vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

684 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, mathimatikos1966, Methodios

Phoenix Rebuildable Atty!

Αποσυνδεδεμένος poetbil

• *
  • 79
  • Φύλο: Άντρας
  • τζουρευε κ μη ερευνα
Απ: Phoenix Rebuildable Atty!
« Απάντηση #150 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 00:30 »
σεταρεται ομως
πιο ευκολα γιατι ξεβιδωνει ο δακτυλιος
και μπαινει το συρμα
like a charm
 :bye:

Αποσυνδεδεμένος kicko

• **
  • 123
« Απάντηση #151 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 01:10 »
εγω παντως εκανα την πρωτη αποπειρα στο dripping με το φοινικα και μαλλον η τελευταια.μου ειναι πολυ αβολο να βγω απο το σπιτι για καφε και να εχω το υγρο να συμπληρωνω συνεχως.θα προσπαθησω να βρω επισκευασιμο με τανκ και να παιρνει 2. μλ αν ειναι δυνατον.καμια προταση?

Αποσυνδεδεμένος Farmax

• **
  • 198
  • Βαριεμαι που Ζεις
« Απάντηση #152 στις: Δεκεμβρίου 14, 2012, 06:35 »
Σε αυτες τις τιμες μη περιμενεις και πολλα,για αποδοση μιλαω ετσι,υπαρχουν βεβαια μια γυρα να κανεις στα σιτε των καταστηματων θα
βρεις ουκ ολιγους κατω απο 20Ε.
Ορεξη να χεις να ασχολησε δηλαδη  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος poetbil

• *
  • 79
  • τζουρευε κ μη ερευνα
« Απάντηση #153 στις: Δεκεμβρίου 15, 2012, 14:15 »
Ο Φοινικας ειναι φτηνος αλλα
αποδιδει σαν ακριβός

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #154 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 13:12 »
Πήρα και εγώ τον V3 με τις οριζόντιες βίδες που πήρε ο snakeyes,  πιο πολύ για δοκιμές, όμως με απογοήτευσε....

Δεν ξέρω πως παίζει η αρχική έκδοση, όμως αυτός ο V3 δεν λέει.
Κατ' αρχήν με αυτόν τον τρόπο στήριξης, που τον έχουμε ξαναδεί στον LSE η αντίσταση σηκώνεται πολύ ψηλά και επίσης δεν μπορείς να φιάξεις χιαστί δέσιμο. Γενικώς αυτός ο τρόπος στήριξης κάνει το φιάξιμο της αντίστασης πιο εύκολο όμως υποβαθμίζει την ποιότητα του ατμού. Το ίδιο είχε παρατηρηθεί και στον LSE όταν άλλαξαν τις κλασικές κάθετες βίδες σε αυτές που μπαίνει το σύρμα από πάνω.

Επιπλέον ο δικός μου, δεν ξέρω αν πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος ή όχι, έχει δύο τρύπες αερισμού πάνω στο μεσαίο κομμάτι. Μία πάνω στον σκαμμένο δακτύλιο χαμηλά, και μία ψηλά. Η κάτω τρύπα είναι σκέτη αποτυχία, καθώς οποιοδήποτε πλεόνασμα υγρού πάει στη βάση τρέχει έξω...! Αποτέλεσμα να πέρνει πολύ λίγο υγρό μέσα, ίσα ισα να βραχεί το φιτίλι. Ακόμα στο δικό μου κομμάτι (καλά που δεν πέρνω λαχεία) η τρύπα όταν βιδώσει σωστά το μεσαίο κομάτι, πέφτει πάνω σε πόλο αντί να πέφτει κάπου ανάμεσα!!! Η μόνη λύση είναι να βρώ ένα μεγαλύτερο oring ώστε να σφίγγει πρίν φτάσει στο τέρμα του σπειρώματος....

Μου λείπει επίσης και μια "ποδιά" για να κρύψει το σπείρωμα στις μπαταρίες EGO. Υπάρχει τίποτα που να ταιριάζει?

Γενικώς, θεωρώ το συγκεκριμένο Version αποτυχία. Πολύ καλύτερος στη low-cost κατηγορία ο Vision Eternity, μπορεί να κοστίζει τα διπλά, αλλά είναι πολύ καλύτερος σε drip, λειτουργεί και σαν τανκ και σου δίνει και την "ποδιά" στο πακέτο...

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #155 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 13:23 »
ένα δαχτυλιδάκι θα πάρεις για να καλύψεις το σπείρωμα.. :yes:

http://www.alterego.gr/accessories/cartomizers/alter-ego-dct.html

Αποσυνδεδεμένος manos-lr

• **
  • 105
  • escape the analog!!!
« Απάντηση #156 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 06:30 »
γεια σας και απο μενα!!! διαβασα απο την αρχη το νημα και  μπορω να πω πως μου κινησε την περιεργεια!!! θα ηθελα να μαθω αν με λεπτο χειρισμο αντεχει σε βαθος χρονου και αν αποδιδει καλητερα απο τους cisco 306 που χρεισιμοποιο αποκλειστικα τον τελευταιο χρονο!!! ειναι ικανος να παρει την θεση του 306??? ευχαριστω!!!

