vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

483 επισκέπτες, 6 χρήστες
Doubt, mathimatikos1966, PsykieG, manoslykos, Buliwyf, Tem

Τι είδους τροφοδοσία προτιμάτε σε επισκευάσιμο ατμοποιητή ?

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Φύλο: Άντρας
  • Say Hello to my little friend!
Μες αφού μόνο η γεύση έμεινε να απολαμβάνω τώρα που είμαι στο φλωρέξ... και φιτίλι παίζω πολύ αλλά προτιμώ το μες. Και νομίζω ότι το μες είναι σαν να αλλάζεις λάστιχο. Αμα το δεις μια φορά να το κάνει κάποιος λαιβ μετά είναι πανεύκολο...

Αποσυνδεδεμένος greedy

• **
  • 145
  • www.rottweilers-club.com
Εχω ατμισει και με τους δυο τροπους .
Το χτυπημα του φυτιλιου ,οπως και την ευκολια του δεν την αλλαζω.

Μες αφού μόνο η γεύση έμεινε να απολαμβάνω τώρα που είμαι στο φλωρέξ... και φιτίλι παίζω πολύ αλλά προτιμώ το μες. Και νομίζω ότι το μες είναι σαν να αλλάζεις λάστιχο. Αμα το δεις μια φορά να το κάνει κάποιος λαιβ μετά είναι πανεύκολο...

:thumbup_move_3: :thumbup_move_3:

Η πρώτη φορά είναι όχι τόσο δύσκολη, αλλά αγχωτική θα έλεγα, μετά είναι ιεροτελεστία.
Λές ας πούμε " σήμερα φτιάχνω mesh" λες και κάνεις κατόρθωμα  :)) :))
Το mesh έχει απόλυτη γεύση! δεν είναι τυχαίο που βγαίνουν στο εξωτερικό ατμοποιητές
Genesis και υβριδικά μοντάκια. :)

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
Γιαννο κατεβα απο 18mg στα 9mg και σου πω αν θα κανεις ετσι  :thumbup_move_3: :tongue_smilie:
 :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Pandora

• *
  • 79
  • Φύλο: Γυναίκα
    • HandMade By Pandoras
Το φυτιλι γιατι προτημω τη γευση του και γιατι μου ειναι πιο ευκολο το σεταρισμα του.

Αποσυνδεδεμένος gtm

• **
  • 307
και εγω ετσι νομιζα οπως εσυ pandora αλλα δεν
δοκιμασα fat με σερα ηταν δυσκολο για μενα το σερα ποσο να βαλω , πως να γεμισω
δοκιμασα τανκ επισκευασιμο απλα πλαστικιλα
δοκιμασα ντριπινγκ ενα σκαλι πανω αλλα καθε λιγο το φυτιλι αλλαγη
νομιζα δυσκολο το mesh αλλα ειπα δεν βαριεσε παιρνω να δοκιμασω με γκαζακι ελληνικου καφε και οτι ειχε το πακετο του μεσα.
και ΘΑΥΜΑ το jack δεν ηταν απλο καπνικο ειχε 4-5 διαφορετικες γευσεις
μπορεις να ξεχωρισεις την καθε νοτα αρωματος μεσα. στον χωρο που ατμιζω λες και ειχα αναψει πιπα το αρωμα πια εβγαινε παντου.
πραγματικα στον 1 χρονο και κατι μηνες ατμισματος απλα νομιζα οτι ατμιζα
οποτε mesh  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος alexgr

• **
  • 324
  • Αλέξανδρος
Σαν μωρό ατμιστής καρτο. Έφηβος πια γνώρισα τα premade με το φυτιλάκι. Ενηλικιώθηκα όταν γνώρισα το φυτίλι με το κεραμικό. Ε όταν παππούς  :tongue_smilie:  πια με τη σοφία της ηλικίας άραξα στο mesh και απολαμβάνω γεύσεις  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος rastone

• *
  • 21
Πλακα εχει το πως ξεθαβονται παλια νηματα και αποκτουν εκ νεου ζωη

Και για τις προτιμησεις θα πω mesh γιατι απο τοτε που το δοκιμασα περασα σε αλλη κατηγορια.Γευση πανω
απο ολα,ευκολια(για εμενα) και αντοχη στο χρονο.Αν και να προσθεσω οτι τον κιλερ μου δεν τον παραταω  :)

Αποσυνδεδεμένος ALEXANDROS-

• *
  • 64
  • Βασίλη είσαι εδώ!!!!!....Χρήστο είσαι εδώ!!!!!
    • www.facebook.com/alexandros.nterpoulis?ref=tn_tnmn
Mesh και ξερό ψωμί ......αν το πετύχω στο κάψιμο ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
Το Mesh γιατι μετα απο ενα χρονο με φιτιλι και λιγο διαστημα με πολυεστερα (cartos), με το mesh γνωρισα τι γευση εχει πραγματικα  ο ''ΑΤΜΟΣ''  :yes: .

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
Προστέθηκε άλλη μία επιλογή και αυτή ψόφησα εγώ!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Το mesh άσχετα από τα το έκανα σωστά ή όχι, που θεωρώ ότι δεν έχουν σημασία, δεν πάει νομίζω με όλες τις γεύσεις.. Φυτιλάκι σε τανκ, θα έβαζα dripping (που θα βγει το mesh στο dripping σε γεύση μην τρελαθούμε;;! ΦΥΤΙΛΙ είναι κι ο dripping ) αλλά η ερώτηση είναι τι προτιμάτε, και με dripping δεν μπορείς απλά και όμορφα να πάρεις μια τζουρίτσα στα γρήγορα..

Αποσυνδεδεμένος LAZ

• *
  • 10
  • συγγνώμη......με ενοχλεί ο καπνός σας
μετά απο διεξοδικούς πειραματισμούς σε φυτίλι και mesh :baby: :nani: κατέληξα πως το κυρτό mesh (U mesh) μέχρι στιγμής είναι το απόλυτο σε γεύση και ποσότητα ατμού... :respect_hat: Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει απλά χάνει..

Αποσυνδεδεμένος kostaspm38

• *
  • 24
φυτηλι τανκ, πιο καθαρη γευση  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• 691
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
Nομιζω οτι το mesh ειναι μια σκαλα ανωτερο απο το φυτιλι και σε θεμα γευσης

αλλα και σε αποδοση .Προσωπικα απο τοτε που περασα στο mesh δεν ξαναγυρισα στο φυτιλι

αλλωστε το θεωρω πισωγυρισμα :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359857 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450059 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374762 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328143 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99925 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F