vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

646 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, trollga, manoslykos, Buliwyf

Ποιος πιστεύετε πως είναι ο καλύτερος ιδιοκατασκευής-επισκευάσιμος ατμοποιητής ?

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
  • Φύλο: Άντρας
Ας πω και εγω τι ψηφισα...
>> Ιatty

Δεν εχω πολλους απο τους παραπανω (βασικα αρκετα λιγους) και δεν ειναι αντικειμενικη η αποψη μου....
Αλλα.....
Το ατμισμα που εχω κανει οταν βουτουσα τον Ιatty του zioa δεν το εχω ματαβρει.... Το'χε και ο ατιμος zioa στο στριψιμο, οποτε απο τοτε εχει μεινει στον θρονο ο Ιatty και δεν εχει ματακουνηθει....

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
Λοιπόν παιδιά και εγώ ψήφισα ΑΛΛΟΝ  αλλά θάθελα να πω δυό πράγματα να δικαιολογήσω την ψήφο μου.

Ψήφισα ΑΛΛΟΝ γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει επισκευάσιμο ατμοποιητή στους 7 μήνες που είμαι ατμιστής αλλά ατμίζω μόνο με
εργοστασιακούς ατμοποιητές.
Ψήφισα απλά να δω το αποτέλεσμα αν και εκ των προτέρων το ήξερα.

Θα μου πει κάποιος και πως το ήξερες.
Βρε παιδιά είμαι από τους ατμιστές που μπαίνουν για πολλές ώρες στο φόρουμ όλη την ημέρα.

Όπως είπα δεν ξέρω από επισκευάσιμους αλλά έβλεπα ότι για τον steam machine (δεν ξέρω αν τον λέω καλά) υπήρχαν τον τελευταίο ενάμισυ μήνα σχεδόν μόνιμα δύο ή τρία θέματα ανοικτά για συζήτηση για διάφορους λόγους (τις τελευταίες δύο μέρες έχουν χαθεί και δεν ξέρω γιατί)

Έτσι τώρα που άρχισε η ψηφοφορία φυσικό είναι κάποιοι που δεν είναι χρήστες επισκευάσιμων και ψηφίζουν για πλάκα να ψηφίσουν αυτόν
που τους έρχεται πρώτος στο μυαλό και είναι αυτός που έβλεπαν και διάβαζαν πιό πολύ τις τελευταίες μέρες στα προς συζήτηση θέματα.

Τέλος πάντων όλα τα παραπάνω που λέω είναι μια δική μου άποψη , μπορεί πράγματι ο steam machine αυτή τη στιγμή  να είναι ο καλίτερος
επισκευάσιμος ατμοποιητής  που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Όπως είπα παραπάνω εγώ δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα επισκευάσιμο.  :dontknow: :dontknow:

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2012, 20:56 από papoys »

Αποσυνδεδεμένος nightdream

• **
  • 131
papoys δεν χρειαζόταν να ψηφίσεις για να δεις τα

αποτελέσματα. Έχει κουμπάκι "ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΆΤΩΝ" κάτω

από τις διαθέσιμες επιλογές. ;)

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068

Α να έμαθα και κάτι που δεν ήξερα. :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2012, 22:27 από papoys »

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
Και τώρα εξ αιτίας σου εχασε την Δυναμική του ο "Αλλον¨
θα πρεπε να ντρεπεσαι!!!!!! :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος hobis

• **
  • 102
Ανάμεσα σε Οδυσσέα και Steam Machine που έχω, Ψήφισα τον δέυτερο . Λόγο γεύσης ευκολίας στησίματος και ευκολίας μεταφοράς !!! :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος panaisr

• 529
  • its all vapour
Steamboy δεν ζήτησα από κανέναν να σεβαστή την δική μου άποψη , δεν έχω εγώ κανένα ζόρι γιατί δεν είμαι κατασκευαστής .
Είπα την άποψη μου  και γιατί δεν θα ψηφίσω αιτιολογημένα και ας έχω δοκίμασα όλους του ατμό εκτός από 3-4 από αυτήν την λίστα.
Για εμένα θα είχε μεγαλύτερη αξία αυτό το νήμα , εάν είχε περάσει  ένα εύλογο διάστημα δοκιμών .
Απλά και ξεκάθαρα πράγματα  λέω.

