vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

493 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos, mathimatikos1966, lagoudakis

Συμπεριφορα παλμικης τασης και ατμιση

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• 1209
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
Απ: Συμπεριφορα παλμικης τασης και ατμιση
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 20:23 »
Επειδή είχα κάποιες δουλειές δεν μπόρεσα να σας απαντήσω .

Όλα τα ερωτήματα που έθεσα σε προηγούμενο post έχουν απόλυτη σχέση με το χόμπι μας .
Ο σκοπός είναι να διασταυρώσουμε την γνώση για τους νόμους τις φύσης με το γεγονός τις διαδικασίας ατμίσματος Η.T.
Εάν δεν συνδυαστεί η ηλεκτρο - ηλεκτρονική συμπεριφορά της αντίστασης μας στης συνθήκες εργασίας της με τους νόμους τις φύσης δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε την σωστή τροφοδοσία του κυκλώματος μας.
Όταν αντιληφθούμε τι πραγματικά και σοβαρά συμβαίνει τότε μόνο θα μπορούμε να έχουμε άποψη για το πως θα είναι το κύκλωμα μας.

Από ότι συμπεραίνω οι περισσότεροι έχετε δοκιμάσει παλμικά τροφοδοτικά (MOD) και σίγουρα έχετε βγάλει τα συμπεράσματα σας , που δεν είναι λάθος .
Λάθος είναι ο σχεδιασμός τον συγκεκριμένων MOD , με αποτέλεσμα την μικροάναρχη ατμοποίηση , το θετικό τους ότι δεν γονατίζουν στις υψηλές απαιτήσεις του ατμίσματος Η.T , άλλο θετικό ότι δεν έχουν τις απώλειες τον υπολοίπων , εκτός βέβαια απλού μηχανικού Mod που και εδώ λόγο ίδιας διαχείρισης έχουμε αρχή - μέση - τέλος ( ότι μας δίνει η μπαταρία μας )
Θα πρότεινα να βρείτε από κάποιον φίλο η γνωστό σας ένα Koss , να ζητήσετε να το δοκιμάσετε και αυτό γιατί έχει κάποια σοβαρή διαφορά με τα εργοστασιακά στον τρόπο λειτουργίας του ( Δανειστείτε το μία μέρα όχι για λίγα λεπτά η ώρα).
Πιστεύω πως θα καταλάβετε πολλά γιατί έχει την δυνατότητα να ρυθμίζει και τον Χρόνο (f) της διακοπής φτάνοντας σε σημείο να παρομοιάζεται με μηχανικό .
Είμαι of topic όμως και μπορεί να διαγραφεί από την διαχείριση αλλά αν δεν τα αναφέρω εδώ θα χαθεί η σωστή ροΐ πληροφοριών.
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση ούτε να επωφεληθώ κάτι, άλλωστε το mod θα σταματήσει να φτιάχνεται.

Μου είναι πραγματικά δύσκολο να σας εξηγήσω μέσα από ένα chat κάποια πράγματα και θα απαιτούσε ώρες πολλές και σχεδόν ένα βιβλίο για επεξηγήσεις , νόμους , θεωρία , πράξη , απορίες .

