vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

367 επισκέπτες, 8 χρήστες
maraki1308, Aoratix, manoslykos, Milarepa, nickgr, Buliwyf, PsykieG, athmichalop

Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
  • Φύλο: Άντρας
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
Απ: Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου
« Απάντηση #975 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2016, 23:15 »
Χαχαχχαχα ναι θα γινω πλουσιος απο αντιστασεις πριν απο σενα :tongue_smilie: Πλακα πλακα με αυτες τις τιμες θα πιασω να πουλαω 100αδες στο ebay και εδω ευκολα... Ακου 50λεπτα η μονη αντισταση... Να δεις που κοπελα με μπικινι σου τις στριβει σε live stream

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #976 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2016, 00:51 »
Πρωτος του επισκευασιμος ειναι μωρε, ας αφησει τις πατεντες και τα genny style, τι του λετε καποιοι. Τα δυσκολα/περιεργα wicking που εχουν αλλοι ατμο που προταθηκαν μεχρι τωρα και οι διαφορες παραξενιες δεν ειναι για 1ο επισκευασιμο. Δεν ρωταει ποιον να παρει ετσι απλα να προτινουμε να χει καβατζα, θα ειναι ο πρωτος του. Αφηστε τα σε μας τους λιωμενους αυτα που καβατζωνουμε ατμοποιητες λες και θα γινει πολεμος ;).

Συνήθως όταν προτείνω κάτι το έχω δοκιμάσει και επειδή δεν είμαι guru στο στήσιμο μ'αρέσει οι ατμοποιητές μου να μην θέλουν περίεργα πράματα.
Ο SXK corolla λοιπόν στήνεται πανεύκολα από έναν αρχάριο και δεν έχει κανένα περίεργο, ούτε (υπό)τροφοδοσία, ούτε διαρροή ούτε καμένο.Αντιθέτως δίνει πολύ καλή γεύση, και 2 ειδών τζούρας που καλύπτει μεγάλος εύρος ατμιστών. Επίσης η έκδοση 1.5 δίνει την δυνατότητα μεγάλη χωρητικότητας στον φίλο που δεν θέλει να γεμίζει συνέχεια στη δουλειά.

Αποσυνδεδεμένος patmonian

• *
  • 18
« Απάντηση #977 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2016, 11:14 »
Ξέρετε κάτι για kanger subtank mini v2 και istick40W ;Εννοώ αν ταιριάζουν μαζί.

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
« Απάντηση #978 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2016, 11:54 »
Πολυ καλο combo

Αποσυνδεδεμένος Lisnya

• **
  • 151
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #979 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2016, 11:58 »
Είχα το sutbtank mini με το istick των 30w και ήταν πολύ καλό σαν σετάκι. Φαντάζομαι ότι θα είναι αρκετά καλός συνδυασμός.

Αποσυνδεδεμένος MaFiOzOs13

• *
  • 15
« Απάντηση #980 στις: Οκτωβρίου 03, 2016, 15:05 »
Καλησπέρα σας. Νομίζω έφτασε η ώρα για τον πρώτο μου επισκευάσιμο. Έχω ακουσει άπειρε γνώμμες αλλά δεν μπορώ να καταλήξω κάπου. Αυτή την στιγμή είμαι με istick pico 75 και nautilus. Θέλω ο επισκευάσιμος να στήνεται εύκολα. Να έχει έυκολη τοποθέτηση υγρού, να έίναι μέχρι 3-4 ml γιατί με τον pico πιο μεγάλος θα φαίνεται άσχημα. Επίσης θα ηθελα να πιάσω πνευμονικό ατμοποιητή, αλλα όχι τόσο αεράτο και να έχει καλό ντουμάνι. Ζητάω πολλά? :P επίσης θα ήθελα γενικά να μην έχει διαροές. Τι θα μου προτέίνατε?  Ευχαριστώ!!!

Αποσυνδεδεμένος FASMAKIS

• **
  • 150
  • Ατμο-ολικός
« Απάντηση #981 στις: Οκτωβρίου 03, 2016, 15:31 »
kayfun v5 :yes: :yes: :yes:

• *
  • 15
« Απάντηση #982 στις: Οκτωβρίου 03, 2016, 15:40 »
120 είναι πολλά και δεν ψήνομαι να πάρω κανα clone για τυχόν  διαρροές.

