vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

548 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, sakissalonika, lagoudakis, Mimhsdr, manoslykos

AIOLOS SS ατμοποιητής

Αποσυνδεδεμένος anapofasistos

• **
  • 132
  • Φύλο: Άντρας
Απ: AIOLOS SS ατμοποιητής
« Απάντηση #180 στις: Νοεμβρίου 12, 2012, 00:14 »
Πόσες μέρες κρατάει  μία αντίσταση;Εχω τον ΑΙΟΛΟ   και χρησιμοποιώ 2αρι φιτίλι και 0,17 σύρμα .Ατμίζω 6ml και μου αντέχει μόνο 2 μέρες .Αν κατάλαβα πρέπει να την καθαρίζω.Αν χρησιμοποιήσω 0,15σύρμα 1,5 φιτίλι τι θα κερδίσω σε γευση;Εχω VMAX.Η αντόχη εξαρτάτε από την καλη κατασκευή και μόνο;

Αν και το σκίσαμε λίγο το νήμα να πω και εγώ πως είχα το ίδιο πρόβλημα με τον Α2 classic.

Με 6ml/ημέρα γινόταν τούμπανο σε 2 μέρες. Μου φαίνεται οτι έφταιγαν τα hotspot που είχα, τα οποία αν και μικρά τα άφηνα γιατί σύντομα έπιαναν μάκα δεν ήταν ενοχλητικά.

Εδώ και 2 εβδομάδες σφίγγω λίγο περισσότερο το σύρμα στο σετάρισμα και προσέχω να βάζω τη βελόνα ανάμεσα στα φυτίλια (4χ1mm) ώστε να μη παραμορφώνεται η αντίσταση πάνω της κατά το στρίψιμο. Τώρα μου κρατάει 3-4 μέρες, ακόμα και όταν κάνω περισσότερα ml. Το αλλάζω γιατί πέφτει λίγο η απόδοση και η γεύση, αλλά τούμπανο δεν την βλέπω βλέπω πια..

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #181 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 23:25 »
μόλις σέταρα τον άιολο με  πλέγμα και φυτίλι
διπλό 2άρι φυτίλι και το πλέγμα να καλύπτει μόνο το σημείο που είναι η αντίσταση
αποτέλεσμα
 καλύτερη γεύση και καλύτερο ντουμάνι -
χτύπημα δεν μπορώ να πώ γιατί κάνω πλέον 3mg νικοτίνη  και 70 vg
για την ώρα πιστεύω  οτι αξίζει τον κόπο

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Νίκη

• **
  • 116
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e_High ατμιστής
« Απάντηση #182 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 01:15 »
Πως  να καταλάβω ότι έβαλα την σώστη΄ποσότητα σερας, γιατι όλο το υγρό μου χύνετε,πότε βαζω πολύ πότε λίγη.
Τι να κάνω για να είναι σωστά.

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 11:07 »
Αν τα υγρα σου ειναι vg , τοτε θες αρκετα αραιο να ειναι το σερα.
Πιο πυκνο για υγρα pg.

Αποσυνδεδεμένος Greeco555

• *
  • 22
« Απάντηση #184 στις: Νοεμβρίου 25, 2012, 12:13 »
παιδια συγνωμη αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω απο που μπορης να παρης τον Αιολο
ειδα οτι ειναι του ΓΚΑΣ αλλα που πωληται δεν καταλαβα

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868

Συνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #186 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 00:27 »
παιδια συγνωμη αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω απο που μπορης να παρης τον Αιολο
ειδα οτι ειναι του ΓΚΑΣ αλλα που πωληται δεν καταλαβα
δυστυχως δεν υπαρχει καιρο τωρα,μακαρι να ξαναβγαλει κομματια

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #187 στις: Δεκεμβρίου 16, 2012, 19:17 »
Λοιπόν επανέρχομαι μετά απο σχεδόν 22 ημέρες δοκιμής με mesh
1) Ακόμα με το αρχικό σετάρισμα με διπλό 2άρι φυτίλι και το πλέγμα (mesh) να καλύπτει μόνο το σημείο που είναι η αντίσταση
2) Τροφοδοσία άψογη απο τα δυο φυτίλια μόνο απο την μια μερια για να μην λερώνομαι όταν γεμίζω υγρό
3) Αντιστασεις περίπου 1,9-2,1 Ω (έχω κάνει περίπου 4 όλο αυτό το διάστημα)
4) Υγρό 3-4 mg νικοτίνη 75 vg- 25 pg (στο περίπού γιατί είναι Diy)

Εντυπώσεις και με μηχανικό G16 mod και με VV στα 3,7 volt
-Χτύπημα απόλυτα ικανοποιητικό για μένα
-Ντουμάνι δυστυχώς πλέον δεν μου επιτρέπουν να ατμίζω στο γραφείο γιατι ντουμανιάζει ο τόπος ;D
πραγματική ομίχλη
-Γεύση μια σκάλα καλύτερη απο σκέτο φυτίλι

Αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο γιατί το κάνεις μια φορά και μετά μόνο τις αντιστάσεις αλλάζεις
Οπότε για μια ακόμα φορά  :respect: :respect: για τον Αίολο
καθώς μετά απο πολλές ταλαιπωρίες που του έχω κάνει μου είναι πιστός και εργατικός :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Basstar5