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
Αν αναριωτεστε ποιος  ψήφισε  τον line v2  είμαι εγώ 8). Εχω αγοράσει  Α2  σε ολες  τις  μορφές,  Ιαττυ 2 φορές ,  Οδυσσεα ,πηνελοπη ,  rcmizer και εναν  τυπου genesis.  Βρίσκω  τον  v2  πολύ  ομορφο  , μικρό και εύκολα  παραμετροποιησιμο.  Έχω  το ίδιο mesh απο την πρωτη μερα  που τον πήρα πριν 3 μήνες.  Αλλάζεις  αντίσταση  σε 30 δεύτερα  .  Έχει  τέλεια  γεύση και αν  τον μάθεις  πολύ ατμό και κτύπημα.

Αποσυνδεδεμένος Discordia

• **
  • 358
  • Εμπόριο όπλων και Εgo-T. Προσιτές τιμές, Εχεμύθεια
Θα συμφωνήσω με τον Μάνο για τα σχόλια του. Επειδή ειπώθηκε που ειναι οι χρήστες του genesis με τις 200σελίδες θέμα, θέλω να πω οτι τα αρνητικά του v2 ουδείς ποτέ τα έκρυψε και μάλιστα όλοι έκαναν εκτενή αναφορές στα review τους. Η καθαρότητα της γευσης του ανεξαρτήτος υγρού, παραμένει κορυφαία αλλά όχι ο πόλος του και η ευκολία με την οποία έσπαγε το τζαμάκι του. Ο φόβος μην πέσει και κλαίμε τα 80τοσα ευρωδακια μας ηταν ο λόγος που οδήγησε πολλούς στον να το πουλήσουν ανάμεσα τους και μένα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 02, 2012, 21:52 από Discordia »

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
Παντως παιδια, ο καλυτερος ατμοποιητης δεν εχει κατασκευαστει ακομα. :)

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
Σωστός ο Γιούπης! Ουτε ενας μεχρι στιγμής δεν είναι ούτε αυτοστριβόμενος ούτε δέχεται φωνητικές αντολές! :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Οσο παμε θα βλεπουμε καινουρια! Το θεμα ειναι να είναι πραγματι καινουρια οσο ηταν ας πουμε ο τζένεσις. Και με καινουρια υλικά κλπ! Απο παραλλαγες γενικά, και δεν εννοω κόπιες, υπάρχουν απειρες.

Αποσυνδεδεμένος vouvouria

• **
  • 274
εγω παντως ψηφισα το δικο μου  ενας απο τους τρεις κατοχους αν την υφηλιο αλλα και εξω απο αυτη :tongue_smilie: Στατιστικα βλεπω να πιανω πατω  ???

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
εχω δοκιμασει τα παρακατω:
α2 - α2mt - οδυσσεας - ιαττυ - genesis - penelope - spheroid - steam machine - markt.

o iatty ειναι στην κορυφη για εμενα οι λογοι ειναι : πυκνοτητα ατμου - σωστη θερμοκρασια ατμου - αποδοση γευσεων - αυτονομια υγρου - κορυφαια ποιοτητα κατασκευης οπως ολα τα gg.

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
Ο καθενας ψηφιζει τον δικο του και με το δικιο του  :)

Μια ενδιαφερουσα ψηφοφορια θα ηταν " ποιον επισκευασιμο θα θελατε να κερδισετε σε μια κληρωση "  ;)

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
Καλοοοοο! Αλλα παίζει  και να πουν ολοι ΙΑττυ για να τον πουλήσουν σε καμμια Δανια Ολλανδία Αγγλία Αμερική 500€  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114217 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450036 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374745 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F