Πάντως πιστεύω πως η επόμενη γενιά παλμικών mod θα είναι ποιο σωστά σχεδιασμένα ώστε να πετύχουν και οικονομία και απόδοση σωστή .
Ένα μόνο πρόβλημα θα υπάρχει , πως είναι micro smd electronic και θα υπάρχουν πάντα προβλήματα .
Χθες επιχείρησα να φτιάξω ένα πολύ γνωστό σας mod αλλά είναι αδύνατον χωρίς κάποια ακριβά μηχανήματα - εξαρτήματα.
Συγνώμη Νίκο δεν τα κατάφερα.  :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 11, 2012, 15:54 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FpqDY21obaM&feature=plcp[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 20:32 »
Καλησπερα παιδια.
Με προβληματισατε παρα πολυ. Επειδη τα ερωτηματα που προεκυψαν σε εμενα ηταν περισσοτερα απο τις απαντησεις, θα ηθελα να μοιραζστω μαζι σας τον προβληματισμο μου και αν γινεται να με βοηθησετε.
Ειμαι φρεσκος στην ολη φαση του VV. Εχω παρει προσφατα μια αυτη τη μπαταρια http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,12262.0.html και χρησιμοποιω ενα vivi nova με αντισταση 2,4. Απο θεμα τασης παιζω μεταξυ 4.0v-4.5v αναλογως. Δηλαδη το πρωι με τον καφε δεν το εχει οργανισμος μου για πολλα volt ενω στη διαρκεια της μερας που γινομαι πιο... "λαιμαργος" το ανεβαζω. Εκτος απο την δικη μου αισθηση, με βοηθησαν αρκετα και καποια πινακακια που βρηκα εδω και εδειχναν στα ποσα volt πρεπει να δουλευει η καθε αντισταση.
Ερχομαι λοιπον στο θεμα μου. Εχω αποφασισει να παρω ενα mini lava και ειμαι ενθουσιασμενος με την ιδεα. Διαβαζοντας αυτο το θεμα ομως ψιλοξενερωσα διοτι σκεφτομαι "αμα παρω το lava, βαλω πανω το vivi nova και το ρυθμισω στα 4,2 οπως συνηθως, μηπως θα μου μεινει στα χερια γιατι αντι 4,2 θα δωσει 104,2?".
Μετα σκεφτομαι πως τωρα ειναι καποιες στιγμες που μπορει να νιωσω πιο "λαιμαργος" (οπως ειπα πριν) και τα 4,2 να μη με καλυπτουν οποτε το τσιμπαω λιγο. Δηλαδη αν το παω απο τα 4,2 στα 4,4-4,5 τη νιωθω τη διαφορα. Με το lava θα μπορω να παιξω σε τετοιες μικρες αποκλεισεις? Γιατι, αντε και πες οτι το βρισκω το σημειο που μου κανει ασχετα με το τι γραφει. Πες οτι το βαζω ρε αδερφε στα 3.0 και το αισθανομαι σαν 4,2 και ειμαι οκ. Αν ερθει η ωρα που θα θελω να το τσιμπησω λιγακι και το παω στα 3.2, θα νιωσω αυτη τη μικρη διαφορα που χρειαζομαι για να καλυφθω η θα παει στο Θεο?
Με λιγα λογια, ασχετα αν ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα, μπορεις με ενα παλμικο να κανεις ενα συσχετισμο με την οθονη του (να ξερεις πχ ποσο αισθητη θα ειναι η διαφορα που θα νιωσεις ανεβοκατεβαζοντας 0.2v) ειναι ειναι εντελως αλλου για αλλου? Γιατι αν 0,2ν στην οθονη ειναι 2ν στην πραξη, τοτε χεσε μεσα. Να θες ενα κλικ παραπανω και να πας αδιαβαστος....
Συγνωμη αν σας κουρασα με ολο αυτο το κατεβατο, απλα θελω πριν κανω την αγορα να ξερω οτι δεν τα πεταω στον κουβα. Οι κυριοι προβληματισμοι μου ειναι 2:
1) Τωρα αν ξερω την αντισταση ξερω και στα ποσα volt περιπου θα το βαλω. Με το παλμικο θα ξερω η θα πηγαινω κουτουρου και οπου κατσει?
2) Κατα τη διαρκεια της μερας το πειραζω συχνα, ανεβοκατεβαζοντας +/- 0,3 αναλογως τις αναγκες. Ισως να ειναι στο μυαλο μου η διαφορα που νιωθω και πρακτικα να ειναι μικρη, αλλα αυτα τα μικρα "κλικ" πιο πανω η πιο κατω που χρειαζομαι μερικες φορες, με το παλμικο θα τα παιρνω η @@?
Ευχαριστω  και συγγνωμη αν κουρασα.

