vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

AIOLOS SS ατμοποιητής

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
  • Φύλο: Άντρας
Απ: AIOLOS SS ατμοποιητής
« Απάντηση #135 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 00:54 »
??? ???
Σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρεις (άσχετα με την πόλη ).. εγώ δεν ξέρω πολλά.. ;)

Καλο βρίσκω πάντως να μην ανοίξει το θέμα αντιγραφών όπως έγινε στο παρελθόν.. απλά η γνώμη μου

Sent from my A100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #136 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 00:57 »
ο οπαδισμος δημιουργειται με διαφορετικα πραγματα , οχι με τα ιδια :)

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #137 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 01:36 »
Τώρα τι μύγα σε τσίμπησε πάλι? 8) :))

Αποσυνδεδεμένος Μάριος

• 92
  • Ψάξε και διάβασε,μετά δοκίμασε και μετά γράψε..
« Απάντηση #138 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 01:49 »
Οκ. Οχι προς αντιπαράθεση ή οπαδισμους, καθαρά τις διαφορές που παρατηρησα αν και έχουν αναφερθει ξανα.
Και μιας και δεν ειναι νημα κατασκευαστή μπορω να πω την αποψη μου και να τον συγκρινω.
Εχω και ατμιζω καθημερινα τον spheroid και ειμαι ευχαριστημένος.
Τωρα σχετικα με αντιγραφες και το ηθικο του ζητηματος αυτο ειναι κατι που δεν ενδιαφερει στην τελικη τον αγοραστη-ατμιστη αλλα τους 2 κατασκευαστες.
Λοιπον, οπως ειπα έχω τον spheroid και τον εχω δουλεψει και μαθει.
Ετυχε να σεταρω και να δοκιμασω τον Αιολο ενος φιλου και παρατηρησα το προφανες οτι εξωτερικα είναι ιδιοι. Ο αιολος έχει χαραγμενα logos, βιδα για θετικο πολο και όχι τοσο καμπυλωμένο το πανω καπακι με την καμπανα.
Η καμπανα τωρα εσωτερικα, ειναι πιο κοντη απο οτι στο σφεροιντ, με αποτελεσμα να παιρνει πιο λιγο φιλτρο και πιο λιγο υγρο και λογικα να φαιρνει λιγο πιο κρυο ατμο.
Απο αποψη σεταρισματος είναι το ιδιο, ευκολοι. Η αλλη βασικη διαφορα ειναι οτι ο σφεροιντ εχει ενα καλαμακι κατω απο την αντισταση ενω ο αιολος μια τρυπα και στη βαση 2 τρυπουλες συν τις τρυπουλες στο σπειρωμα και έτσι η τζουρα ειναι πιο αερατη.
Αυτα.
Ειχα μεγάλη περιεργια να τον δω και να τον δοκιμασω απλα για να δω τις διαφορες και για το αν θα με κατσει καλυτερα. Δεν εκατσε. Μια χαρα κατασκευη αλλα πολυ αερατη τζουρα για τα γουστα μου και πιο μικρη καμπανα.
Σε καποιον θα αρεσει σε αλλον οχι.

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #139 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 02:12 »
Τώρα τι μύγα σε τσίμπησε πάλι? 8) :))
απλα ειδα το νημα μπροστα μου και μου γυρισε το μυαλο.... ολα καλα :)

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #140 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 02:45 »
Εγώ λεω να μην συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα γιατί..

Παράθεση
Δεν είναι σκοπός της συζήτησης να απονείμει τα εύσημα στον κατασκευαστή σχετικά με την πρωτοτυπία του ή να γίνει συζήτηση για το ποιος αντέγραψε ποιον. Τέτοιες συζητήσεις καταλήγουν σε αντιπαραθέσεις και οπαδισμό χωρίς να βοηθάνε τον τελικό χρήστη στο ελάχιστο.

Σωστά.  :yes:

Αποσυνδεδεμένος thepar

• *
  • 72
  • Καραμελα του Ιακωβ και του Cov
« Απάντηση #141 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 02:47 »
Έχω τον ΑΙΟΛΟ 3 βδομάδες και δούλευε άψογα αλλάζοντας φιτιλοαντίσταση κάθε περίπου 3 μέρες.
Χθες το βράδυ άρχισε να μου δίνει καμένο παρόλο που το σέρα ήταν γεμάτο υγρό.
Από χθες έχω φτιάξει τουλάχιστον 10 σεταπ αλλά αποτέλεσμα κανένα.

Τι δεν φταίει:
1. Το φιτίλι, καθώς δοκίμασα 2αρι και 3αρι από 3 διαφορετικά μαγαζιά (άσε που τόσο καιρό τα ίδια φιτίλια χρησιμοποιούσα χωρίς πρόβλημα)
2. Το σύρμα, καθώς έκανα σεταπ με 15αρι-17αρι-20αρι
3. Χαμηλή αντίσταση, καθώς όλες ήταν 1,6-2,0Ω και φέρναν καμένο σε ego μπαταρία αλλά και σε lava ακόμα και στα 3V
4. Χοτ σποτ δεν υπήρχαν
5. Το τύλιγμα γίνεται με βελόνα για να μην είναι πολύ σφικτό.
6. Όλα τα σεταπ χθες/σήμερα έφερναν καμένο αλλά έγιναν ακριβώς όπως τα σεταπ που έκανα 3 εβδομάδες τώρα και δούλευαν κανονικά.

