vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

565 επισκέπτες, 9 χρήστες
Tem, Paso, pngtszs1976, jim356, Mensanos, Milarepa, manoslykos, lagoudakis, kon95

Πόσους ατμιστές έχετε... δημιουργήσει...

Αποσυνδεδεμένος apolpat

• *
  • 61
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Πόσους ατμιστές έχετε... δημιουργήσει...
« Απάντηση #150 στις: Δεκεμβρίου 08, 2013, 23:40 »
Δύο αλλά θα συνεχίσω την προσπάθεια :))

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #151 στις: Δεκεμβρίου 10, 2013, 14:31 »
Ως τώρα 5. Κανά δυό άλλοι τελικά δεν ακολούθησαν.
Από τους 5, τους 2 δεν τους βλέπω πια, αλλά απ' όσο μαθαίνω το συνεχίζουν. Ο ένας κάνει και τα δύο (ητ & κτ). Ένας άλλος το παλεύει ακόμα. Και ο τελευταίος έγινε πιο φανατικός κι από μένα! Ήδη κάνει υγρά diy, στρίβει αντιστάσεις κλπ... Κάπου εδώ μέσα τριγυρίζει κιόλας....  ;)
Τώρα  έχω από κοντά και έναν ακόμα που "ψήνω" απ' τη δουλειά.....

Αποσυνδεδεμένος aftershockjo

• *
  • 18
« Απάντηση #152 στις: Δεκεμβρίου 26, 2013, 17:07 »
Μέχρι τώρα έναν,αλλά ο συγκεκριμένος,κάνει για δέκα!!!! :))

Σε συνεργασία με εκείνον,έχουμε δημιουργήσει 4 σίγουρα!!!!

Αποσυνδεδεμένος nuclear

• *
  • 48
« Απάντηση #153 στις: Δεκεμβρίου 26, 2013, 17:50 »
Μέχρι τώρα 7 αλλά συνεχίζουν οι έξι. Ο έβδομος είχε πρόβλημα με ακμή και το απέδωσε στο ΗΤ :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος octavia

• **
  • 224
« Απάντηση #154 στις: Δεκεμβρίου 26, 2013, 18:23 »
Πρόσφατα έδειξε ενδιαφέρον ένας 70χρονος θείος μου.
Δε θέλω να τον ταλαιπωρώ προτείνοντας μαγαζιά μακριά από την γειτονιά του οπότε σας ρωτώ:
Υπάρχει σοβαρό, αξιόπιστο μαγαζί στα Πατήσια;

Σκέφτομαι να του προτείνω Evod, αλλά δεν παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις στους εργοστασιακούς.
Με ενδιαφέρει να γεμίζει εύκολα αλλά και να μην έχει προβλήματα τροφοδοσίας -γι αυτό και δεν σκέφτηκα τον CE4+ για πρωτάρη μεγάλης ηλικίας.
Άλλη ιδέα;  :hmmm:

πιστευω ο τ2 θα σε καλυψει γεμιζει γρηγορα βγαζει πολλα ντουμανια και αν του κανεις εσυ τα υγρα με ατμος τοτε η αντισταση θα του πηγαινει καμια 3 βδομαδες χαλαρα  ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος jlemonak

• **
  • 162
  • Live to Vape, Vape to Live
« Απάντηση #155 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 14:09 »
Μόλις δημιούργησα τον πρώτο μου ατμιστή... στρατιωτικός γιατρός, το θέλει για ελαφριά χρήση, του πρότεινα aspire bdc και vision μπαταρία, τον έστειλα και σε αξιόπιστο μαγαζί για υγρά και είναι κομπλέ, πριν από λίγο με πήρε τηλέφωνο, ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα!  :thumpup:  Να δω πότε θα καταφέρω να πείσω και την κοπέλα μου να χρησιμοποιήσει αυτά που τις έχω πάρει...  :wall:

Αποσυνδεδεμένος d3r3Lict

• **
  • 119
« Απάντηση #156 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 14:32 »
Κανέναν γιατί δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει στην υγειά (γενικά δεν το προτείνω σε κανέναν αν κάποιος με ρωτήσει με μεγάλη μου χαρά του δίνω να δοκιμάσει κ του λέω ότι ξέρω)

