vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Έτοιμα Υγρά, Βάσεις και Αρώματα Totally Wicked

Αποσυνδεδεμένος IAPETTOS

• *
  • 32
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Totallywicked υγρά - ποιό έχετε δοκιμάσει και σας άρεσε;
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 03, 2013, 01:21 »
συμφωνω και εγω, με το "totally americaν red"πολυ καλο! και θα προσθεσω "SEVEN STARS" (πολυ καπνικο ,απο την "κοκκινη σειρα") και αποκαλυψη για μενα το "peach schnapps" (κιτρινη σειρα).. δροσερο και απολαυστικο...!! κολλησα ασχημα με αυτα τα δυο αρωματα.

τα πηρα απο Vapeland,και δεν το μετανιωσα. ΄   :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος koufos

• **
  • 168
  • find what you love and let it kill you
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 03, 2013, 04:00 »
καλησπερα καλησπερα  8)
δοκιμασα απο ενα φιλο ενα υγρο και πραγματικα μου εκανε εντυπωση...ειναι καπνικο και σανα δινει κατι απο καρυδα..  :o :hmmm: :hmmm:
ρωτησα πιο ειναι και μου λεει ειναι το red label της totally wicked....
το ψαχνω και...τιποτα...!!
τον ρωταω και μου λεει οτι το ειχε παραγγειλει πριν καιρο σε ενα κοκκινο ''κουβα'' και καλα ποσοτητα και οτι τωρα δεν υπαρχει... :eyesplash: :angry_orange:
αυτα ξερω, αν καταλαβε κανεις κατι και μπορει να μου πει θα χαρω πολυ ;D
 :thumpup: :thumpup:

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 03, 2013, 08:46 »
Red label είναι μια από τις τέσσερεις συνολικά σειρές έτοιμων υγρών της Totally Wicked.

http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/products/e-liquid/premixed-e-liquid/totally-wicked-red-label-products.html

Αποσυνδεδεμένος koufos

• **
  • 168
  • find what you love and let it kill you

Αποσυνδεδεμένος tomy

« Απάντηση #94 στις: Ιουνίου 17, 2013, 22:23 »
 Ένα που  ξεχωρισα  ήταν  το American red  άλλα  όμως  επειδη   έχω  δοκιμασει  πολλά  αυτήν  την  εταιρεία  μου  θυμίζουν  κινέζο  αγρότη  ντυμένο  με  Αρμάνι  και   ακριβό  γαλλικό  άρωμα   

Αποσυνδεδεμένος sakis7

• **
  • 201
  • 'Οτι πετά δεν κάνει μέλι!
Έτοιμα Υγρά, Βάσεις και Αρώματα Totally Wicked
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 19:00 »
Τα λευκα μπουκαλακια με το κιτρινο κουτι για να δωσουν σωστη γευση θελουν 10-15% .Εγω εβαζα 20% αλλα μολις χρησιμοποιησα ατμοποιητη καλο( Ιθακη) δεν το αντεχα ηταν υπερβολικο.Τωρα στο 10% εχω σωστη γευση που δεν κουραζει.
ολα εχουν σχεση.
με καρτο βαζω 20% και δεν με καλυπτει.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Απ: Απ: Diy υγρά αναπλήρωσης Totally Wicked
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 20, 2013, 13:04 »
Νέες δοκιμές...

Καταρχήν να γράψω πως δεν ξέρω ποιος έχει πράγματι βγάλει τη φήμη για 15% και 20% αναλογία αρώματος, αλλά αν έιναι πράγματι η totally, τότε κάνει τη χειρότερη αντιδιαφήμιση που μπορούσε να κάνει. Πρώτον γιατί αποτρέπει υποψήφιους αγοραστές λόγω κόστους, και δεύτερον γιατί αν το κάνει κάποιος αυτό, τότε βγαίνει λίγο χημειομπουχτιστικό. Δοκίμασα τρεις τέσσερις αναλογίες, κατέληξα (όπως και στα παλιότερα totally ή σε άλλες μάρκες) σταγόνα ανα ml, άντε 1,5 σταγόνα, ή 3~5% αναλογία (για τα κατοστάμελα  ;) )