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 20:40 »
καλησπερα φιλε μου... δεν ειμαι ο καταληλοτερος για να σου απαντησω αλλα αν δεις τα παραπανω βιντεο και ποστ λογικα θα καταλαβεις οτι τα παλμικα χτυπανε πολυ παραπανω απο οσο δειχνουν...με το παλμικο αρα στο περιπου θα ξερεις που βρισκεσαι αλλα και παλι δοκιμαζοντας θα βρεις το σημειο που θα σου αρεσει...αλλωστε και στα μη παλμικα μοντακια δεν κρινουμε απο ενα πινακακι που θα ατμιζουμε αλλα κρινουμε απο τα προσωπικα μας γουστα...τεσπα αυτα τα λιγα αοριστα απο εμενα απλα επειδη ανεφερες συγκεκριμενα το λαβα το καινουργιο που σκεφτεσαι να παρεις και που ειναι παλμικο δες αυτο το βιντεο και θα σου λυθουν πιστευω οι ερωτησεις...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mcSXXlhpwlM&feature=plcp[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 20:45 »
καλησπερα φιλε μου.
Για το lava που λες δεν μπορω να σου απαντησω συγκεκριμενα γιατι εχω το μεγαλο την πρωτη version. Περα ομως απο αυτο, οι χρηστες που εχουν παλμικα μοντ ειναι παρα πολλοι πλεον (και εγω ενας απο αυτους με το Zmax). Αν η ενταση που νιωθει ο ατμιστης στην χρηση πηγαινε για ψιλου πηδημα στο θεο.. οπως καταλαβαινεις θα ειχαν απορηφθει αμεσα αυτα τα μοντς.
Δεν ειναι ετσι λοιπον. Οι ολες μετρησεις γινονται για τους χρηστες που λενε οτι ατμιζω πχ σε τοσα βολτ, η ρυθμιση που βαζω και εδω περιμενω να μου βγαλει το ιδιο αποτελεσμα. Εδω χανουν τα παλμικα της σημερινης αγορας. Αν ψαξεις μονος σου τις ρυθμισεις (απο την αρχη) με την αντισταση που εχεις των 2,4βολτ θα βρεις το σημειο που θα σε καλυπτει.

Τωρα για τις μεταβολες που λες.. εξαρταται κατα ποσο ακριβεια θελεις και ποσο ευαισθητος εισαι στο να το διακρινεις :) εννοω, λες πχ μικρα κλικ.. μικρα ειναι αλλα ισως οχι του 0,1 ενος σταθερης τασης μοντ. Δεν θα σε καψει αμεσως. Αν βεβαια πας σε χαμηλες αντιστασεις πχ 1,8Ωμ εκει θα βρισκεις πιο ευκολα καμμενο.

Η αποψη μου συνολικα.. μην φοβηθεις το mini lava. Τα σημεια ατμισης που θελεις πιστευω θα τα βρεις. Αν ομως οι μεταβολες διαθεσης σου ειναι να ανεβασεις κατα 0,1βολτ ακριβως την ταση.. παρε αλλο ενα EGOV που εχεις και σε αφηνει ικανοποιημενο.

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 20:47 »
Δεν ξέρω για το Lava γιατί δεν το έχω δουλέψει.
Για το Vmax όμως που θεωρείτε από τα ποιο ¨δυνατά" παλμικά , πρόβλημα θα έχεις μόνο στη χαμηλότερη ένδειξη , στην περίπτωση που είναι ήδη παραπάνω από αυτή που χρειάζεσαι .
Όταν αυξάνεις μετά από αυτό το σημείο σιγά σιγά , δεν θα έχεις πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 20:57 »
Καταρχας σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες και κατατοπιστηκες απαντησεις.
Mulder, το βιντεο με καλυψε 100% φιλε, σε ευχαριστω παρα πολυ. Ουσιαστικα ειδα οτι η μεταβαση απο 3 σε 6 ειναι ομαλη, ασχετα αν ειναι παραπανω απο οσο γραφει η οθονη. Αυτο ηταν που με απασχολουσε περισσοτερο. Δε με ενοχλει αν το βαλω την οθονη στο 3 και παρω 4, με ενοχλει αν απο 3 το παω 3,2 στην οθονη και στην πραξη απο 4 παει 5. Οποτε ησυχασα με αυτο που ειδα. Στο κατω κατω δεν χρειαζεται να το βλεπω και σαν volt, θα το βλεπω απλα σαν βαθμιδα. Πως λεμε "βαλε τον ανεμιστηρα στο 4", κατι τετοιο. χαχαχαχαχαχαα.
Σας ευχαριστω παιδια, να ειστε καλα.

