vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

801 επισκέπτες, 5 χρήστες
camber, manoslykos, mathimatikos1966, anetost, Milarepa

eGo-C Twist Battery

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eGo-C Twist Battery
« Απάντηση #360 στις: Ιανουαρίου 04, 2013, 19:14 »
Ναι οχι ομως σε twist μη σε μπερδεύει αυτό απλά αναφέρω τη μπαταριά έχω και που παρατήρησα το σειριακό αριθμό!
http://www.joyetech.com/product/details.php?gno=108

Αποσυνδεδεμένος galaxias22

• **
  • 100
« Απάντηση #361 στις: Ιανουαρίου 04, 2013, 19:29 »
αα...μαλιστα αυτες ειναι ego-c και οχι ego-c twist......ειπα και εγω εκει που παω να καταλαβω τι γινεται τα ξαναεχασα ολα... :D

« Απάντηση #362 στις: Ιανουαρίου 04, 2013, 23:19 »
Είναι η μόνη γνήσια που έχω οι άλλες είναι alter ego και κατι noname.
Η Alter eGo έχει Joyetech είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Joyetech και οι μπαταρίες φέρουν λογότυπο της Alter eGo. Όπως επίσης και η eCig. Φυσικά υπάρχουν και άλλα καταστήματα που εμπορεύονται προϊόντα της Joyetech, τα οποία προϊόντα ξεχωρίζουν φέροντας το λογότυπο της εταιρείας.
http://www.joyetech.com/about/business.php

αα...μαλιστα αυτες ειναι ego-c και οχι ego-c twist......ειπα και εγω εκει που παω να καταλαβω τι γινεται τα ξαναεχασα ολα... :D

Άλλο η eGo-C μπαταρία που είναι απλή μπαταρία 3,7 Volt και άλλο η eGo-C Twist που είναι vv με ρυθμιζόμενα volts. Καμία σχέση μεταξύ τους  :nope:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 04, 2013, 23:27 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
« Απάντηση #363 στις: Ιανουαρίου 04, 2013, 23:25 »
η joytech ειναι το εργοστασιο και οι υπολοιποι πελατες που βαζουν απλα το λογοτυπο τους απανω στη μπαταριαπ.χ. η Alter Ego
η Ego-C μπαταρια ειναι ακριβος η ιδια με την Ego-T
απλα της αλλαξανε ονομα απο Τ σε C για να παει καλυτερα με τον καινουργι ατμοποιητη Ego-C

Αποσυνδεδεμένος nikos tsaf

• *
  • 90
« Απάντηση #364 στις: Ιανουαρίου 04, 2013, 23:43 »
Η joytech ego c δεν είναι ίδια με την joytech ego t.

• 715
« Απάντηση #365 στις: Ιανουαρίου 04, 2013, 23:53 »
και ποιες διαφορες εχουν?

« Απάντηση #366 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 00:00 »
 :nope: Όχι δεν είναι η eGo-C είναι απλή μπαταρία 3,7 Volts με το κύριο χαρακτηριστικό της
να αλλάζει ο φωτισμός του κουμπιού ενεργοποίησης όταν γίνεται αποφόρτιση από τα 100%
στα 50% και στα 10% από λευκό χρώμα σε γαλάζιο και μπλέ αντίστοιχα.

Με την eGo-C Twist  έχεις την δυνατότητα μέσω του ρυθμιστή που βρίσκεται στο κάτω μέρος της μπαταρίας να ρυθμίζεις την τάση που δίνει η μπαταρία στον ατμοποιητή, δηλαδή τα volts
από 3,2 - 4,8 Volts ανά 0,2 volts

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #367 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 00:01 »
Μεγάλη συζήτηση, πολλά θέματα.
Η joyetech πουλάει με το λογότυπο της, πουλάει με το λογότυπο του χονδρέμπορα αν της ζητηθεί, πουλάει και χωρίς λογότυπο. Το heaven gifts είχε - δεν ξέρω αν έχει ακόμη - τζοιτεκ μπαταρίες και ατμο ανευ λογότυπου σε χαμηλή τιμή.
Τζοιτεκ προιόντα παίρνει κάποιος απευθείας από τη τζοιτεκ, αλλά και χονδρική από μεγάλους υπερχονδρέμπορες πελάτες της τζοι. Οπότε αν κάποιος δεν ειναι στη λίστα που λεει ο παπ και πάλι μπορεί να έχει τζοιτεκ.
Και εκ του πονηρού, θα μπορούσε κάποιος να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι είναι στη λίστα και να αγοράζει και από αλλού δίνοντας ως τζοιτεκ.

Η γκάμα των μπαταριών της τζοι (ολο και κάτι θα μου ξεφεύγει)
twist. Είναι vv ως τα 4.8 βολτ
ego c και ego T. δεν γνωρίζω αν έχουν διαφορές και ποιες είναι αυτές. Μόλις στα 3.3 βολτ. Δε γνωρίζω αν με το λογκο εταιρίας μπορεί επεί παραγγελία να φτάνουν παραπάνω.
egoT upgrade. Εχει διπλή ρύθμιση λειτουργίας. ή σταθερά 3.3 βολτ ή φορτισμένη στα 4.15 βολτ και στη συνέχεια πέφτει η τάση όσο ξεφορτίζει, μέχρι τα 3.5 αν θυμάμαι καλά. Η επιλογή γίνεται από τον χρήστη.
Βγαίνει σκέτη ή passthrough
EgoC upgrade.Ιδια με την αποπάνω, αλλά έχει καλύτερο - σύμφωνα με την τζοιτεκ -κύκλωμα και είναι πιο ακριβή. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι σταματαει η παραγωγή της Τ upgrade λόγω της διαφοράς ποιοτητας στο κυκλωμα και θα βγαίνει μονο η c upgrade.
Οι μπαταρίες της τζοι βγαίνουν αυστηρά σε 650, 900 και 1000 mah.