Butterscotsh: Από τις πολύ αγαπημένες μου γεύσεις, πρώτη φορά από totally. Μεγάλη απογοήτευση.. Το μπουκαλάκι του μυρίζει πολύ ωραία, κρεμώδη καραμέλα θα έλεγα, όπου έφτιαξα διάθεση για μεγάλα πράγματα. Στο άτμισμα δε μου βγάζει ούτε το κρεμώδες, ούτε τη γλύκα που περιμένεις από κάτι που λέγεται butterscotch. Το κακό όμως δεν είναι τόσο αυτό, όσο μία τεχνητή ας πούμε γεύση. Σαν να γεύεσαι άρωμα κολώνιας είναι η καλύτερη περιγραφή που μπορώ να δώσω. Είναι καραμέλα αλλά όχι γέυση καραμέλα, μυρωδιά κολώνιας καραμέλα.

Black Magic: Ευχάριστη έκπληξη. Δεν είμαι πολύ φίλος των καπνικών. Ήθελα όμως ένα γλυκό, μεστό, μη όξινο καπνικό, το πιο κοντινό μάλλον από όσα ξέρω της totally. Η περιγραφή λέει καφές κακάο και καπνός, μπορώ να πω πως πέφτει μέσα. Όχι πολύ γλυκό (αν και πάλι πιο γλυκό από το ανωτέρο butterscotch!), μη φαντάζεσαι tribecca ή RY4 πράγματα. Ίσα μια γλύκα να σπάσει την καπνικίλα/καφεΐλα. Η σολοκάτα είναι λίγο πιο πίσω σε τόνο από τα υπόλοιπα, πράγμα που το βάζω στα θετικά, μιας και η σοκολάτα σε υγρό, δεν έχει πετύχει ακόμα από εταρία, κατά την άποψή μου. Πάντως την κατλαβαίνεις. Λιιιιγο "τεχνητό" μου έβγαλε κι αυτό, αλλά σίγουρα ευχάριστο υγρό για άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 20, 2013, 14:33 »
Άλλο πάντως 15% κι άλλο 15 σταγόνες στα 10ml.....

Αποσυνδεδεμένος xsad

• **
  • 241
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 20, 2013, 15:50 »
Διαβάζοντας σε fora της Αγγλίας είδα πως σε αρκετό κόσμο είναι συνηθισμένο το 15 ή και 20%.
Σύμφωνα με αυτά που έχουμε συνηθίσει εμείς εδώ χτυπάει πολύ παράξενο όμως η TW στο site και στα έντυπά της τέτοιες ποσότητες αρώματος αναφέρει. Σημειώνει επίσης, στις οδηγίες της ότι 1 ml = 20 σταγόνες.

Από εκεί και πέρα:
(α) κάθε άρωμα δεν είναι το ίδιο δυνατό,
(β) τα αρώματα της σειράς gold είναι πράγματι αδύναμα ή/και πιο αραιά σε σχέση με εκείνα άλλων εταιριών,
(γ) ένα άρωμα δεν βγάζει την ίδια σταγόνα με άλλο άρωμα ακόμη κι αν το σταγονόμετρο είναι το ίδιο,
(δ) η ωρίμανση παίζει σημαντικό ρόλο όπως είδα με τις πρώτες δοκιμές μου ακόμη και σε menthol.

Συνολικά σε πέντε αρώματα που δοκιμάζω και στα πέντε οι αναλογίες είναι διαφορετικές μέχρι τώρα. Άκρη δεν έχω βγάλει ακόμη, όμως, καθώς περνούν οι μέρες τα υγρά δυναμώνουν - και σε οσμή και σε γεύση. Οι βάσεις πάντως είναι πράγματι όπως τα λένε οι περισσότεροι εδώ:  :thumpup: [size=78%] [/size]
[/size][size=78%] [/size]

« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 20, 2013, 16:00 »
Εγώ στην κίτρινη σειρά χρησιμοποιώ 15% άρωμα και είναι απόλυτα  σωστό το αποτέλεσμα. Η κόκκινη σειρά θέλει πολύ πολύ πολύ λιγότερο...