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 21:53 »
Αν και συμφωνω σε αρκετά με τα οσα έχουν ειπωθει μέσα σ' αυτό το νημα, πιστευω οτι υπάρχει ένα βασικό ερωτημα στα όσα αναφέρονται.
Τι είναι παλμικό μοντ και ποιό δεν είναι παλμικό

Αλλα πέρα από αυτό  κατι πολύ βασίκό που δεν λαμβανεται υπόψη είναι ο δειγματισμός που κάνει το νευρικό μας συτημα με ποιά συχνότητα και τι αντιλαμβάνεται τελικά το αποτέλεσμα της Vμεγιστης  ή της Vμεσης.
Σ' αυτό βασίζεται η ψευδαίσθηση που άλλα βλέπουν τα ματια μας και αλλα αισθάνεται ο λαιμός μας.
Απλό παράδειγμα είναι οτι δεν βλέπουμε οτι αναβοσβηνει το φως ενω η τάση μετάβαλεται  συνεχως στο εναλλασόμενο ρευμα. Αν η συχνοτητα του δυκτιου έπεφτε κατω από 25Ηz θα το βλεπαμε ν' αναβοσβηνει.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 22:00 »
μα... δεν νιωθεις αυξομειωση στην "ενταση" του ατμισματος κατα την διαρκεια της τζουρας και φυσικα δεν καταλαβαινεις τα pick της τασης.. αυτο ειναι βεβαιο..
το ατμιστικο αποτελεσμα ομως σε σχεση με μια σταθερη ταση εξοδου ιδιας ρυθμισης απο τον ατμιστη.. ειναι διαφορετικο. Πανω σε αυτο συζηταμε
αυτη η γρηγορη διακυμανση στην ταση εχει αισθητα αποτελεσματα στον χρηστη (αυτο που αποκαλουν "δυναμη" συχνα οι χρηστες των παλμικων μοντ)

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 22:15 »
Διαφωνω μαζί σου μόνο ως προς τη εννοια  της σταθερής τάσης. Αν η συχνοτητα λειτουργίας χρησιμοποιώντας διαμορφωση ευρους PWM ηταν πολυ μεγαλύτερη δεν θα είχε καμια διαφορά από από ενα μoντ με διαμόρφωση πλάτους, και οι ενδειξεις σε ενα βολτομετρο θα ηταν πιό κοντα στην πραγματικότητα.
Εγω πιστεύω οτι η συχνοτητα των χρησιμοποιούμενων PWM μοντ είναι τόσο χαμηλή  ωστε να αντιλαμβανομαστε χτυπημα από ισχυ τασης 8 βολτ ή 6βολτ.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2012, 22:30 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 22:28 »
οκ..
αλλα με το "αν" δεν κανουμε τιποτα...
κρινουμε οτι ειναι και παιζει τωρα...

υπαρχουν πολλα "αν" που θα μπορουσαμε να πουμε στο πως θα ηταν το αποτελεσμα
(οφ τοπικ... θεωρω και ψηλοτερη συχνοτητα να υπηρχε, τα θεματα με το Vrms δεν θα λυνονταν χωρις σωστες ρυθμισεις απο τους κατασκευαστες.. αλλα ας μην μπουμε στα υποθετικα σεναρια περισσοτερο)

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 22:37 »
ήδη σας εχουμε χάσει..... αμα μπείτε και πιο βαθεια ... get a thread!!! :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 22:47 »
οκ..
αλλα με το "αν" δεν κανουμε τιποτα...
κρινουμε οτι ειναι και παιζει τωρα...