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #983 στις: Οκτωβρίου 03, 2016, 15:53 »
μια χαρά είναι  ο κλώνος τις sxk ούτε διαροοες ούτε τίποτα .. 
τώρα αν έχεις κολλήματα με τους  κλώνους  αλλάζει το θεμα 

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #984 στις: Οκτωβρίου 03, 2016, 15:57 »
@MaFiOzOs13 βγάλε απ'το μυαλό σου ότι κλώνος=διαρροές. Υπάρχουν πολύ καλοί κλώνοι.
Τώρα, προσωπικά θα σου προτείνω serpent mini. Δες λίγα βίντεο και πήγαινε σε κάνα ατμομάγαζο να τον δεις από κοντά.

• *
  • 15
« Απάντηση #985 στις: Οκτωβρίου 04, 2016, 11:35 »
Ο Serpent Mini φαίνεται ωραίος. Έχω ακούσει επίσης οτι ο Griffin 25 Mini  και ο Goblin v2 έίναι  πολύ καλοί. Είμαι ανάμεσα σε αυτούς. Την αγορα θα την κάνω απο ft εκτός αν έχετε κάποιο σλλο μαγαζί να προτείνεται. Από όσο διαβάζω σχεδόν όλα έχουν θέματα με τις βιδίτσες τους. Θα πρέπει να πάρω extra? Απο σύρματα και βαμβάκια δεν γνωρίζω καθόλου. Τι μου προτείνεται να πάρω και απο πού + τα εργαλία που θα χρειαστώ. Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #986 στις: Οκτωβρίου 04, 2016, 11:55 »
Φίλε μου, οι ατμοποιητές που αναφέρεις (Serpent Mini, Griffin 25 Mini  και ο Goblin v2 ), είναι φουλ αεράτοι για πνευμονικές τζούρες.

Επειδή είδα πως είσαι νέος στο φόρουμ και πιθανολογώ πως θα είσαι και νέος ατμιστής ... μήπως να πήγαινες στην αρχή για κάποιον πιο τσιγαρίσιο ατμοποιητή;

• *
  • 15
« Απάντηση #987 στις: Οκτωβρίου 04, 2016, 11:59 »
Τσιγαρίσιο μη επισκευάσιμο έκανα 5 μήνες nautilus. Σε επισκευάσιμο ποιον θα προτείνατε? Αν και θα ήθελα να πάω σε πνευμονικό.

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #988 στις: Οκτωβρίου 04, 2016, 12:03 »
Θεωρώ πως για έναν πρωτάρη ατμιστή, είναι πιο εύκολος ο Kayfun V5, που μπορεί να παίξει από τισγαρίσια τζούρα μέχρι πνευμονική σταδιακά!
Επί πλέον, είναι ακόμη πιο εύκολος στο στήσιμο σε σχέση με όλους αυτούς που ανέφερες, οι οποίοι θέλουν περισσότερη προσοχή στο στήσιμο, στην ποσότητα και στο κόψιμο βαμβακιού.
Στο Kayfun, δεν θα αντιμετωπίσεις τέτοια προβλήματα, επειδή έχει οδηγό για σύρμα και βαμβάκι!

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• 556
« Απάντηση #989 στις: Οκτωβρίου 04, 2016, 12:05 »
Ο griffin 25 mini παιζει να ναι πατατα σε σχεση με τα αλλα που γραφεις. Το λεω με επιφυλαξη διοτι δεν τον εχω, εχω διαβασει πολυ μετρια πραγματα παντως.

Το serpent mini το χω, πολυ απλο και καλο σε γενικες γραμμες. Ενω το θεοποιουσα λιγο, μου κανει διαρροες τωρα στο refill και στα χοντρα coil με πολλα watt δεν εχει καλη τροφοδοσια υγρου. Αν το θες για απλα στησηματα ειναι τελειο παντως, εγω το σπροχνω για πολλα συνεχεια. Στην αρχη δεν μου ειχε προβληματα. Το goblin v2 ασ'το ησυχο, εχει βγει το V3 με πολυ καλες κριτικες. Goblin v3 και serpent mini ειναι μια χαρα γι'αυτο που ψαχνεις.

Το kayfun V5 μινι επισης ειναι αερατο αλλα οχι οσο τα αλλα. Ειναι αναμεσα σε αυτα τα 2 και του nautilus σε αερα. Εχει την πιο σφηχτη πνευμονικη που εχω κανει και μ'αρεσει. Τα αλλα ειναι για περιορισμενη πνευμονικη (οχι τερμα αερα δηλαδη αλλα πολυ καλα και ικανοποιητικα επιπεδα). Σε καμια περιπτωση δεν ειναι φουλ αερατα αυτα τα 2 παντως που ειπε ο φιλος απο πανω.

ΥΓ: Αν ανεβεις σε αερα θυμισου να κατεβεις νικοτινη.
ΥΓ2: Μην φοβασαι τους καλους κλωνους. Βλεπε τις κριτικες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114371 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375375 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328499 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99990 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F