Από τον συντονισμό:
Το θέμα δεν είναι για την ιδιωτική ζωή των ηθοποιών και των διάσημων. Γι' αυτό υπάρχει ανάλογο θέμα εδώ:
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάροΣκεφτόμουν το πόσο έχει προβληθεί το κ.τ. από τον κινηματογράφο την τηλεόραση το θέατρο και τα έντυπα.
Στις παλιές ταινίες όλοι κάπνιζαν (κυρίως οι καλοί και τις όμορφες στιγμές). Πολλές φορές και στο θέατρο συμβαίνει αυτό από τους πρωταγωνιστές και ακόμα και ο Λούκι Λούκ είχε τσιγάρο μέχρι που του έβαλαν το στάχυ στο στόμα.
Ακόμη καπνίζουν οι πρωταγωνιστές αλλά συνήθως πλέον οι "κακοί" αφού έχει αλλάξει ελαφρώς το κ.τ. status target group (δεν είναι δόκιμος ο όρος αλλά νομίζω γίνεται κατανοητός).
Τελικά θέλω να καταλήξω στο ότι δεν έχω δει ακόμη κανέναν να ατμίζει στο σινεμά ή στο θέατρο ή στα έντυπα. Και δεν εννοώ απαραίτητα πρωταγωνιστή. Δεν έχω δει ούτε κάποιο περαστικό κομπάρσο στο βάθος του πλήθους να ατμίζει.
Δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό είναι τυχαίο ή υπάρχουν σκοπιμότητες δεδομένου ότι ουσιαστικά στον κινηματογράφο, τηλεόραση (και τα υπόλοιπα μέσα) θα έπρεπε να βλέπουμε περίπου ότι βλέπουμε και στον γύρω κόσμο (όσο αφορά στο άτμισμα εννοώ και όχι στους σούπερ ήρωες)...
Διευκρινίζω ότι δεν εννοώ δελτία ειδήσεων για τηλεόραση αλλά σειρές, τηλεταινίες κτλ.