Σίγουρα έχει και κάποια άλλα μοντέλα για τα οποία δεν είμαι σίγουρη.

Συμπέρασμα: δεν μπορούμε να ξέρουμε θετικά αν αγοράζουμε τζοιτεκ ή όχι, μόνο από εξωτερικά σημάδια.
Μεγαλύτερη βαρύτητα δίνω στον πωλητή. Για τζοιτεκ θα απευθυνόμουν μόνο σε αξιόπιστο κατά την κρίση μου, ή σε γνωστό που πιστεύω ότι δεν θα μου πει ψέματα, εκτός αν έχουν πει και σε κείνον.

Αν παρόλα αυτά την πατήσω, θα το ξεπεράσω, ευτυχώς μια μπαταρία δεν έχει τραγικό κόστος.
Αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος nightdream

• **
  • 131
« Απάντηση #368 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 00:08 »
και ποιες διαφορες εχουν?

Επίσης εκτός από το led που αλλάζει χρώμα
ανάλογα με το υπόλοιπο ενέργειας της μπαταρίας
(που το έχει η -C και δεν το έχει η -Τ, κάπου είχε
πάρει το μάτι μου ότι η -C δέχεται και μικρότερες αντιστάσεις
(ακόμα και κοντά στο 1ohm) , ενώ η -Τ σε αυτές τις αντιστάσεις
δίνει βραχυκύκλωμα εκεί και σταματάει.

Αν θυμάμαι καλά νομίζω ισχύει.

• 715
« Απάντηση #369 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 00:11 »
μονο το led ειναι
αυτο ναι μου διεφυγε
αλλα για την αντισταση οχι και στην Τ παιζω αντιστασης 0,9Ω
οποτε μονο το led διαφερει

• **
  • 131
« Απάντηση #370 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 00:44 »
Το βρήκα που το είχα διαβάσει:

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6979.msg267611.html#msg267611

Αλλά εφόσον εσύ παίζεις με 0,9ohm με την -t προφανώς δεν ισχύει.

Τουλάχιστον τώρα διευκρινίστηκε.  :thumpup:

• 715
« Απάντηση #371 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 00:50 »
για να λεμε τα πραγματα ως εχουν
καλο ειναι να μη ζοριζουμε αυτου του ιδους τις μπαταριες στα ακρα
εγω την ειχα συνεχεια πιεσμενη,δεν μου εβγαλε προβλημα(ακομα δουλευη)
αλλα καλο ειναι να ειμαστε προσεχτικη με τις μπαταριες,μην εχουμε καποιο ατυχημα
δλδ και στα 1,2 παιζει απροβληματιστα οχι πιο κατο κατα τη γνωμη μου

• **
  • 131
« Απάντηση #372 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 01:02 »

Δύσκολα να παίξει ατύχημα φίλε Μάνο μιας και
σε περίπτωση που περνάνε πολλά amber θα κόψει
άμεσα το σύστημα προστασίας από βραχυκύκλωμα.
Και τους πόλους να βραχυκυκλώσεις με ένα κατσαβιδάκι
που λέει ο λόγος, κόβει αμέσως.
Απλά με πολύ μικρές αντιστάσεις μειώνεις πολύ την
διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Συμφωνώ πάντως γενικά στην άποψη σου ότι καλό είναι να μην
τις δουλεύουμε τόσο χαμηλά.

Ας γυρίσουμε όμως back on topic: ego-c twist
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 05, 2013, 01:34 από nightdream »

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
« Απάντηση #373 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 16:55 »
Κανείς μα κανείς δεν εχει σειριακό αριθμό στο πόλο της μπαταρίας του;
Για κάντε ενα τσέκ και πείτε μου.
Giannis Pap εννοείτε οτι ειναι joyetech οι alter ego γιαυτό το λογο αγόρασα οταν ειχα αγοράσει απο εκεί το πακέτο.
Όμως ειναι παραλλαγή joyetech γιαυτό δεν τη θεωρώ joyetech αλλά alter ego τουλάχιστον οταν συζητάμε για joyetech.
Πάντως οι no joeytech αποτι έχω παρατηρήσει τρεμοπαίζει ο φωτισμός τους συνήθως.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #374 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 17:06 »
Η alter ego δεν φτιαχνει μπαταριες.. αντιπροσωπος ειναι/εμπορος που τις φερνει και τις μεταπουλα. Η "παραλλαγή" που ανεφερες, τι σημαινει?

Οπως το λεει ο manos3906  παραπανω..
η joytech ειναι το εργοστασιο και οι υπολοιποι πελατες που βαζουν απλα το λογοτυπο τους απανω στη μπαταριαπ.χ. η Alter Ego

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 974 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114130 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359702 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449965 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110615 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374672 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1048 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15264 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99860 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F