

GGTS !

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ

• **
  • 317
  • Φύλο: Άντρας
  • GGTS ODYSEUS 2X18650 ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΟΥ !
Απ: GGTS !
« Απάντηση #1980 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:18 »
δεν εχει μεγαλη σημασια το τι αλλα το πως το γραφεις atmisti. Δεν ειναι απαραιτητο να ενοχλησεις καποιον, μπορεις να του απευθυνεις το λογο ευγενικα και να εισαι σιγουρος οτι θα παρεις τις απαντησεις που θελεις.

Δεν έχω αναφερθεί σε αυτό που έγινε χτες.
Ημουν παρόν σε όλη την φάση .
Πιστεύω ότι και οι δυο σας τραβήξατε λίγο τα άκρα .
Απλώς κάποιοι είναι λίγο εριστικοί στον τρόπο που εκφράζονται .
Δεν ειπώθηκε κάτι το μεμπτό αλλά θες η περασμένη ώρα , θες η κούραση , θες τα βάσανα που έχουμε σε αυτό το σκ@τοκέφαλό μας παρερμηνεύτηκαν ορισμένες κουβέντες και έδωσαν λάθος εντύπωση .

Τώρα κάναμε την τρίχα τριχιά .

Αυτά από μένα .

Αποσυνδεδεμένος e-aris

• **
  • 315
« Απάντηση #1981 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:18 »
χαιρομαι που τουλαχιστον αντιλαμβασεσαι αυτο Αρη

Εγω δεν χαιρομαι ομως που δεν αντιλαμβανεσαι εσυ ομως καποια πραγματα πολυ απλα!
Τι να κανουμε, τα επιπεδα βλεπεις....

Αποσυνδεδεμένος imeothanasis

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #1982 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:18 »
Οκ Θαναση βλεπω οτι τελικα με αυτο τον τροπο θες να μιλας σε ενα δημοσιο φορουμ που πουλας τα προιοντα σου......τοτε κανε συμβουλη μου ενα αλλο φορουμ εκτος εδω να τα λετε προσωπικα  :yes:

Αυτη ειναι atmisti η συμβουλη σου? Περιμενα οτι θα μπορουσες και θα ηθελες να μιλησεις μαζι μου σε προσωπικο επιπεδο

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #1983 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:19 »
δηλαδη θα ανεχομουν, η ανεχοσουν να να με η σε πουν( φουστη γιατι ετσι το καταλαβα εγω) και ολα καλα?? εγω παντος και στα ογδοντα μου θα σπασω την μαγκουρα πανω του η θα με στειλει  :yes:

Πως???

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
« Απάντηση #1984 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:20 »
Και πιστεψε με Θαναση οσο καιρο ειμαι μελος στο φορουμ ποτε δεν ειρθα ξανα σε αντιπαραθεση με κανενα ομως απο εχθες με καποιες δηλωσεις σου και καποια λεγομενα σου συγνωμη αλλα δεν μπορουσα να μην πω την γνωμη μου και ειμαστε εδω και για τα αρνητικα και για τα θετικα!!!

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #1985 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:21 »
Εγω δεν χαιρομαι ομως που δεν αντιλαμβανεσαι εσυ ομως καποια πραγματα πολυ απλα!
Τι να κανουμε, τα επιπεδα βλεπεις....

Μα δεν εχεις πει κατι ολη αυτη την ωρα Αρη. Να αντιληφθω κατι που υπαρχει μονο στο μυαλο σου?

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #1986 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:22 »
Αυτη ειναι atmisti η συμβουλη σου? Περιμενα οτι θα μπορουσες και θα ηθελες να μιλησεις μαζι μου σε προσωπικο επιπεδο
Σου ειπα και πριν το γιατι Θαναση........!! Εσυ ειπες οτι θες ετσι να μιλας με τους πελατες σου μεσα ομως σε ενα φορουμ που δεν ειναι ολοι πελατες σου !!!

Αποσυνδεδεμένος Leo

• *
  • 359
  • Customizing is my hobby
« Απάντηση #1987 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:23 »
Θα πρότεινα να ξεφύγουμε από όλα αυτά. Είναι μόνο ψυχοφθόρα χωρίς πραγματικό νόημα. Αντιπαραθέσεις αυτού του είδος δεν μας τιμούν. Δεν φτιάχνουν τη ζωή μας. Την χαλάνε.

Σε ότι αφορά το CT (για να επανέλθουμε στο σκοπό της παρουσίας μας εδώ) Έκανα ένα πείραμα Θανάση.
Αφαίρεσα τον κονέκτορα (χρησημοποιώντας τον Οδυσσέα με βάση για GGTS) και ο πόλος του Οδυ ήρθε σε επαφή με την μπαταρία αφού αυτή μπήκε μέσα στο CT, με αποτέλεσμα το όλο σύστημα να κοντίνει σημαντικά.
Το πρόβλημα της στεγάνωσης (Ώντας μονωτής στο επάγγελμα) το έλυσα ώς εξής: Ροδέλα από σκληρό πλαστικό πιρτσινωμένη στο κέντρο μπίκε σφυνωτά στο CT με ένα o ring από μέσα και πρεσαρίστικε με το βίδωμα της μπαταρίας. Καμία διαρροή.
Λέω τώρα, Εάν έφτιαχνες ένα κονέκτορα στενό όσο είναι δυνατόν ο οποίος θα βίδωνε ασωτερικά του CT, για την περίπτωση του Οδυ με βάση για GGTS θα χρειαζόταν μόνο ένα μονωμένο κέντρο θα είχαμε αρκετά κονότερο σύνολο κυρίως με τον πλήρη Οδυ, αλλά θα βοηθούσε στη μείωση μίκους με την τοποθ΄έτηση του δαχτυλιδιού του VIR.
Τι λές;