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1185
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 20, 2013, 18:01 »
Επειδή χρησιμοποιώ αρώματα TW Gold Standard, σας προειδοποιώ πως είναι δυνατά.
Ποτέ δεν ξεπερνάω το 10%. Μετά από 3-5 μέρες ομογενοποίησης θα το καταλάβετε.

Αποσυνδεδεμένος lefthedef

• **
  • 103
  • το ατμίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 20, 2013, 19:18 »
XSAD οταν λεμε 10 % εννουμε παντα το ποσοστο του αρωματος στο τελικο υγρο.
δηλαδη αν θες να φτιαξεις 100 ml πχ rich pipe...
θα βαλεις 90 ml βασης και 10 ml αρωμα αν και εφοσον θες να το δοκιμασεις με 10 % αρωμα για να δεις πως βγαινει.

αρα για να ειμαστε σιγουροι χρησιμοποιουμε την ενεση ή τον σωληνα οπως γραφεις .
οι σταγονες δεν ειναι και τοσο ακριβης μοναδα μετρησης μιας που αλλαζει η τρυπα της σταγονας απο εταιρεια σε εταιρεια.
επισης το καθε αρωμα εχει αλλο βαρος ανα σταγονα ακομα και αν ειναι της ιδιας εταιρειας πχ totally wicked.

Αποσυνδεδεμένος sakis7

• **
  • 201
  • 'Οτι πετά δεν κάνει μέλι!
« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 20, 2013, 19:24 »
Να συμφωνησω για το 10% αν και πολλα εξαρτονται απο τον ατμοποιητη .Για παραδειγμα με κιλλερ εβαζα 15-20% και επερνα γευση αλλα οχι ικανοποιητικη για το γουστο μου.Το ιδιο υγρο σε Ιθακη ηταν αποπνυκτικο και παρα μα παρα πολυ γλυκο.Ετσι με Ιθακη το εβαλα στο 10% και παλι ομως μου φενετε γλυκο και μαλλον παω για το 7% που προτεινει και το DIY του εγγλεζικου σαιτ.
Να σημειωσω οτι κανω φρουτενια αν και ολα θα εχουν την ιδια πανω κατω αισθηση! ;)

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1185
« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 20, 2013, 19:33 »
7%-8% στα καπνικά είναι καλά. Στα φρουτένια ίσως θέλει λίγο παραπάνω (10%). Πάντως ακούγονται κάτι παλαβά για 15% και 20% που είναι αδιανόητα.

« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 21, 2013, 17:09 »
Ο κύριος προμηθευτής της TW στην Ελλάδα  (Vapeland) συνιστά την χρήση ποσοστού αρώματος της τάξης του 15% για την κίτρινη σειρά. Για την κόκκινη όπως προανέφερα χρειάζεται πολύ λιγότερη δοσολογία,  πράγμα που αναγράφεται αναλυτικά  (σε σταγόνες) στο συνοδευόμενο κουτί.
Μην θεωρήσετε λοιπόν τίποτα παλαβό ή αδιανόητο σε αυτά τα ποσοστά...

Αν μη τι άλλο δεν είναι η μόνη εταιρεία που απαιτεί τόσο μεγάλα ποσοστά αρώματος, υπάρχουν και άλλες όπως η TPA, DV.....
H  επίσημη Decadent Vapors (DV) σε παλαιότερη ερώτησή μου σχετικά με τις δοσολογίες των αρωμάτων της μου είχε στείλει το παρακάτω μήνυμα που κάνω copy-paste...
20% all flavours other than those listed below15% tobaccos, mints7.5% menthol, mentholyptus, absinthe5% diablo loco

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359907 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450098 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374807 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328174 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F