vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

521 επισκέπτες, 1 χρήστης
sks13

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ποτε απολαμβανετε περισσοτερο το ατμισμα?

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • 1209
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
Καλημέρα σας..
Ωραίο Post  :thumpup: :thumpup:
αλλά έπρεπε να βάλεις και το ( Παντού )

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1140
κατα περιεργο τροπο μετα τις 11 το βραδυ,εχω καλυτερο χτυπημα και γευση.το ευχαριστιεμαι πολυ περοσοτερο.

Αποσυνδεδεμένος geotron

• **
  • 120
αν και τις περισσότερες φορές που ατμίζω το απολαμβάνω, θα μπορούσα να ξεχωρίσω τις στιγμές που αράζω σπίτι, ακούω καλές μουσικές και πραγματικά αδειάζει το μυαλό μου. το αυτό και όταν σερφάρω ανέμελα η μιλάω μεσω skype με φίλους που βρίσκονται στα ξένα!!!

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
Καλημέρα σας..
Ωραίο Post  :thumpup: :thumpup:
αλλά έπρεπε να βάλεις και το ( Παντού )

Η ερώτηση του περισσότερο δεν κολαει να έχει απάντηση παντού/πάντα...

Ίσως θα έπρεπε να βάλω το... "δεν το απολαμβάνω καθόλου" ή "πουθενά"...
Αυτή ως τελευταία επιλογή θα το ολοκληρώνε, ως άρνηση της ερώτησης της δημοσκόπησης ....

Sent from my A100 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος savvis66

• *
  • 83
  • Carto με λεμόνι στο μπαλκόνι κ' η pg μου φουντώνει
Για κάποιον άγνωστο και μεταφυσικό λόγο(X files) το άτμισμα με γεμίζει περισσότερο όταν βλέπω τα βιντεάκια του pbusardo και όταν είμαι χωμένος στα χαρακώματα του battlefield 3.Μάλλον έχω πρόβλημα... :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος AIOLOS65

• **
  • 275
  • CARPE-DIEM
Παντού κι όλες τις ώρες. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ALATOPIPERO

• *
  • 38
  • Φύλο: Γυναίκα
Όταν ατμίζω το πρωί/μεσημέρι μετά από ξενύχτι και γενικά σε όλες εκείνες τις φάσεις που σαν καπνίστρια δεν ήθελα καθόλου να καπνίσω, δεν το σήκωνε με τίποτα ο λαιμός και ο οργανισμός μου και παρόλα αυτά κάπνιζα... και ήταν σχεδόν με το ζόρι, "ταλαιπωρία" μέχρι να το τελειώσω! Αλλά το έκανα!!!! Ενώ τώρα?! Ελαφρύς μοσχοαρωματισμένος ατμούλης!!!!

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 923
  • Say Hello to my little friend!
στη δουλεία το ευχαριστιέμαι φουλ γιατί κ.τ δεν θα μπορούσα να κάνω. Είναι σαν να απολαμβάνεις κάτι παράνομο αλλά νόμιμα και αυτό είναι απόλαυση...

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• **
  • 224
  • DUM SPIRO SPERO
Αναλογα τα κεφια μου  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • 1413
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
Ολη μερα αλλα ειδικοτερα οταν ειμαι στο φορουμ.

Αποσυνδεδεμένος skopos

• **
  • 485
    • Αερολεσχη Κομοτηνης
Εγω το απολαμβάνω μετα το sex περισσότερο  :yes:
Ωχ μόνο εγω εδωσα αυτην την απάντηση ?
τι έγινε ρε παιδια sex .......... δεεεεεεεεεεενννννννν.........  :lotpot:

Υ.Γ. τωρα που βλέπω καλυτερα τις απαντήσεις οι περισσότεροι απάντησαν στη δουλειά
εγω ομως δεν δουλευω για αυτο εδωσα αλλη απαντηση  :laugh1:  (ειπα και εγω ! ! !)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 30, 2012, 01:45 από skopos »

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
Στη δουλειά.-
Αν δεν είχα το η.τ ειδικά αυτή τη δύσκολη χρονιά με την απίστευτη πίεση, δε νομίζω να αντεχα..
Ολόκληρο 8ωρο τυχαίνει να μη σηκωθω ουτε για wc

Αποσυνδεδεμένος bill888

• **
  • 337
  • μωλον λαβε
όποτε κάθομαι στον υπολογιστή κ ειμαι εδω μεσα :thumpup:
αλλα κ σε ολοι την ημερα ειμαι :baby:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
Τις νυχτερινές ώρες κυρίως. Καλύτερη γεύση , μεγαλύτερη απόλαυση.

Αποσυνδεδεμένος kourou90s

• **
  • 126
Παντου γιατι μονο που θυμαμαι να καθομαι να στριβω ποσο βαρετο ηταν και να σταματαω στην μεση οτι εκανα...
 Παρα πολυ το απολαμβανω οταν οδηγω και οταν καθομαι να δω ταινια  :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 795 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 876637 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360041 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 463428 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1903609 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 516288 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1457 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374042 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 699055 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19754 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 444714 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto
YiHi SXmini MQ Class Mod [Ηλεκτρονικά mods] 1 1733 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 10:05
από Giannis.B