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
Δες μηπως το συρμα μενει ακαλυπτο δηλαδη δεν εφαπτεται με το φυτιλι και σου φερνει καμενο.Κοντα στις βιδες που ασφαλιζει

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #142 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 04:33 »
απλα ειδα το νημα μπροστα μου και μου γυρισε το μυαλο.... ολα καλα :)

Έτσι :thumpup:
Άσε τους σιδεράδες στη δουλειά τους και εμείς... :cigar: :cigar: :cigar: ;)

Αποσυνδεδεμένος Jericho

• **
  • 402
  • 7ml/Day DIY 75/25% VG/PG / 14MG
« Απάντηση #143 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 00:19 »

Πήγα και τον πήρα σήμερα το πρωί.

πριν λίγο κατάφερα να τον στήσω και το ντουμάνι είναι ικανοποιητικό (κατά την γνώμη μου).

Θα ήθελα την γνώμη σας και αν πιστεύετε ότι μπορώ να επιτύχω περισσότερο ντουμάνι με καλύτερο στήσιμο (αν ναι θα ανεβάσω φωτογραφίες)

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος nikpar

• **
  • 296
« Απάντηση #144 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 00:23 »
Δώσε volt είναι λίγο το ντουμάνι :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος Drunkyard

• **
  • 221
  • Σύντομα θα ξεπροβάλλει.....
« Απάντηση #145 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 00:46 »

αδερφέ  :bye:
δοκίμασε σύρμα 0,17 με
2 μισές( ακριανές ) κ 2 (ολόκληρες) μεσαίες
Έτσι είσαι στο 1,5-1,7 ανάλογα με το ποσό έχεις σφίξει της βόλτες .Σου συνιστώ χαλαρά
Πέρασε της Άκρες του σύρματος ανάμεσα από την τρύπα εισαγωγής αερα,κ μόλις τα σφύξεις ανέβασε την αντίσταση να κάτσει παράλληλα με τα
παξιμάδια.

εαν το πετύχεις κ με μια ego θα δεις κάργα ντουμάνια ..  :laugh1: :laugh1:

κάτι έχεις βάλει στην βάση .... :hmmm:
 ανταπτορα η ρυθμιστή τζούρας?

Αποσυνδεδεμένος Jericho

• **
  • 402
« Απάντηση #146 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 01:00 »
Δώσε volt είναι λίγο το ντουμάνι :thumpdown:

Έχω φτιάξει αντίσταση 1.6ohm και τον δουλεύω από 3.5v εως 3.7v

στα 4v αρχίζει να με γδέρνει στο λαιμό.

Μήπως να φτιάξω λίγο μεγαλύτερη αντίσταση και μετά να ανεβάσω volt?

Ακουσα ότι όσο μικρότερα τα ohm τόσο περισσότερο το ντουμάνι.

Αποσυνδεδεμένος Drunkyard

• **
  • 221
  • Σύντομα θα ξεπροβάλλει.....
« Απάντηση #147 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 01:14 »
καλα είσαι
απλά δοκίμασε να μετακινήσεις την αντίσταση παράλληλα με την τρυπά
έχει μεγάλη σημασία που θα είναι η αντίσταση τοποθετημένη.
απλά πρόσεχε να μην την έχεις να ακουμπάει επάνω στην βάση,γιατι χάνεις επιφάνεια καύσης + ατμό
Τα φιτίλια που ακουμπάνε στο σέρα, να είναι ίσα ίσα κούτελο που λένε με το σέρα.
2πλο φιτίλι με 4 άκρες να ακουμπάνε το σέρα κ καθάρισες. Μην κάνεις θηλιές
Εισαι στην αρχη ακόμη,κ πειραματίσου εάν έχεις μπόλικο φυτιλι.Σε λίγες μέρες θα διαπιστώσεις ότι για τα λεφτά του έχει πολύ αξιόλογος.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 01:20 από Drunkyard »

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
« Απάντηση #148 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 01:19 »
μια χαρα ειναι το ντουμανι..επισης τα 3,7 του λαβα 2 (αποτι βλεπω) ειναι περισσοτερα απο τα 3,7 μιας εγκο twist ας πουμε λογω παλμικου..1,6 επισης ειναι πολυ καλη αντισταση για ατμο...αν δεν εχεις και προβλημα τροφοδοσιας και εχεις κ καλη γευση(η οποια χρειαζεται  στρωσιμο το σεταρισμα για να βελτιωθει) θα ελεγα να μην αλλαξεις τιποτα..!

Αποσυνδεδεμένος Jericho

• **
  • 402
« Απάντηση #149 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2012, 01:20 »

αδερφέ  :bye:
δοκίμασε σύρμα 0,17 με
2 μισές( ακριανές ) κ 2 (ολόκληρες) μεσαίες
Έτσι είσαι στο 1,5-1,7 ανάλογα με το ποσό έχεις σφίξει της βόλτες .Σου συνιστώ χαλαρά
Πέρασε της Άκρες του σύρματος ανάμεσα από την τρύπα εισαγωγής αερα,κ μόλις τα σφύξεις ανέβασε την αντίσταση να κάτσει παράλληλα με τα
παξιμάδια.

εαν το πετύχεις κ με μια ego θα δεις κάργα ντουμάνια ..  :laugh1: :laugh1: 

κάτι έχεις βάλει στην βάση .... :hmmm:
 ανταπτορα η ρυθμιστή τζούρας?

Φίλε θα το προσπαθήσω, ωραίος!

Η αντίσταση που πήρα είναι 0,17 και το φιτίλι 2 χιλιοστά.

επειδή δεν έχω καταλήξει ακόμα για θήκη για το λάβα έχω κάνει μία πρόχειρη πατέντα με 2 αντάπτορες 510 έχω περάσει από μέσα το κλασσικό λουράκι λαιμού και από πάνω το έχω κλειδώσει με τον dct για να το κρατάει.

Θα του βάλω θήκη σύντομα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359902 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374802 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328169 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99929 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F