Στις παρακάτω γραμμές θα προσπαθήσω να γράψω τις εντυπώσεις μου από την χρήση του Janty eGO.
Η παραλαβή του πακέτου έγινε την αμέσως επόμενη μέρα της παραγγελίας μου.
Η τιμή του μπορώ να πω πως ήταν πολύ καλή αν σκεφτούμε πως ακόμη και η Janty Europe το πουλάει 56,35 ευρώ.
Η συσκευή περιέχεται σε ένα μεγάλο σκληρό κουτί πολύ καλής ποιότητας το οποίο ανοίγει συρταρωτά. Ήδη αν και άδειο το χρησιμοποιώ για να αποθηκεύω τα διάφορα εξαρτήματα από τα τσιγάρα που διαθέτω.
Στο κέντρο δεσπόζει το λογότυπο της janty.
Στο εσωτερικό του με περίμεναν
2 χειροκίνητες μπαταρίες,
1 ατμοποιητής janty Dura,
1 κάλυμα μπαταρίας,
1 φορτιστής 220V ,
1 φορτιστής USB 420 mah,
5 άδεια φίλτρα,
1 θήκη επίσης με το λογότυπο της janty
και ένα υγρό 20ml της επιλογής μου (κάτι το οποίο είναι προσφορά της εδώ εταιρίας).
Επίσης οδηγίες χρήσης στα Αγγλικά και μετάφρασή τους στα Ελληνικά κάτι πολύ χρήσιμο για ανθρώπους σαν εμένα που δεν ξέρουν καλά αγγλικά.
Το πακέτο λοιπόν είναι υπερ-πλήρες αν και με στεναχώρησε το γεγονός ότι δίνεται μόνο με υγρό janty και όχι vinirette ή ecopure.
H συναρμολόγηση των υλικών είναι ιδιαίτερα απλή διαδικασία.
Το όλο τσιγάρο συναρμολογημένο μπορώ να πω πως το βρίσκω ιδιαιτέρως εντυπωσιακό. Το μέγεθός του είναι περίπου όσο και ενός κανονικού η.τ.
Ωστόσο το εμπρός του μέρος είναι αρκετά χοντρότερο και θυμίζει αρκετά ένα πουράκι.
Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μου αρέσει. Επίσης είναι βαρύτερο από κάθε η.τ. που έχω δοκιμάσει.
Μία ακόμη διαφοροποίηση είναι ότι δεν ανάβει η καύτρα του αλλά αντί αυτού στην θέση της υπάρχει τη σήμα της janty.(το λογότυπο της janty υπάρχει ακόμα στην απέναντι όψη του διακόπτη και στον ατμοποιητή).
Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι λίγο πολύ γνωστά ,οπότε δεν θα επεκταθώ ιδιαίτερα, απλά θα ήθελα να αναπτύξω μια νέα διάσταση του eGo αλλά και κάθε τσιγάρου τύπου 510.
Ποτέ μου δεν αγάπησα τον ατμοποιητή 510 και ως εκ τούτου σκόπευα να χρησιμοποιήσω το ego με αντάπτορα 901.(που ούτε ο 901 μου λέει και πολλά).
Ωστόσο μέσα στον φάκελο που παρέλαβα υπήρχε και μια μικρή έκπληξη: ένας δοκιμαστικός αντάπτορας 510-401 που μου στάλθηκε δωρεάν (ευχαριστώ και πάλι!).
Έτσι λοιπόν δεν αξιώθηκα καν να βιδώσω τον 510 της συσκευασίας. Βίδωμα του αντάπτορα στην μπαταρία, βίδωμα του καλύμματος που τον κρύβει εντελώς και βίδωμα ατμοποιητού και φίλτρου evolution!(σε μαύρο χρώμα βέβαια)
Το αποτέλεσμα μπορώ λίαν επιεικώς να το χαρακτηρίσω ως άκρως εκπληκτικό.
Όλα του πλεονεκτήματα του κατά την προσωπική μου άποψη κορυφαίου ατμοποιητή σε συνδυασμό με μια μπαταρία που πλέον του δίνει 10 ώρες σκληρής συνεχόμενης χρήσης με μια μπαταρία!
Έτσι ουσιαστικά δημιουργείται ένα εντελώς νέο μοντέλο ηλεκτρονικού τσιγάρου με πλούσιο παραγόμενο ατμό, φίλτρο χωρίς διαρροές ,ωραία γεύση, απουσία καμένου ,σφιχτή τζούρα όσο πρέπει και τεράστια αυτονομία μπαταρίας.
Σαφώς υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν (περίπου αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί) ωστόσο τίποτα από αυτά δεν θα με έκαναν να μην θέλω να το αποκτήσω σαν τρελός.
Κλείνοντας θα έλεγα πως θα το θεωρούσα αδιανόητο για έναν έμπειρο χρήστη ηλεκτρονικού τσιγάρου να μην το έχει στην κατοχή του.