• **
  • 107
AIOLOS SS ατμοποιητής
« Απάντηση #188 στις: Δεκεμβρίου 26, 2012, 00:17 »
Για λιγότερο απο εβδομάδα έγινα κάτοχος του Αιολου απο αγγελία συμφορουμιτη!ατμιζω αποκλείστικα 14 μήνες κ αυτη ήταν η πρώτη μου αγορά επισκευασιμου.είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που την επόμενη μέρα αφότου τον αποκτήσα ήμουν σε θέση να κάνω το εργαλείο να δουλέψει!εδω να τονίσω πως έπαιξε ρόλο τα βίντεο,οι φωτογραφίες και οι συμβουλές όλων σας στα διάφορα νήματα του φόρουμ..
Φτάνουμε λοιπόν στην 5η μέρα με τον αιολο και στο σεταρισμα που μου έκατσε που δε δίνει καθόλου καμένο κ παράλληλα καλο χτύπημα κ ατμο!
3πλο 2αρι φυτιλι με 20αρι σύρμα..αντίσταση απο Ότι λέει το vmax ~2,2ωμ..

Και τι Ωραία που είναι όταν βγάζεις μια έγνοια απο πάνω σου..του στυλ Έχω άκομα ένα καρτο..πρέπει να πάω να παρω.
Καβαντωσα απο 2μετρα σύρμα κ φυτιλι και το ταξίδι με τον αιολο ξεκινά!!

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #189 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 14:13 »
Πρώτη μέρα με τον Αίολο απο αγγελία και πρώτος μου επισκευάσιμος. Τα έκανα όλα απο την αρχή, βράσιμο, sera, αντίσταση, μου βγήκε περιπου 2.4 ohm με .20 kantal και 2πλο δυαρι φυτίλι, το έβαλα στο vamo στα 8 watts και έχει γεμίσει το δωμάτιο ντουμάνι. Αψογος... το μόνο που με πειράζει έιναι οτι δεν έχει καθόλου καλή απόδοση στο μηχανικό μου που ήθελα να το συνδιάσω και αυτό μάλλον λόγω υψιλής αντίστασης. Θα δοκιμάσω να φτιάξω μικρότερη και θα ενημερώσω..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 30, 2013, 15:27 από DeareN »

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #190 στις: Ιανουαρίου 30, 2013, 14:42 »
Καλοάτμιστος
θα το ευχαριστηθείς
μια αντίσταση γύρω στα 1,9-2,1 Ωμ
θα  :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana:

Αποσυνδεδεμένος Basstar5

• **
  • 107
« Απάντηση #191 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 22:54 »
Ένα update μετα απο δυο μήνες με τον αιολο..ας μιλήσουν οι εικόνες

Το εργαλείο

Τα μέσα του

Το καζάνι

Λίγο πριν το ολοκαύτωμα
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2013, 22:41 από Basstar5 »

Αποσυνδεδεμένος Basstar5

• **
  • 107
« Απάντηση #192 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 22:55 »
Και το φιναλε γιατί δε Χωραγε στο άλλο μήνυμα...συμπέρασμα.;;δεν υπάρχει πιο τίμιος ατμοποιητης..η απλότητα στο μεγαλείο της!

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #193 στις: Φεβρουαρίου 05, 2013, 23:32 »
Φίλε μου δοκίμασε και το σετάρισμα που κάνω στην Απάντηση #181 πιο πάνω
και θα δεις τον Αίολο σε όλο του το μεγαλείο :respect: :respect:
Υ.Γ. Ωραίες Photo :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Jericho

• **
  • 402
  • 7ml/Day DIY 75/25% VG/PG / 14MG
« Απάντηση #194 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 00:11 »
ρε παιδιά έχω το εξης πρόβλημα

σε κάποιες τζούρες (συνήθως στις πρώτες. μετά από παύση) ακούω ένα μικρό γρουργουρητό, (αν συνεχίσω σταματάει)
και αν τον ξεβιδώσω από το mod έχει λίγο υγρό στο κάτω μέρος (προφανώς από τις τρύπες αέρα μιας και την πρεσαριστή βίδα δεν την έχω πειράξει ποτέ)
πρέπει να φταίει ότι τον γεμίζω πολύ, σωστά? η μπορεί να είναι κάτι άλλο?

Παιδιά μάλλον τον είχα υπέργεμίσει γιατί τώρα σταμάτησε να κάνει και το γουργουρητό και την διαρροή από κάτω.

Aν και έχω τον Αίολο αρκετό καιρό, τώρα αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί του σοβαρά και δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με το σέρα και το γέμισμα του.

Ξέρω ότι θέλει γέμισμα από κάτω προς τα πάνω, και μπουκαλάκι με βελόνα αλλά με τις ποσότητες πειραματίζομαι ακόμα.

Κανονικά δεν πρέπει να σταματήσω μόλις δω το σέρα να ψιλόμουλιάζει μέχρι επάνω?

Επίσης κάποιος συμφορουμίτης παραπάνω αναφέρε ότι το γεμίζει με 30 - 35 σταγόνες? υφίσταται?

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2013, 04:04 από Jericho »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359827 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328126 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F