Αποσυνδεδεμένος soulsym86

• **
  • 113
« Απάντηση #157 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 14:34 »
Έναν και καλό μέχρι τώρα...ξεκίνησε πιο light και αφού είδε και απόειδε με τα cigalikes (με την διάρκεια της μπαταρίας, η γενικότερη αίσθηση παραδόξως δούλεψε καλά και δεν έκανε ΚΤ απο την ώρα που δοκίμασε ΗΤ), του πρότεινα αρχικό πεκετάκι kanger με διπλές μπαταρίες ατμοποιητές ανταλλακτικά κλπ....του έκανα και ένα μαθηματάκι πως και τι...του πρότεινα και υγρά για δοκιμή και τι να προσέχει..!...τσούκου τσούκου με τον καιρό μπορεί να τον μπάσω στα συρματοφυτίλια..βλέποντας και κάνοντας!

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #158 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 14:49 »
Το σκορ μου ανεβαίνει στους 3. Ο ένας έχει σχεδόν κόψει και το ΗΤ.
[Δυστυχώς ο κολλητός μου δεν φτούρησε, να έλεγα 4!]

Αποσυνδεδεμένος spkok

• **
  • 448
« Απάντηση #159 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 15:05 »
Αισίως επτά (7) !!! Το πιο ωραίο έγινε σήμερα. Ένας κρητικός συνάδελφος από Αγγλία ήρθε χθες και για 2 ημέρες στην Ελλάδα. Με ρωτάει τι να πάρει για αρχή για να κόψει το κ.τ. Τον συμβουλεύω λοιπόν να πάρει 2 μπαταρίες 1000άρες ρυθμιζόμενες και ατμοποιητή Aspire BDC για να ξεκινήσει. Με πήρε πριν από καμμιά ώρα και πήρε provari και Σοφία σαν πρώτο σετ ο αθεόφοβος !! Αύριο πριν φύγει να γυρίσει έχουμε ιδιαίτερο για να του δείξω (δεν έχει καταλάβει τίποτα από αυτά που του έδειξε το παληκάρι στο μαγαζί). Άντε τώρα να του εξηγήσεις και να αρχίσει με το καλημέρα από επισκευάσιμο !! :wall:

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #160 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 15:30 »
Καινουργιο ατμιστη, ουτε ενα.
Εχω φτασει μερικους στο σημειο να πουν "ω τι ωραια, τελειο, θα παρω κι εγω", αλλα μεχρι εκει.

Απο την αλλη εχω αναστησει 4-5 πρωην ατμιστες που ειχαν παρατησει το αθλημα,
αλλα βλεποντας κι ατμιζοντας τα "εργαλεια" μου ξαναμπηκαν στο τριπακι.  ;)

Μα καλα, ποιο ειναι αυτοι οι 4 που εχουν ψηφισει πανω απο 100, να τους σκαλισουμε τα κεφαλια στο Ορος Ρασμορ του e-kapnisma?  :))

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #161 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 15:53 »
Την σύζυγο (παρ' ότι εξακολουθεί να στρίβει κανένα τσιγαράκι, που και που), και έναν από τους εγκαρδιους φίλους μου (αυτός ξέφυγε - έχει αγοράσει όλα τα GG devices, και έχει ατμισει την μισή παραγωγή της Halo!..). :D

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• *
  • 97
« Απάντηση #162 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 16:03 »
ατμιζω περιπου 6 μηνες και εχω κανει ατμιστες δυο ατομα αλλα αν δεν ημουνα μακρια απο τον κυκλο μου τελευταια λογω δουλειας στανταρ θα ειχα κανει ατμιστες πανω απο 10 ατομα μεχρι τωρα :)

Αποσυνδεδεμένος jhon100

• **
  • 241
« Απάντηση #163 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 17:21 »
Kανεναν. Αντιθετα και ο μοναδικος στην παρεα που ατμιζε και με πηγε στο ητ, το σταματησε, προσωρινα λεει.  ::) 

Αποσυνδεδεμένος Petros Pavlou

• *
  • 10
« Απάντηση #164 στις: Ιανουαρίου 31, 2014, 07:59 »
Οσο και αν σας φανεί περίεργο ......την πεθερά μου !!!!
Ατμίζει με μεγαλύτερο πάθος απο εμένα και με συμβουλεύει πια !!!!!  ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359922 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450233 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374819 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15295 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F