Αποσυνδεδεμένος Jericho

• **
  • 402
  • 7ml/Day DIY 75/25% VG/PG / 14MG
« Απάντηση #157 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 09:28 »
Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ παιδιά o ο κλώνος του φοίνικα.

Τον έχω πάντα μαζί μου (προπάντων για δοκιμές) αλλά και για κάποια special υγρά που μου αρέσει μόνο να τα dripάρο.

Με 2mm φιτίλι και 0,17 kanthal 4 αραιές σπείρες (2 μισές 2 ολόκληρες) από 1.4 έως 1.6Ω απίστευτο ντουμάνι καλό χτύπημα, φουλ γεύση με άμεση εναλλαγή  και όλα αυτά με λιγότερο από 10 ευρό!

:)

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
« Απάντηση #158 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 13:00 »
Δεν νιώθει τίποτα!
Το μόνο κακό ειναι οτι γέρνει λιγο και η τζούρα του ειναι κάπως τσούφια αλλα αυτο διορθώνεται αν ανοίξεις λίγο τι τρυπούλα του!
Με ενα βιδάκι κανείς τη δουλειά σου :)

Αποσυνδεδεμένος manos-lr

• **
  • 105
  • escape the analog!!!
« Απάντηση #159 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 21:23 »
μολις εφτασε στα χερια μου ο φοινικας!!! με την μαμα αντισταση σταζω τοποθετω και το ντριπ τιπ και....  :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown:  ρε παιδια με πονεσε το κεφαλι μου απο τον βηχα!!! νομιζα οτι θα πεθανω!!! μηδενικο ντουμανι και γαιδουρινο χτυπημα!!! πηρα και συρμα 0.17 και φυτιλι 1μμ συμβουλες γιατι χανομαστε!!!

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #160 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 21:48 »
Κόψε 4 κομμάτια από το φυτίλι που πήρες, με μήκος περίπου 4 εκατοστά. Κάψε καλά τα φυτίλια με γκαζάκι ή αντιανεμικό αναπτήρα.
Πιάσε τα όλα σφιχτά μαζί με μια βελόνα, και τύλιξε 4 ή 5 ολόκληρες σπείρες (ανάλογα τα γούστα) χωρίς να πληγώσεις τα φυτίλια.
Τοποθέτησε την φ/α και αφού την ασφαλίσεις και διορθώσεις αν χρειάζεται λίγο τις σπείρες, βγάλε τη βελόνα καί κόψε λίγο τις άκρες των φυτιλιών ωστε να είναι ομοιόμορφα τελειωμένες. Πολύ απαλά βάλε τις άκρες των φυτιλιών έτσι ώστε να γυρίζουν προς τα κάτω και να εφάπτονται στον πυθμένα της βάσης, όσο πιο ομαλά μπορείς. Βρέξε τα φυτίλια καλά και κλείσε τον ατμοποιητή... στάξε και μερικές σταγόνες επιπλέον από το drip tip και είσαι έτοιμος....

ΥΓ: Επειδή ο φοινικας αναπνέει από πλαινή τρύπα, φρόντισε τα άκρα των φυτιλιων να μη εμποδίζουν την τρύπα...   

Αποσυνδεδεμένος sao

• **
  • 143
« Απάντηση #161 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 21:52 »
Δες επίσης αν η τρύπα της καμπάνας είναι ευθυγραμμισμένη με την αντίσταση. Σε πολλά κομμάτια, η τρύπα πέφτει επάνω στους πόλους και αυτό προκαλεί όσα περιγράφεις (μηδενικό ντουμάνι και γαιδουρινό χτύπημα).
Αν δεν είναι ευθυγραμμισμένη, ξεβίδωσε την καμπάνα τόσο ώστε να τη φέρεις φάτσα με την αντίσταση. Δοκίμασε, κι αν έχει λυθεί το πρόβλημα, με λίγο γυαλόχαρτο ή σμυριδόπανο, μπορείς να τη "φας" (την καμπάνα) από κάτω, τόσο όσο να ευθυγραμμιστεί η τρύπα με την αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος manos-lr

• **
  • 105
  • escape the analog!!!
« Απάντηση #162 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 22:01 »
η τρυπα ειναι στο υψος της αντιστασης!!! δεν υπαρχει καποια λυση χωρις να επεμβω στην καμπανα???

Αποσυνδεδεμένος sao

• **
  • 143
« Απάντηση #163 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 22:04 »
Αν η τρύπα είναι φάτσα με την αντίσταση, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις καμία επέμβαση στην καμπάνα.
Παίξε λίγο ξεβιδώνοντας να δεις αν βελτιώνεται η κατάσταση.
Και το πρόβλημα συνήθως δεν είναι στο ύψος. Η τρύπα δεν "βλέπει" την αντίσταση (είναι δεξιά ή αριστερά της).

Αποσυνδεδεμένος manos-lr

• **
  • 105
  • escape the analog!!!
« Απάντηση #164 στις: Φεβρουαρίου 01, 2013, 22:11 »
μολις πρωσεξα οτι η τρυπα ειναι λιγο πιο διπλα απο τον ενα πολο!!! δεν ειναι ακριβως φατσα!!! θα πρεπει να  ξυσω την καμπανα  απο κατω???

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359764 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114186 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450005 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110650 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29333 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F