υπαρχουν πολλα "αν" που θα μπορουσαμε να πουμε στο πως θα ηταν το αποτελεσμα
(οφ τοπικ... θεωρω και ψηλοτερη συχνοτητα να υπηρχε, τα θεματα με το Vrms δεν θα λυνονταν χωρις σωστες ρυθμισεις απο τους κατασκευαστες.. αλλα ας μην μπουμε στα υποθετικα σεναρια περισσοτερο)
Δεν μιλάω υποθετικά. Και τα άλλα μοντ παλμικά είναι. Απλά δεν μπορεις να ξεγελάσεις ακομα και ένα βολτομετράκι της πλακας με υψηλή συχνότητα παλμοτροφοδοτικό γιατι σ' αυτό φαίνεται οτι η τάση είναι συνεχή.
Προσωπική αποψη είναι οτι χρησιμοποιήσανε αυτή τη τεχνολογία για να κανουν μαγικά. Δεν διαφερει σε τίποτα από ένα provari από πλευράς απόδοσης και μονο με ρυθμιση σε μεγαλυτερη τάση. (Δεν εχω provari ουτε θα εχω ποτέ.Το έχω δοκιμάσει μονο). Απλά τουλάχιστον γ' εμενα λεω θέλω να  το ρυθμίζω  και να το εμπιστευομαι. Προφανως σε καποιον αλλο του φτάνει αυτό που αισθανεται και ειναι ευτυχής.

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 23:22 »
παιδια εσεις που κατεχετε τα παλμοτεχνικα..
εφτιαξα ενα vivi nova με mesh :D το provari μου δειχνει 2.2 και παιζει στα 4.2 βολτ:yes:
το vmax δειχνει 1.8  :confused1: μου κανει κατι μπουρμπουληθρες που και που... και τρωω σιδεριλα στα 3.3 βολτ ???
ξερει κανενας τι φταιει ?

παντως νομιζω οτι το μονο που δεν φταιει ειναι το mesh :D κιας ειναι το πρωτο που φτιαχνω  ;D

Αποσυνδεδεμένος digitalis

• **
  • 466
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 23:37 »
Επι του πρακτεου λοιπον.
Καποιος που εχει στη διαθεση του ενα προβαρι και ενα pwm mod εχει δοκιμασει να ατμισει τον ιδιο ατμοποιητη στην ιδια ταση?
Και εννοω αν για το προβαρι ειναι πχ στα 4,5V να ειναι και με το pwm στα 4,5 V, τα rms ομως και οχι αυτα που δειχνει η οθονη.
Θα ειχε ενδιαφερον. Βεβαια θα μου πειτε που να ξερουμε που ειμαστε στο pwm.
Κατα προσεγγιση με τους ηδη υπαρχοντες πινακες που κυκλοφορουν, με πολυ στρογγυλεμα και καλη διαθεση κατι μπορει να γινει.
Η "δυναμη" των παλμικων κατ'εμε οφειλεται καθαρα στις λαθος διαβαθμισεις των κινεζων.
Το να βαζεις 3 και να παιρνεις 4,5, ε, οπως και να το κανουμε κανει μπαμ.
Στην ουσια ομως τι διαφορες εχουμε με τα δυο ειδη μοντ στις ιδιες συνθηκες, στα ιδια πραγματικα βολτ?
Επισης σε δυο pwm μοντ στις ιδιες συνθηκες (ατμοποιητη/βολτ) αλλα διαφορετικης συχνοτητας, τι διαφορες εχουν?
Μεχρι τωρα εχω δει pwm στους 50 και στους 100 κυκλους. Καποια διαφορα θα εχουν μεταξυ τους αλλα ποια αραγε?

παιδια εσεις που κατεχετε τα παλμοτεχνικα..
εφτιαξα ενα vivi nova με mesh :D το provari μου δειχνει 2.2 και παιζει στα 4.2 βολτ:yes:
το vmax δειχνει 1.8  :confused1: μου κανει κατι μπουρμπουληθρες που και που... και τρωω σιδεριλα στα 3.3 βολτ ???
ξερει κανενας τι φταιει ?

παντως νομιζω οτι το μονο που δεν φταιει ειναι το mesh :D κιας ειναι το πρωτο που φτιαχνω  ;D

Σκεψου οτι τα 3,3 του vmax μπορει να ειναι στην πραγματικοτητα απο 4,3 εως και 5v
Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι εφτιαξες το πρωτο σου mesh και ειναι τελειο εγω δεν λεω τιποτα.  :tongue_smilie:
Θα σε περιλαβει ο Alexmesh... ;D ;D ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359905 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450093 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328172 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99931 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F