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #1988 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:23 »
Και πιστεψε με Θαναση οσο καιρο ειμαι μελος στο φορουμ ποτε δεν ειρθα ξανα σε αντιπαραθεση με κανενα ομως απο εχθες με καποιες δηλωσεις σου και καποια λεγομενα σου συγνωμη αλλα δεν μπορουσα να μην πω την γνωμη μου και ειμαστε εδω και για τα αρνητικα και για τα θετικα!!!

δεν ηρθες σε ρηξη πιθανον γιατι δεν ηθελες ή πιθανον γιατι δεν μπορουσες atmisti. Iσως επισης να εχεις ερθει σε ρηξη αλλα να μην το θυμασαι ή δεν θελεις να το πεις.

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #1989 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:23 »
δεν εχει μεγαλη σημασια το τι αλλα το πως το γραφεις atmisti. Δεν ειναι απαραιτητο να ενοχλησεις καποιον, μπορεις να του απευθυνεις το λογο ευγενικα και να εισαι σιγουρος οτι θα παρεις τις απαντησεις που θελεις.
Αυτο που λες Θαναση συμφωνο ομως εσυ δεν το τηρησες γνωμη μου..........

Αποσυνδεδεμένος e-aris

• **
  • 315
« Απάντηση #1990 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:24 »
Μα δεν εχεις πει κατι ολη αυτη την ωρα Αρη. Να αντιληφθω κατι που υπαρχει μονο στο μυαλο σου?

Το ειπα στο πρωτο μου ποστ.Το καταλαβαν ολοι,μονο εσυ εμεινες,ενταξει δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.
Κατα τα αλλα τι αλλο περιμενεις να σου πω?για το επιπεδο σου?σορρυ δεν μου επιτρεπει το δικο μου...

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ

• **
  • 317
  • GGTS ODYSEUS 2X18650 ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΟΥ !
« Απάντηση #1991 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:24 »
Θα πρότεινα να ξεφύγουμε από όλα αυτά. Είναι μόνο ψυχοφθόρα χωρίς πραγματικό νόημα. Αντιπαραθέσεις αυτού του είδος δεν μας τιμούν. Δεν φτιάχνουν τη ζωή μας. Την χαλάνε.

Σε ότι αφορά το CT (για να επανέλθουμε στο σκοπό της παρουσίας μας εδώ) Έκανα ένα πείραμα Θανάση.
Αφαίρεσα τον κονέκτορα (χρησημοποιώντας τον Οδυσσέα με βάση για GGTS) και ο πόλος του Οδυ ήρθε σε επαφή με την μπαταρία αφού αυτή μπήκε μέσα στο CT, με αποτέλεσμα το όλο σύστημα να κοντίνει σημαντικά.
Το πρόβλημα της στεγάνωσης (Ώντας μονωτής στο επάγγελμα) το έλυσα ώς εξής: Ροδέλα από σκληρό πλαστικό πιρτσινωμένη στο κέντρο μπίκε σφυνωτά στο CT με ένα o ring από μέσα και πρεσαρίστικε με το βίδωμα της μπαταρίας. Καμία διαρροή.
Λέω τώρα, Εάν έφτιαχνες ένα κονέκτορα στενό όσο είναι δυνατόν ο οποίος θα βίδωνε ασωτερικά του CT, για την περίπτωση του Οδυ με βάση για GGTS θα χρειαζόταν μόνο ένα μονωμένο κέντρο θα είχαμε αρκετά κονότερο σύνολο κυρίως με τον πλήρη Οδυ, αλλά θα βοηθούσε στη μείωση μίκους με την τοποθ΄έτηση του δαχτυλιδιού του VIR.
Τι λές;

Λεό μπορείς να βάλεις κάποια φωτό ?

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #1992 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:24 »
Σου ειπα και πριν το γιατι Θαναση........!! Εσυ ειπες οτι θες ετσι να μιλας με τους πελατες σου μεσα ομως σε ενα φορουμ που δεν ειναι ολοι πελατες σου !!!
τελικα δεν θελεις να σε κερασω καφε, ετσι δεν ειναι atrmisti?

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #1993 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:26 »
Αυτο που λες Θαναση συμφωνο ομως εσυ δεν το τηρησες γνωμη μου..........

πιθανον να εχεις δικιο, το πιθανοτερο να εχεις αδικο atmisti

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
« Απάντηση #1994 στις: Φεβρουαρίου 22, 2012, 01:26 »
Πως???
οταν τον ρώτησες αν εχει κοπέλα ξεκάρφωτα τι ενωουσες? και που κολαγε αυτο για να καταλάβω,μπορεις νο μου πεις ? ισως λαθος εγω ,αλα οχι χωρις εξήγηση

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5878 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1198 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114757 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451501 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111377 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376177 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6663 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15518 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29674 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul